Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Informacije o postopkih v Mariboru, v tujini ... 3.2.2009 13:17:22
|
|
|
|
pogum
|
Pozdravljene, po ponovnem neuspelem ICSI se Vam spet oglašam. Ker imam namen zamenjati kliniko, prosim za Vaše izkušnje z Kliniko Maribor (prijaznost osebja, čakalna doba,...), istočasno pa tudi za inf. o klinikah v tujini - npr. v Avstriji, v Waršavi, Pragi, Bratislavi, Brnu (postopek, čakalna doba, cena postopka za ICSI ali za postopek z darovano moško ali žensko celico)? Se priporočam za kakšrnekoli informacije, lahko tudi na zs. Lep pozdrav in upamo naprej!
|
|
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 3.2.2009 14:07:27
|
|
|
|
pikovit
|
Pogum jaz ti lahko povem za MB,ker sem bila ravno tam v postopku. Vse kar lahko rečem je en velik +. Osebje ful prijazno,zdravniki in sestre sploh.Ful ti pomagajo,če česar ne veš,z njimi se lahko vse pogovoriš.Punkcija se dela pod narkozo,kar je super Si kot v hotelu z 5*.Res dobro,potem pa dobiš še kosilo. . Edina slaba stran je čakalna doba,ki pa je cca 8 mesecev. Jaz ti priporočam.Tu si res človek in ne številka.
|
|
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 3.2.2009 14:16:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
Uhhhh, da bi bili tako v Lj, pa še karton mi grejo zgubit, pa še računalnikov nimajo, mislim PRAVA KONJUŠNICA!!! Upam da mi bo uspelo v 1 postopku!!!! , če ne pa bežim v Postojno, tudi bližje je! In sestre da ne govorim, kako so prijazne
|
|
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 3.2.2009 14:34:08
|
|
|
|
pogum
|
Pozdravljeni, pikovit in BEBII, Sama bom zamenjala kliniko, do sedaj sem bila pri Rešu. V začetka vse OK, potem pa se je v zadnjih postopkih za 100%spremenilo v . Sem bila pa res vsakokrat zelo hitro na vrsti in seveda v samem postopku. Sedaj se odločam med GKLJ in med GKMaribor. Pikovit si me prepričala, se bom prijavila kar v Maribor. Sploh še če je punkcija v narkozi, to je pa res superca. Katere zdravnike pa sta imeli v postopkih in kako sta bili z njimi zadovoljni? A sta sedaj v novem postopku? LP,
|
|
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 3.2.2009 14:40:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pogum, zakaj ti pa pri Rešu ni bilo OK? Tudi jaz sem se tja prijavila in me zanima.
|
|
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 3.2.2009 15:06:14
|
|
|
|
Rakica_80
|
Pogum, potem ti svetujem da greš v MB, ker sem sigurna da nemore biti slabše kot v LJ. Pozor- govorim za Leonišče- ne za porodnišnico!!!!!! Reš je v Postojni, ne Zakaj pa on ni vredu? Čim več povejte, da bomo več informirane
|
|
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 3.2.2009 15:39:08
|
|
|
|
tassi1
|
Pogum- lahko ti iz prve roke povem, da ne hodi v LJ.! Sem bila tam v 4 postopkih, sedaj pa sem v MB. in ti ne morem povedat kako zelo drugače se tukaj počutim!! Je res , da se na sam postopek čaka dolgo, samo pol ko pa si v postopku, se ti pa osebje v celoti posveti, ti pomagajo z informacijami, da ti sploh ne grem pravit da imaš možnost izbire narkoze pri punkciji,.. Vsi DR so maksimalno prijazni, potrpežljivi z nami , pa še pa še bi se dalo povedat!! Če te še kaj zanima, kar vprašaj
|
|
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 3.2.2009 16:10:08
|
|
|
|
pogum
|
Tassi, sem ti poslala z.s. LP,
|
|
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 3.2.2009 17:40:28
|
|
|
|
gigi1
|
No, vseeno moram povedat kako je v LJU. Bebii se strinjam za Leonišče, da so neprijazni. Na GK so sestre izredno prijazne. Res jim hvala, da kljub velikemu številu pacientk najdejo tudi lepo in toplo besedo za nas. Nekatere prav res živijo za svoje delo in se veselijo naših uspehov in so žalostne ob porazih. IVF G so strokovnjaki, vendar si zaradi preobilice dela ne vzamejo dovolj časa za vsako posameznico. Res bi bilo lepo, če bi kateri med njimi prevzel le IVF oddelek in dihal z nami, ne pa da vsi poleg tega (kar delajo napol volontersko, ko hodijo na UZ ob 7.30 zjutraj), tudi operirajo, so porodničarji...
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 3.2.2009 17:40:46
|
|
|
|
zarja1
|
Maribor-čani so zakon!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 3.2.2009 18:01:15
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Maribor-čani so zakon!!!!!!!!!!! ti si ena velka faca Zarči
|
|
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 3.2.2009 18:01:25
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No, vseeno moram povedat kako je v LJU. Bebii se strinjam za Leonišče, da so neprijazni. Na GK so sestre izredno prijazne. Res jim hvala, da kljub velikemu številu pacientk najdejo tudi lepo in toplo besedo za nas. Nekatere prav res živijo za svoje delo in se veselijo naših uspehov in so žalostne ob porazih. IVF G so strokovnjaki, vendar si zaradi preobilice dela ne vzamejo dovolj časa za vsako posameznico. Res bi bilo lepo, če bi kateri med njimi prevzel le IVF oddelek in dihal z nami, ne pa da vsi poleg tega (kar delajo napol volontersko, ko hodijo na UZ ob 7.30 zjutraj), tudi operirajo, so porodničarji... Moja izkušnja je bila slaba, mogoče samo dve sestri in G, ki so res bile prijazne in potrpežljive z menoj in partnerjem.Ne govorim da so vsi G in sestre slabe, pač jaz sem naletela lih na take, za bog se usmilit. CITIRAM: VENDAR SE ZARADI PREOBILICE DELA NE VZAMEJO DOVOLJ ČASA ZA VSAKO POSAMEZNICO Jaz verjamem, da je to tako-NAŽALOST, ampak je tak gnil sistem kriv, za tako delovanje v Leonišču;žal na naš račun! Bomo morali malo potrpet
|
|
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 3.2.2009 18:57:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Maribor-čani so zakon!!!!!!!!!!! ti si ena velka faca Zarči To zato, ker sem Mariborčanka!!!!!!! Kaj pupek še malo pa pluse lulaš!!!!!!! Komaj čakam!!!!!!! Pol pa pridem v Lj, da te vidim...srečno
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 3.2.2009 19:00:21
|
|
|
|
gigi1
|
Bebii saj sem napisala, da za Leonišče žal tudi jaz nimam kaj lepih besed . Na GK so veliko bolj prijazni. Je pa res, da nimajo časa in da je sistem kriv za marsikatero grenko izkušnjo
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 3.2.2009 22:33:49
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Maribor-čani so zakon!!!!!!!!!!! ti si ena velka faca Zarči To zato, ker sem Mariborčanka!!!!!!! Kaj pupek še malo pa pluse lulaš!!!!!!! Komaj čakam!!!!!!! Pol pa pridem v Lj, da te vidim...srečno Dogovorjeno bejbi
|
|
|
|
RE: Informacije o postopkih v Mariboru, v tuj... 6.2.2009 10:08:40
|
|
|
|
pogum
|
Anonimen, glede Reša odgovarjam šele sedaj, ker sem rabila malo časa . Pri Rešu si ponavadi res hitro na vrsti, ne glede na to, ali si preko zavarovalnice ali samoplačniško -tko še hitreje. Je sedaj pri njem res velik naval, kar pomeni, da je tudi zelo preobremenjen z delom, kar čutijo tudi pacienti pri svojih postopkih, kar pa ni dobro, saj se ti lahko zgodi, da se po nekaj časa njegov odnos do tebe naenkrat spremenil iz v , sestre pri njem pa so vseskozi in se trudijo, da ti izpolnijo vse želje! Še enkrat poudarjem, da so to moje izkušnje, lahko da sem imela pač smolo, ne vem! Kakorkoli, še vedno je Reš strokovnjak na svojem področju, je profesionalen (vsaj na začetku je bilo tako) ima svoj način dela, ki ga čimbolj sprejmi, dobro pri postopkih pa je tudi, da imaš UZ v zgodjnjih jutranjih urah pred službo, to velja za vse preglede do punkcije, samo punkcijo in ET pa ti naredijo v Postojni! Upam, da ti bo uspelo čimpreje, če ne pa se zavedaj, da obstajajo še druge klinike v Sloveniji!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?