Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
malo nerodna tema, pa vseeno 19.4.2005 15:29:27
|
|
|
|
Vesna
|
živjo!moraš se pozanimat zakaj vnetja.Zadnje čase jih imam tudi jaz,G.je rekel da je raj za vnetje sladka hrana.Tak oda je najboljš preprečit vnetje,sicer pa tudi on dobi lahko kaj.
|
|
|
|
malo nerodna tema, pa vseeno 19.4.2005 15:31:42
|
|
|
|
aljča
|
:rozica:Baybi olje je zakon.:rozica:Če maš pa vnetje hud je pa bolš, da greš do g.pa ti ona da mazike, da te pozdravi.Takrat je pa boljš z gumico:sloncek::sloncek:ker se tvoj:love: tud lahko okuži. Čao Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
malo nerodna tema, pa vseeno 19.4.2005 15:55:45
|
|
|
|
MašaS
|
Ne, nimam vnetja, samo včasih ni ravno prave vlage tam spodaj. Še posebej takoj po M. MašaS
|
|
|
|
malo nerodna tema, pa vseeno 19.4.2005 16:03:25
|
|
|
|
Anonimen
|
V sex shopu kupi "žoft". ;) Če pa plavalčkom kaj škoduje... :zmeden2: mislim da ne...
|
|
|
|
malo nerodna tema, pa vseeno 19.4.2005 16:04:03
|
|
|
|
Skorpija
|
Pozdravček! Ni nič nerodna tema, saj se dogaja vsem. Jaz ti svetujem, da ne uporabljaš mazil, ki za to niso namenjena, ker gre za občutljiv predel... Sprehodi se do kakšnega sex shopa - naj ti ne bo nerodno - in jih povprašaj, kajti vlažilnih gelčkov obstaja cel kup in so prav fajn. Midva imava sex olje od Matika in je prav fajn - z njim se lahko mažeš po celem telesu, navlažiš pa lahko sebe in njega in pol ni da ni;)
|
|
|
|
malo nerodna tema, pa vseeno 19.4.2005 17:22:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa vazelin? Saj to je za sluznico. Bolj občutljivo od ustnic (zgornjih, mislim) pa verjetno ni nikjer. Pa še toliko vicev je o pedrih in vazelinu, da nekaj že more biti na tem.
|
|
|
|
malo nerodna tema, pa vseeno 19.4.2005 18:34:43
|
|
|
|
girly
|
svetujem ti, da se odpravita z dragim v kakšen sex trgovino. tam majo zlo dobre vazeline, vsa olja in podobna mazila se za tam ne uporabljajo!če imaš težave samo zarad tega, ker nisi dovolj vlažna, je vazelin idealna rešitev.sicer pa je rešitev tudi dolgo predigra, ko boš ti resnično vzburjena ter seveda :sloncek: samo ko vama je do tega, ne glede na to, da je že drugi dan in vidva "morata", ker maš ovulacijo. pa srečno :rozica:
|
|
|
|
malo nerodna tema, pa vseeno 19.4.2005 19:55:24
|
|
|
|
reni
|
Durex lubrikant prodajajo tudi v Mercatoju.
|
|
|
|
malo nerodna tema, pa vseeno 19.4.2005 20:28:39
|
|
|
|
biba77
|
Lahko stopis do lekarne, sicer pa tudi vecina masaznih olj cisto dobro deluje. Preverjeno...:ups::ups::ups:
|
|
|
|
malo nerodna tema, pa vseeno 19.4.2005 22:25:55
|
|
|
|
Urska61
|
MašaS, jaz ti predlagam, da greš v lekarno, kjer se kupi Johnsonov lubrikant. Ta je po mojih izkušnjah še najboljši. Če pa imaš vnetje, pa pojdi h G po recept za Canesten svečke. Te so super!! Lep pozdravček Urška61:)
|
|
|
|
malo nerodna tema, pa vseeno 19.4.2005 22:35:58
|
|
|
|
MašaS
|
Ja, vse lepo in prav. Ampak verjetno nisem dovolj dobro napisala. Te zadevščine mi niso popolna neznanka in tudi občasno uporabljava Matikovo olje (mimogrede čudovito diši). Pri vsem skupaj me namreč najbolj skrbi, da se zaradi vseh teh vazelinov, gelov in olj pomorijo plavalčki, ki so baje zelo zelo občutljive stvarce. No, in zato ne pride do zanositve. :ups: :zmeden: Veste kaj o tem? MašaS
|
|
|
|
malo nerodna tema, pa vseeno 20.4.2005 17:11:11
|
|
|
|
koala
|
Meni se zdi, da je pomembno le to, da jer na vodni osnovi! Lahko uporabiš tudi gel za UZ, ki ga dobiš v topšopu. V MB je v Cityju! (je enako dober, kot tisti iz sex shopa, samo malo cenejši!) Koala
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?