|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nikoli ne obupaj!!!
19.4.2005 10:31:09   
malamisha
Zgodbica za vse nas, ki še upamo in tiste, ki so že obupale...

Znanka se je pet let borila in upala in čakala na slavni:modri::roza:
Razočaranje iz meseca v mesec je bilo večje. Po vseh možnih pregledih je šla na umetno oploditev.
Na žalost je prvo dete po treh mesecih...
Odločili so se za drugo umetno oploditev in čez devet mesecev je postala ponosna mamimica:sloncek::sloncek:

Ampak to še ni vse:)-

Ker je bila velika želja še za drugo :modri::roza: se je ponovno spopadla s celotnim postopkom, kjer je že na začetku dobila hladen tuš - po zdravnikovih besedah ne bo nikoli in nikdar več imela otrok, ne po naravni poti in ne s pomočjo medicine:(

Ampak to še ni vse:)-

Znanka se je sprostila, ker če ne bo, pač ne bo...
In tako vkljub vsem napovedim postala srečna:nosecka:in ponosna mamimica prelepemu sineku:bravo::bravo::bravo:

No in zdaj vprašanje! Kdaj bomo obupale???

Jaz nikoli, čeprav me včasih prime že tista ta nora, pa se spomnim te zgodbice.

lp

Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nikoli ne obupaj!!!
19.4.2005 10:50:10   
SABILA
:modri:ZDRAVO!;)

IZ TE ZGODBICE SE DA DOBRO RAZBRATI, KAJ VSE NAREDIJO ŽIVCI, NERVOZA TER PREVELIKA ŽELJA PO :duda: TER :nosecka:, KER SE JA PAČ ZNANKA SPROSTILA IN NI VEČ MISLILA NA TO KDAJ :sloncek: JE PA POSTALA SREČKA :nosecka:!

LEP DEŽEVEN DAN ŠE NAPREJ

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nikoli ne obupaj!!!
19.4.2005 10:51:50   
masinka
Tudi jaz sem en podoben primer. Pred 10 leti sem začela hoditi okrog zdravnikov, ker otroka ni in ni bilo. Po treh letih sem z biomedicinsko pomočjo beri epruvetko postala mama in zdaj je hčerka stara 7 let. Pred letom dni se je zgodil čudež in ponovno sem zanosila. Tokrat po naravni poti in otrok je bil nenačrtovan. Zdaj držim v rokah 5 tednov starega sina in čez dva meseca bom stara 39 let.
Držala bom pesti za vse tiste, ki imate težave z zanositvijo in srečno.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nikoli ne obupaj!!!
19.4.2005 10:59:16   
baguSka
men grejo kr kocine pokonc 8)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nikoli ne obupaj!!!
19.4.2005 11:02:33   
Anitka
Tako je, me smo prave borke, ki se ne bodo nikoli, ampak res nikoli predale. Gremo do konca z vsemi močmi, preko vseh ovir.:bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nikoli ne obupaj!!!
19.4.2005 11:10:23   
Špelka
Uh, men tud.

Zgodbica glih zame zdej, ko je spet pršla - že v 15-to nezaželjena...

Ampak ne vem no - včasih je treba obupat da se človek potem lahko sprosti in prepusti usodi. 8)8)8)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nikoli ne obupaj!!!
19.4.2005 11:27:52   
KMALU
Tezko pametujem tukaj, saj nama je uspelo po dveh mesecih. Res je, da ni nic 100% in, da moram lepo pazit na malo bunkico, da se bo lepo in zdravo razvila.
Vsem vam, ki se trudite pa zelim vse najboljse in, da bi cim prej postale mamice. Ne obupat, ..bolj se boste sprostile in uzivale, vec moznosti imete.
;)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nikoli ne obupaj!!!
19.4.2005 11:39:16   
girly
ne bomo obupal! midva z mojim :love: že ne. čeprav te včasih prime, da bi vse skup pustu...sej jst se zdej ne sekiram več tok kokr sm se prejšnje mesece, čeprav je želja po :duda: vedno večja. ampak, ko bo čas, bova tud midva postala ponosna starša.

srečno vsem in naj vse zagledamo težko pričlakovane :modri:, tiste ki ste to srečo že imele pa pridno čuvajte svoje :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nikoli ne obupaj!!!
19.4.2005 12:11:45   
Anonimen
Jaz sem se ravno registrirala, mi se ni ravno najbolj jasno, kje naj zacnem pisarit.:)

Tudi midva z ze skoraj mozekom (porociva se 10.maja!!!) se kar lep cas trudiva, pa zaenkrat se brez uspeha. Spet se priblizuje tisti teden v mesecu, jaz pa ze prav nestrpno cakam ali bo ali zopet ne bo. Sej enkrat bo ze gratalo, ga ni vraga da ne!

Lep pozdrav vsem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nikoli ne obupaj!!!
19.4.2005 12:19:54   
baguSka
Oooo MM kr prdruž se vsm debatam pa je. Brez strahu v nove boje.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nikoli ne obupaj!!!
19.4.2005 13:28:50   
lucika
pri nas so eni povedli, da ne bo nic...
po desetih letih jo je nekaj v ledvicah stihalo, je bila bolj mocna in prepricana, da ne bo mela otrok. in.....taraaaaam, cez tri ure postala mamica.
res res res

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nikoli ne obupaj!!!
19.4.2005 14:43:30   
bambi
Jooooj, take zgodbice me vedno ganejo.... tudi pri meni je bilo podobno, le da se jaz nisem sprostila, ampak sem že skoraj obupala, imela sem napotnico za neplodnostno ambulanto in sem čakala na marec, ko sem bila naročena, že 95% prepričana, da mi lahko pomaga samo medicina..... in februarja po 14. nezaželjenih M zagledala :modri:.

Vsem bo uspelo, v to sem prepričana 9nebesa9nebesa

BAmbi

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nikoli ne obupaj!!!
19.4.2005 16:16:30   
corfu
Psiha, psiha, psiha...lahko dela neverjetne stvari. midva sva delala osem mesecev na :duda:, ko sva že skoraj obupala in se zaposlila z različnimi hobiji, tako tudi nisva imela več časa razmišljati o tem sem nepričakovano zanosila. Zdaj sem ponosna mamica trimesečnemu sinku.

Punce sprostite se, za vsako stvar je potreben čas.

DRŽIM PESTI PA SREČNO!:angel:

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?