|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvzem brisa-bolečine
3.2.2009 14:17:10   
Anonimen
Mene pa zanima ali je katera imela podobno izkušnjo ozirma ali je sledče normalno, Noseča sem 8 tednov, včeraj sem imela prvi pregled, kjer mi je moj ginekolog vzel tudi bris in mi opravil vaginalni pregled. Po tem pregledu je dejal, da je vse O.K. Zvečer pa me je začelo v trebuhu bolet in tiščat, kot da se mi bo vsak čas vlilauser posted image . Po tem sem dobila tudi močnejši izliz iz nožnice take rumenkaste barve. danes je sicer malo boljše, povečan izcedek imam če grem na wc, ampak bolečine imam še vedno. Torej punce ali je katera imela podobne težave in je to normalno ali bi me moralo skrbeti?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odvzem brisa-bolečine
3.2.2009 14:26:51   
maja1488
Jaz sem imela po vsakem brisu izcedke, v nosečnosti pa kr fanj. Tudi mal krvavo. Naslednji dan je minilo, bolečina pa tudi. Najboljše, da jutri pokličeš, če ne bo ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2009 14:32:05   
Anonimen
Drugič vaginalni pregled odkloni,ker je čisto nepotreben in lahko povzroči raznorazna vnetja,bolečine in v kasnejši nosečnosti tudi prezgodnji porod

drugače pa ja,je normalno,ker je bil to vdor v nožnico in ti je G tipala MV ,kar ne bi smela

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2009 15:06:02   
manna
Zakaj pa ne bi smela tipat MV? Meni ga zmer potipa in je neprijetno ampak tako vendar preveri če je še zaprt?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2009 0:11:55   
Anonimen
manna če si prebereš vidiš zakaj

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2009 0:18:29   
Anonimen

na žalost rutinski vaginalni pregled lahko povzroči več škode kot ima potenciala, da bo ugotovil stanje, ki bi ga zaradi tega pričeli obravnavati dovolj zgodaj. Na žalost je namreč tako, da če z otipom ugotovimo MV zaprt, temu ni nujno tako tudi z notranje strani MV, če ga otipljemo odprtega, pa smo prav s pregledom verjetno naredili odločilno škodo v smeri predčasnega razpoka jajčnih ovojev zaradi propagiranja infekcije iz nožnice na jajčne ovoje. Iz tega razloga smo večina ginekologov rutinske vaginalne preglede opustili, ob skupku ustreznih težav pa seveda lahko v nožnico pogledamo z račjim kljunom ali si dodatno pomagamo že z vaginalnim UZ pregledom, ki pokaže še vse tisto, kar se dogaja oziroma morda ni v redu nad ravnijo zunanjega materničnega ustja. V bistvu je torej manj škode, če za spremembo izvemo pozno, kot pa, če zanjo izvemo na napačen način, ki škodo le poveča in splav oziroma porod le pospeši

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?