|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce pomoč prosim
19.4.2005 17:57:44   
Ana
Pozdravček,

prosim če mi lahko svetujete, kaj naj naredim, namreč slabo mi je non-stop!!!
Karkoli pojem je tisti moment ok, kasneje pa katestrofa.
Jem bolj malo, pijem veliko, sem namreč fejst žejna.
za vse odgovore se vam zahvaljujem,

Ana.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Punce pomoč prosim
19.4.2005 18:27:18   
lenika
Ja , nič nisi napisala, če si noseča in koliko časa si noseča?

(odgovor članu Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Punce pomoč prosim
19.4.2005 18:33:20   
Morgaine
Ana, nisi edina.
Tudi moje slabosti so neopisljive, da sem že čisto obupana in komaj čakam da bodo minile. Včasih mi je slabo že do te mere, da si mislim, da bi se veliko boljše počutila, če bi vsaj lahko bruhala.
Sem pa gledala teme za nazaj in so se tudi tam že nekaj razpisale o teh slabostih, upam, da ti bo kak njihov nasvet pomagal.

(odgovor članu Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Punce pomoč prosim
19.4.2005 18:43:22   
bobek05
Uh, jaz sem v 30t, pa sem skoraj že pozabila, kaj sem delala proti slabosti. Ampak koliko se spomnim ni nič kaj dosti pomagalo. Slabo mi je pa bilo cele dneve od 6-12t, potem pa kot da bi odrezal. Jaz sem se silila s hrano, ker če nisem nič jedla, mi je bilo še bolj slabo (čeprav mi ni nič dišalo). Tako, da sem jedla na vsaki 2-3 ure, nekaj čisto malega, pa samo tako hrano, ki ne draži želodca (kakšne juhce, prepečenec ipd.). Tako je manj verjetnosti, da ti pade nivo krvnega sladkorja...
Pomagalo mi je pa tudi, da sem nekaj pojedla še preden sem vstala (mi je mož delal zajtrke v postelji)...9nebesa
Tistih 6t sem večinoma preležala in sem mislila, da je vsaki dan moj zadnji, potem pa čisto pozabila na vse skupaj, ker sem kasneje začela kar prekipevati od energije...

V reviji sem prebrala, da pomaga tudi limona (v kozarec s toplo vodo daj nekaj rezin limone).., pa da je dobro da ješ ogljikove hidrate (krompir, riž, testenine, kruh..), ker se počasi prebavljajo in je spet manj možnosti, da ti pade krvni sladkor. Tudi to je dobro, da čim več piješ..
V reviji nosečnost tudi piše, da čim več počivaj, ker je poleg praznega želodca, utrujenost drugi dejavnik, ki povzroča slabost.

Tolaži se s tem, da bo minilo. Saj vem, da si je to težko predstavljati, zlasti ko ne veš če boš preživela do naslednjega dneva, ampak to sem mislila tudi jaz, potem se je v 12t vse nehalo tako hitro kot se je začelo... Od takrat se počutim odlično (če odmislimo na zgago, bolečine v križu, ...). Se tudi na to navadiš...

Pa vso srečo...

(odgovor članu Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Punce pomoč prosim
19.4.2005 20:58:11   
Barbara L
Pozdravljena Ana

Meni je zelo pomagal :bravo: Donat Mg:bravo: - nikoli nisem šla od doma brez njega.
V torbici sem pa tudi imela vedno albert kekse, da nisem nikoli imela popolnoma praznega želodca.

Naj te pa potolažim, da je slabost v večini naših primerov izginila v začetku četrtega meseca nosečnosti.

Lepo nosečnost!

Barbara L:metulj:

(odgovor članu Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Punce pomoč prosim
19.4.2005 21:17:36   
KMALU
Kdaj se vam je pa slabost zacela?

(odgovor članu Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Punce pomoč prosim
20.4.2005 8:49:47   
bobek05
Meni v 6t.

(odgovor članu Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Punce pomoč prosim
20.4.2005 12:21:34   
simona2
Ana,
jaz sem sicer ena tistih srečnic, ki mi je bilo slabo mogoče vsega skupaj 2x ali 3x. Takrat je definitivno pomagal kandiran ingver, ki ga lahko kupiš npr. na tržnici v BTC-ju. Upam, da bo kmalu minilo.
Simona

(odgovor članu Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?