|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Informacije o postopkih v Mariboru, v tujini ...
3.2.2009 13:17:22   
pogum
Pozdravljene,

po ponovnem neuspelem ICSI se Vam spet oglašam.
Ker imam namen zamenjati kliniko, prosim za Vaše izkušnje z Kliniko Maribor (prijaznost osebja, čakalna doba,...), istočasno pa tudi za inf. o klinikah v tujini - npr. v Avstriji, v Waršavi, Pragi, Bratislavi, Brnu (postopek, čakalna doba, cena postopka za ICSI ali za postopek z darovano moško ali žensko celico)?

Se priporočam za kakšrnekoli informacije, lahko tudi na zs.

Lep pozdrav in upamo naprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj...
3.2.2009 14:07:27   
pikovit
Pogum jaz ti lahko povem za MB,ker sem bila ravno tam v postopku.

Vse kar lahko rečem je en velik +.

Osebje ful prijazno,zdravniki in sestre sploh.Ful ti pomagajo,če česar ne veš,z njimi se lahko vse pogovoriš.Punkcija se dela pod narkozo,kar je superuser posted image Si kot v hotelu z 5*.Res dobro,potem pa dobiš še kosilo.user posted image user posted image user posted image .

Edina slaba stran je čakalna doba,ki pa je cca 8 mesecev.

Jaz ti priporočam.Tu si res človek in ne številka.

(odgovor članu pogum)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2009 14:16:02   
Rakica_80
Uhhhh, da bi bili tako v Lj, pa še karton mi grejo zgubit, pa še računalnikov nimajo, mislimuser posted image PRAVA KONJUŠNICA!!!
Upam da mi bo uspelo v 1 postopku!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če ne pa bežim v Postojno, tudi bližje je!
In sestre da ne govorim, kako so prijazneuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2009 14:34:08   
pogum
Pozdravljeni, pikovit in BEBII,

Sama bom zamenjala kliniko, do sedaj sem bila pri Rešu.
V začetka vse OK, potem pa se je v zadnjih postopkih za 100%spremenilo v user posted image .
Sem bila pa res vsakokrat zelo hitro na vrsti in seveda v samem postopku.

Sedaj se odločam med GKLJ in med GKMaribor.
Pikovit si me prepričala, se bom prijavila kar v Maribor. Sploh še če je punkcija v narkozi, to je pa res superca.

Katere zdravnike pa sta imeli v postopkih in kako sta bili z njimi zadovoljni?

A sta sedaj v novem postopku?

LP,

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2009 14:40:36   
Anonimen
Pogum, zakaj ti pa pri Rešu ni bilo OK? Tudi jaz sem se tja prijavila in me zanima.

(odgovor članu pogum)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2009 15:06:14   
Rakica_80
Pogum, potem ti svetujem da greš v MB, ker sem sigurna da nemore biti slabše kot v LJ.
Pozor- govorim za Leonišče- ne za porodnišnico!!!!!!user posted image
Reš je v Postojni, neuser posted image
Zakaj pa on ni vredu?
Čim več povejte, da bomo več informiraneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2009 15:39:08   
tassi1
Pogum- lahko ti iz prve roke povem, da ne hodi v LJ.!
Sem bila tam v 4 postopkih, sedaj pa sem v MB. in ti ne morem povedat kako zelo drugače se tukaj počutim!!
Je res , da se na sam postopek čaka dolgo, samo pol ko pa si v postopku, se ti pa osebje v celoti posveti, ti pomagajo z informacijami, da ti sploh ne grem pravit da imaš možnost izbire narkoze pri punkciji,.. Vsi DR so maksimalno prijazni, potrpežljivi z nami , pa še pa še bi se dalo povedat!!user posted image user posted image
Če te še kaj zanima, kar vprašaj user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2009 16:10:08   
pogum
Tassi,

sem ti poslala z.s.

LP,

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2009 17:40:28   
gigi1
No, vseeno moram povedat kako je v LJU.
Bebii se strinjam za Leonišče, da so neprijazni.
Na GK so sestre izredno prijazne. Res jim hvala, da kljub velikemu številu pacientk najdejo tudi lepo in toplo besedo za nas. Nekatere prav res živijo za svoje delo in se veselijo naših uspehov in so žalostne ob porazih.
IVF G so strokovnjaki, vendar si zaradi preobilice dela ne vzamejo dovolj časa za vsako posameznico. Res bi bilo lepo, če bi kateri med njimi prevzel le IVF oddelek in dihal z nami, ne pa da vsi poleg tega (kar delajo napol volontersko, ko hodijo na UZ ob 7.30 zjutraj), tudi operirajo, so porodničarji...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pogum)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2009 17:40:46   
zarja1
Maribor-čani so zakon!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pogum)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2009 18:01:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Maribor-čani so zakon!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti si ena velka faca Zarčiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2009 18:01:25   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

No, vseeno moram povedat kako je v LJU.
Bebii se strinjam za Leonišče, da so neprijazni.
Na GK so sestre izredno prijazne. Res jim hvala, da kljub velikemu številu pacientk najdejo tudi lepo in toplo besedo za nas. Nekatere prav res živijo za svoje delo in se veselijo naših uspehov in so žalostne ob porazih.
IVF G so strokovnjaki, vendar si zaradi preobilice dela ne vzamejo dovolj časa za vsako posameznico. Res bi bilo lepo, če bi kateri med njimi prevzel le IVF oddelek in dihal z nami, ne pa da vsi poleg tega (kar delajo napol volontersko, ko hodijo na UZ ob 7.30 zjutraj), tudi operirajo, so porodničarji...

Moja izkušnja je bila slaba, mogoče samo dve sestri in G, ki so res bile prijazne in potrpežljive z menoj in partnerjem.Ne govorim da so vsi G in sestre slabe, pač jaz sem naletela lih na take, za bog se usmilit.user posted image

CITIRAM:
VENDAR SE ZARADI PREOBILICE DELA NE VZAMEJO DOVOLJ ČASA ZA VSAKO POSAMEZNICOuser posted image
Jaz verjamem, da je to tako-NAŽALOST, ampak je tak gnil sistem kriv, za tako delovanje v Leonišču;žal na naš račun!
Bomo morali malo potrpetuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.2.2009 18:57:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti si ena velka faca Zarčiuser posted image user posted image user posted image

To zato, ker sem Mariborčanka!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pupek še malo pa pluse lulaš!!!!!!! Komaj čakam!!!!!!! Pol pa pridem v Lj, da te vidim...srečno user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.2.2009 19:00:21   
gigi1
Bebii saj sem napisala, da za Leonišče žal tudi jaz nimam kaj lepih besed user posted image .

Na GK so veliko bolj prijazni. Je pa res, da nimajo časa in da je sistem kriv za marsikatero grenko izkušnjo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.2.2009 22:33:49   
pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

To zato, ker sem Mariborčanka!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pupek še malo pa pluse lulaš!!!!!!! Komaj čakam!!!!!!! Pol pa pridem v Lj, da te vidim...srečno user posted image

Dogovorjeno bejbiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.2.2009 10:08:40   
pogum
Anonimen,

glede Reša odgovarjam šele sedaj, ker sem rabila malo časa user posted image .

Pri Rešu si ponavadi res hitro na vrsti, ne glede na to, ali si preko zavarovalnice ali samoplačniško -tko še hitreje. Je sedaj pri njem res velik naval, kar pomeni, da je tudi zelo preobremenjen z delom, kar čutijo tudi pacienti pri svojih postopkih, kar pa ni dobro, saj se ti lahko zgodi, da se po nekaj časa njegov odnos do tebe naenkrat spremenil iz user posted image  v user posted image , sestre pri njem pa so vseskozi user posted image  in se trudijo, da ti izpolnijo vse želje!
Še enkrat poudarjem, da so to moje izkušnje, lahko da sem imela pač smolo, ne vem!

Kakorkoli, še vedno je Reš strokovnjak na svojem področju, je profesionalen (vsaj na začetku je bilo tako) ima svoj način dela, ki ga čimbolj sprejmi, dobro pri postopkih pa je tudi, da imaš UZ v zgodjnjih jutranjih urah pred službo, to velja za vse preglede do punkcije, samo punkcijo in ET pa ti naredijo v Postojni!
Upam, da ti bo uspelo čimpreje, če ne pa se zavedaj, da obstajajo še druge klinike v Sloveniji!

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?