Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: menstrualni cikli po porodu 1.2.2009 22:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobila sem jo 6 tednov po porodu, dojila sem polno do 5,5 meseca. prve 4 so bile na 28 dni (kot pred ), nato je ena zamujala-36 dni, nato 6 je bila že 20 dni od prejšnje- prezgodnja (zelo močna), zadnjo 7 sem pa spet imela po 36 dneh. Grem pa do g drug teden, ker se mi zdi, da se mi spet nekaj paca tam spodaj.
|
|
|
|
RE: menstrualni cikli po porodu 1.2.2009 22:40:55
|
|
|
|
kaja02
|
dobila sem jo 3m po porodu, pa še vedno samo polno dojim, aja stara je 6m: 1. je bla zelo šibka, 2. je prehitevala 22dni; 3. na 20dni; 4. pa čakam . v glavnem mam zelo šibke, trajajo 1-2 dni, sploh ne vem kadaj se bo začela, tako da si niti mirene ne morm it vstavit , aja pa še takrat ko jo dobim je to ravno na petek popoldne , očitno telo protestira vstavitvi mirene
|
|
RE: menstrualni cikli po porodu 2.2.2009 8:42:33
|
|
|
|
potepinček
|
6,5 m po porodu, pa m. še nimam, vendar še vedno polno dojim.
|
|
|
|
RE: menstrualni cikli po porodu 2.2.2009 13:52:56
|
|
|
|
pepa6
|
Jaz jo mam po 6 mesecih od poroda 3 krat na mesec, pa še to od depo provere.
|
|
|
|
RE: menstrualni cikli po porodu 2.2.2009 14:03:21
|
|
|
|
klaja
|
Dojit sem nehala, ko je bila hčerkica stara 10,5 mesecev in potem sem menstruacijo dobila 60 dni po prenehanju dojenja. Zdaj pa bi jo spet morala dobit, pa je že 48. dan, pa je spet ni od nikoder. Nisem je pa niti pred porodom imela redno, tam nekje na 32 - 40 dni. Imam pa sedaj ful težave, slabosti, pa napihnjen trebuh, pa slabo počutje, glavoboli (pa mislim, da nisem noseča), upam da se kmalu prikaže.
|
|
|
|
RE: menstrualni cikli po porodu 5.2.2009 21:31:04
|
|
|
|
lady1
|
No jest sem jo sedaj prvič dobila in sem 9 m po porodu (se dojiva še zjutraj, zvečer in ponoči. Pa me zanima, če ima oz. je imela katera podobno izkušnjo saj zelo malo krvavim (čez cel dan se npr. ne nabere za en vložek) vendar to traja že 3 tedne. Ali bi me moralo pričeti Skrbeti?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?