|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim vas,pomagajte z nasvetom!
19.4.2005 16:19:20   
sarči
Z dragim živiva v velikanski hiši,sedaj pa sva se preselila v zgornje nadstropje,kjer sva si luštno uštimala! Problem pa je sledeč.Do sedaj sem kuhala še za njegovega brata in očeta,ker pač delajo skupaj(majo skupno firmo).Sedaj sem se že veselila,da bova posebej in da bom kuhala le za našo malo družinco,pa on želi,da kuham še naprej za brata!Mislim,tooo much,kaj sem kakšna dekla al kaj? Mislite,da sem res dolžna še za brata skrbet? Sem res nesramna,ker tega nočem?
Prosim pomagajte mi!:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.4.2005 16:24:17   
Anonimen
Dolžna nisi, prijazno bi pa bilo. Saj kakšen krompir več v pisker vreč, ni katastrofa. Aja, pa brat lahko kakšen tolar primakne zraven, al pa kdaj kašno kilo mesa prinese.

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2005 16:26:42   
sarči
To je res,pa saj ni problem denar,problem je,da spet ne bova sama za kosila pa večerje,jst si pa želim MIR!

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2005 16:30:03   
Blink1
Povej možu kako in kaj in se skupaj zmenita. Mogoče se dogovorite za par dni v tednu, ne vse.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2005 16:37:10   
Anonimen
Pa naj pride s kanglico iskat in poje doma :zmeden2:

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2005 16:38:45   
Blink1
:)-:)- ja...kot v kantini:zmeden:

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
19.4.2005 16:38:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2005 16:48:01   
sarči
Hvala,ja jst bi mu že prnesla nadstropje niže,ampak :love: je reku,d je kruto videt in da se mu brat smili.Mislim,ni logike,jst se mu pa ne smilim ej. Zgleda,da sem res jst žleht pa nerazumljiva.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2005 16:49:24   
Anonimen
Koliko je pa star? Zakaj se pa ne oženi ;)

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2005 16:53:44   
sarči
Star je 25 let,očitno sploh še nima punce,čeprav ga prosjačim naj si jo že enkrat dobi.Je mamin sinko,nič ne zna,še kavo mu mora moj skuhat zjutro,čene je še pil ne bo. Enkrat si je jajca ocvru,pa ni vedu d mora dat olje prej u ponev....moj bog no!!!

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2005 17:16:02   
tinica
Kar naj si sam skuha ali pa mu naj mama naredi. Mene tudi jezi ko so eni tako razvajeni. Pri nas je isto, če jim ne napedenaš na mizo sploh ne jejo, ampak jaz se ne sekiram pač ne bodo jedli. Jaz že imam enega otroka, ki me zaposli čez celi dan, da pa bom še komu pedenala to pa ne. A oni kdaj skuhajo namesto tebe ali pa potem pospravijo morda kuhinjo, mislim da nikoli in to je ta razlog zakaj nočem biti komu drugemu gospodinja. Naj si že enkrat dobi punco in naj ona skrbi za njega in pika.

Lp

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.4.2005 17:19:14   
Anonimen
Ja, saj res, kaj pa oče in mama? A onadva sta pa lačna. Ali pa vsaj oče, če si prej zanj tudi kuhala, sedaj pa naj bi samo še za brata.

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.4.2005 17:22:50   
Anonimen
:)-Tudi jaz kuham za moževo sestro,ki živi zgoraj. Pa ni panike. Včasih mi pomaga, včasih ona kaj skuha, včasih kaj prinese iz trgovine, včasih se počuti, kot da nič ne naredi in nas potem povabi ven jest :)-:)-:)-
Ma saj gre, res ni problem, sam v nedogled tkole pa ne gre. Tudi mi smo se o tem pogovarjali in prišli do zaključka, da bo drugače takrat, ko si bo uštimala svojo kuhinjo. Do takrat pa mi ni težko še 2 krompirja več olupit. Mi pa ta malega velikokrat popazi, pa smo si bot :)-:)-:)-

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
19.4.2005 18:06:02   
Pupica
Ej pomoje je tanajbolj da se tkole zmenite. Čez teden naj kosi pri vas, saj res ni težko še kaj dodatno skuhat. Vikendi in prazniki pa nej bodo "NEDOTAKLJKIVI"ter namenjeni vaši mali družinici.

LP9nebesa

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.4.2005 18:20:36   
sarči
Splišni,dolga štorja....čez teden brat živi 50km daleč od doma v tej najini oz.od :love: hiši,ker dela z njim,čez vikend gre pa domov,oče pa je tukaj kar tako,ker se mu ljubi,tašča je pa sama doma(50km stran). Jst moram pa na tri moške gledat,pa še na otročička!
Sej ne da mi je težko,ampak je obveznost!

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.4.2005 20:27:03   
CIPRESA
Sarči, jaz pa mislim da brez slabe vesti poveš vsakemu svoje. Najprej začni s svojim možem, in povej da rada pomagaš, ampak to pa ni tvoja obveznost. Povej mu da si želiš da bi bila skupaj z družinico ne pa da kuhaš za vse, kmalu bo prišla še tašča, a pol boš mogla pa že piskre večje kupovat??? Tudi jaz kdaj skuham za vse pa za mojega brata, pa doma za mami in atija, ampak to ni moja obveznost, to je moja dobra volja.
Nevem no moje mišljenje je da jim poveš, da tko ne gre več naprej. Se mi pa zdi absurd, da kar takole k tebi hodijo tašča pa doma...kaj pa ona dela??? To je pa višek.Ne rečem če bi bil kdo bolan ali nebi mogel jesti, če pa si v službi, pa imaš KM in malico plačano, pa se vsak dan lahko nekam zapeljeta in danes dobiš kosilo že zelo poceni.

Jaz ti nebi nikoli rekla pa še dva krompirja v lonec več vrzi???? Lepo vas prosim saj se ne gre za to ampak za princip.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.4.2005 20:52:24   
Anonimen
Če je to tako, da je možev brat v službi pri tvojem fantu in zato med tednom živi v vaši hiši, potem bi mu jaz kuhala. Seveda v primeru, da bi bil kolikor toliko "normalen", kar pa moški ponavadi so. Mislim na to, da ponavadi ni kregov zaradi opravljanja ali nevem zaradi česa se že ženske ponavadi kregajo. Ker hočejo biti ena bolj pametna od druge, na primer. Si predstavljam, da poje in gre, če ne želite biti več skupaj. Konce tedna imate pa itak potem zase.

(odgovor članu sarči)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.4.2005 22:04:54   
CatJa
Sarči, jaz mam pa občutek, da se ti počutiš dolžno to početi, ker si se pač "priženila". Ali sem pa narobe razumela. Nared se francoza, pa bo. Prvič bo mal hudo, pol bo pa že šlo. Če pa tvojemu:love: to ne bo všeč, naj pa odpre še podružnico - catering!

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.4.2005 22:10:09   
TaRe*
Jaz pa,bolj ko razmišljam,bolj mislim,da mu ne bi kuhala,ne njemu,ne očetu.
To je obveza,katere se moraš potem držat vedno.Kaj pa nap.če se vama zaljubi iti ven,na pizzo,al pa kam,pol moraš pa razmišljat,kaj boš njima dala za jest,ker računata nate.
Ne,jaz ne bi.Vem,da izpadeš potem grd,ampak bolš prva zamera,kot tazadnja.Ne rečem,kdaj pa kdaj...to že.

Naj si pa naročijo kosilo pri kakšni firmi,ki vozi malice okrog,pa bo.Ti pa si ta čas lahko po svoje organiziraš.

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.4.2005 12:16:39   
sarči
Hvala vsem za nasvete,včeraj sem se probala pogovorit,pa me:love: ne razume!Bom mogla glih bit tiho in ku ena mona kuhat naprej!
Saj en čas je hodu u gostilne na malco,potem pa sem enkrat popustila,pa se je zgodba ponovila!

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?