|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 17:00:02   
polona2
Moj stric gre kmalu v Zda, rada bi mu naročila kaj za Hano, npr. Nike-ice ali kaj podobnega, kaj od Gap-a, zanima me, imate kaj izkušenj s shoppingom tam, obstaja razlika med št. obutve, kakšne so št. konfekcije? Vse našteto bi potrebovala za približno 1 leto staro punčko,
kaj se še kaj splača, hvala za odgovore, lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 17:05:55   
Anonimen
Bil moj prijatelj v Texasu, pa ni nič kupoval, ker so cene enake kot pri nas. Edino, če je izbira večja :zmeden2:

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 17:07:17   
polona2
Če se ne motim, :zmeden2:gre na Florido.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 17:19:47   
spelaz
Ja, moj moz je bil ravno 2 meseca nazaj v NY. Cene so lahko nizje, lahko visje, kot najdes oz. ce kupujes znamke. Jaz sem bila ze kar nekaj let nazaj in sem kupovala zase - je veliko trgovin in blagovnic, poceni, dargo, kar hoces. Znana je npr. Macy"s, od koder je moj prinesel za tamalega nekaj od Tommy Hilfilgerja. Stevilke oblekic so po mesecih. Za Nike-ice pa lahko pogledas pri nas (v vsakem cevlju je napisana tudi ameriska stevilka).

Naj kupi kaj lepega:bravo::bravo:

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 17:19:49   
Kiki
Jaz sem bila lani v Coloradu, cene tam pa veliko nižje kot pri nas. Sem šla z enim kufrom nazaj pa prišla s tremi. Nike superge sem vzela za brata, pa sem dala z njih 8.000 SIT. Številke imajo drugačne kot mi, moj brat ima cifro mislim da 41, superge so pa bile številka 8.5
Tako da to je dobro prej preverit. Kar se pa cunjic ZA otroke tiče so pa vse razdeljene po mesecih, npr. od 6-8 mesecev in sploh nimajo številk, kot jih poznamo pri nas. Za starejše so pa S, M, L, kar poznamo pa tudi pri nas.
Meni se je tam zelo splačalo kupovati za oblečt in pa čevlje. Npr. za eno prehodno jakno, full lepo sem dala 1.500 SIT, je pa podložena. Ni pa nobena firma, čeprav kolikor sem gledala so ful cenejše kot pri nas. Jaz kupujem bolj po tem kar mi pade v oči. Za kolegico sem tudi kupila par cunjic za njenega tamalčka pa so bile ful poceni. Sem pa največ kupovala v Targetu in pa Old Navy-u, oziroma po teh njihovih mall-ih kjer imaš ogromno no name štacun.

LP :nosecka: Kiki

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 17:22:12   
mujcek
jaz sem bila na Floridi. Tam so cene za oblačila in obutev zelo različne, veliko je odvisno od tega v katerem nak. centru nakupuješ. Obstajajo centri z bolj znanimi znamkami, tam so cene podobne kot pri nas, obstajajo pa tudi taki centri, kjer je ceneje kot pri nas. Glede obutve znanih znamk je tako: cene so podobne našim, le številke se tam lažje najdejo kot pri nas. V Gap-u se predvsem splača kupiti izdelke, ki so v akciji; drugače pa tudi niso tako visoke cene. Pa za otročke imajo kar lepo izbiro.

Nasvet: treba je obiskati več nak. centrov in šele takrat kupiti. :)

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 17:40:52   
Annny
Ojla,

jaz sem v stalni zvezi z LA:)-
Od tam dobivam največ oblačilca GAP, Tommy Hilfiger,Ralph Lauren, Laura Ashley, super so pa tudi od Children's place-a. Skratka- izbire neomejeno.
lp

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 17:41:43   
Annny
ja, prihranim pa na ta način nič:)

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 17:56:08   
polona2
Annny,so cene GAP oblekic primerljive s tistimi na spletu? Se ti zdijo Baby-GAP oblačila dobre kvalitete? Imaš še kakšen nakupovalni namig :zmeden:, lp!

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 18:36:09   
Annny
V grobem so zelo podobne cene. Videla sem nekaj poceni GAP-ovih oblačil na Ebayu, ampak če prišteješ poštnino in stroške nakazila, se ne splača.
Meni oblekice nosi stric (ki je mesečno v LA), zadnjič je bila pa tudi 'tašča' in jih je prinesla celo 'kišto':)
Od GAP-a imamo trenutno krilo, kavbojke, 3 kompletke,nekaj oblekic-pajackov s kratkimi hlačami, najbolj so me pa navdušili GAP-ovi bodiji (mislim- material, iz katerega so narejeni..tak 'kompakten bombaž'- ne vem, ali so vsi bodiji taki, ampak tile naši so: lahko jih pereš in pereš, pa so še zmeraj kot novi, neverjetno!).

Drugače pa- si videla, da imajo Američani čisto drugačen dizajn oblačil, včasih malo kičast in 'nafrfuljen'?:) Prav tako to vidiš, če pogledaš njihove 'bedding-set'-e.. Meni je to izredno všeč.

Super stvari imata tudi Anne Geddes in Emily Erdbeer, ampak sem jih zaenkrat videla samo na spletu. Pa bi rada enkrat kupila kaj od tega..sem tak 'fashion freak' (ampak samo, kar se tamalčice tiče) ;)

lp

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 18:47:33   
polona2
A tvoj stric :)-, potem pa ne vem, če ne gresta oba najina strica skupaj v ZDA, zadnjič sta že bila,
a K. potem kaj bolje pozna GAP?

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 18:56:06   
Annny
A res, a B. je tvoj stric?
GAP mi je večinoma prinesla tašča iz NY (nekaj sem ga kupila na Ebayu, ampak se cenovno res ne splača), stric pa mi je prinesel prekrasne oblekice Babyplace (človek ima res okus za to, ne bi verjela). Aja, K. ogromno kupuje tam tudi za svojo ženo in hčerko, tako da ima te trgovine v malem prstu (hujš k baba, hehe)- kar naroči stricu, kar bi rada, po moje bosta tadva skupaj vse našla:)-
Kakšno naključje, kaj- res nisem vedela;)

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 19:06:39   
niki5
Moj dragi je bil na službeni poti in je šel v Outleet store, kateri so res ogromni proti tem našim in je nabavil od Osh koosh-a cunje za malega, ki so bile več kot pol cenejše iste kot pri nas. Najprej sem mislila da so lanski model, potem pa vidim da pri nas iste prodajajo. Imaš pa svašta tega, vse žive firme in se je res splačalo.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 19:09:08   
niki5
aja pa zame je tudi nekaj stvari kupil pa so mi bile žal vse prevelike, imajo najmanjšo št. 6 in je ogromna :zmeden2: vsaj zame.. Očitno bi moral na otroški oddelek tudi zame :)-

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 19:42:59   
vesnaRR
Niki ti se hecaš, ampak jaz sem si nekaj majčk res nabavla na otroškem:ups:
Drugače pa res, outlet shopping centri, ponavadi malo ven iz glavnega mesta v kakšnem manjšem kraju, ob avtocesti. Jaz sem se oblekla za pozimi in poleti.

Lp, Vesna

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 19:54:41   
niki5
ja Vesna, ena oblekica mi je bila sedaj med nosečnostjo celo prav :)-

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ZDA-bil kdo?
19.4.2005 22:06:18   
Anonimen
Otroška oblačila imajo po mesecih. Na www.annegeddes.com so opredeljena po teži in velikosti otroka. Znajo pa biti stvari tudi dosti cenejše kot pri nas - jaz sem prej na ene dve tri leta hodila v ZDA ali Kanado. Levis je cenejši, Gap tam tam, za otročke pa jaz večinoma kupujem stvari od Anne Geddes - ravno včeraj sem dobila čeveljčke (naročila po spletu), ki so odlične kakovosti - ali pa v Disney storih.

(odgovor članu polona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.