|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne mara adaptiranega mleka
19.4.2005 10:00:04   
Titty
Čau,punce!

Kaj naj naredim, saj moj 7,5 mesečnik ne mara niti malo adaptiranega mleka? Poskušala sem ga tudi "skriti" med polento ali gres, ampak ko to zavoha,se kar stran obrne in noče ne jesti ne piti.

Niti kašic ne morem pripraviti z adaptiranim - dobre so mu edino tiste od Alete,ki že imajo notri adaptirano.
Trenutno se ravno še ne sekiram preveč,saj ga še 3x na dan dojim, vendar tudi meni počasi zmanjkuje mleko in ko ga bo res zmanjkalo,kaj naj mu dam???:((
Sem tudi že provala različne znamke adaptiranih mlek,a prav nobene noče, kaj sedaj???

Hvala, LP :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.4.2005 10:04:02   
ZARA
Titty,ce se dojis pomoje ni panike...sej pol bo pa ze tolk velik,da mu bos lahko dala navadno kravje mleko...
Pomoje pa ga je brez veze silit, da se mu se kaj ne zagravza...

lp

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2005 10:13:41   
darjatimci
Tudi moj ga ni maral dokler sem ga dojila se nisem sekirala ,potem pa sem začela rečiti mleko navadno kravje, zdaj pa imamo dieto in ga ne sme piti samo nadomestke lahko.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2005 10:20:22   
Titty
No,samo punce jaz vseeno mu kravjega ne bom dajala do 1.leta starosti, saj imamo v družini razna nagnjenja k alergijam, tako da bom raje počakala...se bojim pa,da svojega mleka ne bom imela do njegovega 1.roj.dneva...
To me zanima kako se ravna v takih primerih? kakšni so tej nadomestki? a se to mleko lahko nadomesti z mlečnimi izdelki? :zmeden:

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2005 10:30:44   
ZARA
Ja jst sem ji, ko je (ne povsem) zacela zavracat mleko delala vse te grisolinote razne z adaptiranim mlekom,dajala sem ji po manjse kolicine nav.jogurta,Lumpi skuto,fruhtzwerge....
Ampak ti pravis da ga ne mores prelisicit....
Jst se namrec tud zdej prpravlam, da greva na kravje mleko,stara bo pa maja 1 leto...

lp

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2005 10:41:39   
darjatimci
Pogovori se s pediatrom,jaz našemu kupujem riževo,ovseno seveda gledam na to,da je notr kalcij.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2005 10:46:01   
karmy
moj bivši je enkrat probal to mleko in hmal kozlal :hudicek: ...ko bi vsaj...hehe.. :hudicek: ... smrdi pa res..in okus tud ni bohve kaj... si probala zmešat z čokolinom? je pol mal boljši okus in sladkejši

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2005 11:58:19   
Anonimen
Vem da je pri Aptamilu trojka ful okusnejša od dvojke. Lepše diši, malo po vaniliji. Mogoče bosta takrat, ko boš nehala dojiti, že to mleko lahko pila, ki ni tako zelo zanič in ga bo maral.

(odgovor članu Titty)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2005 12:00:55   
darjatimci
Če ne sme drugega se ne moreš kaj dost zmišlevat, hvalabogu,da tega prenaša in lahko pije,eni so res zoprnega okusa so pa boljši tisti z vanilijo pa tudi sladki se že dobijo.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2005 20:54:11   
Anonimen
Ja mleko zamenjaj. Vem, da Comformil smrdi kot kuga, vsaj meni. Poskusi z Bebo.

(odgovor članu Titty)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2005 21:05:22   
ZARA
no, al pa to!

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?