|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grizenje nohtov
2.2.2009 8:05:44   
corfu
Pozdravljene

Moj štiri letni sin je nedolgo tega začel grizti nohte, najraje bi si jih grizel še na nogahuser posted image  Kaj bi bil temu vzrok ne vem, ali pa ne vidim, doma živimo običajno družinsko življenje, ne pijemo, se ne pretepamo in podobne zadeve...Kako naj ga sedaj tega odvadim, kakšna ideja ali pa izkušnja?

Hvala in lep dan ....

Uživaj življenje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grizenje nohtov
2.2.2009 8:48:56   
Janeja
Pojma nimam kaj bi bil temu vzrok, se pa jaz isto sprašujem. Naša Lea si je namreč tudi začela gristi nohte. Pa to še ni najhujše - obsedena je z obnohtno kožico. user posted image Si jo tako dolgo z nohtkom praska, da ji mal stran pogleda potem pa veselo grize. user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2009 10:22:02   
Akil
Hvala enako!!!!  Očitno imajo neko fazo!

Jaz sem v Interšparu kupila ta lak za nohte, ki je posebej proti grizenju. Zadeva zaenkrat deluje, je 2x probal, pa mu okus očitno ni všečuser posted image Mu ne zamerim, je res nagravžno. Je pa treba vsak dan nohteke namazat, ker naslednji dan ni več tolk svinjsko grenko in roke že romajo v ustauser posted image

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2009 10:24:47   
TanjaK
Pri nas je popolnoma enako in traja že kakšna dva meseca (je tudi stara štiri leta). Najhuje je ko gleda televizijo in je zelo napeto. Pa tudi ne vem kaj bi bil vzrok temu, ker se doma ni čisto nič spremenilo,  sem pa opazila, da si sedaj ne jemlje več svoje igračke v vrtec, pa tudi doma jo ima samo še za spat in je ne ne uporablja več za tolažbo tako kot včasih. Tudi jaz rabim kakšen nasvet, kako je tega odvaditi.

Lp

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?