|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj sam v bani?
1.2.2009 20:28:00   
CatJa
Koliko so bili stari vaši otroci, ko ste jih pustile same v bani? In ko smo že ravno v kopalnici, kdaj so si sami začeli brisat rito po kakanju?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj sam v bani?
1.2.2009 20:43:38   
anckabancka
Pri  dveh letih je že nekaj minut sam v banji. Da grem ven iz kopalnice in se sam igra... Je pa ta banja bolj majhna (plastična), ni kopalna kad.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2009 20:47:04   
NinaŠ
Sam v banji... ...od takrat ko sta kompaktno sedela (če izvzamem dejstvo, da sta bila že prej sama, seveda ob moji pomoči user posted image ), koliko sta bila pa takrat stara pa ne vem user posted image .

Brisanje ritke - Anže že nekaj časa to prakticira (recimo od ca 4 let), sedaj, malo pred 5. letom, mu jo pa uspe obrisat tako, da ritka ne rabi mojih popravkov. 

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2009 21:14:10   
Gina
V ta veliki banji od štirih let in pol, pod tušem pa že prej.
Rito si briše čisto sam od štirih in pol naprej, mu pa še vedno prekontroliram, če je ok obrisal.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2009 21:25:21   
end1
v banji jo za pa minutk smo pustim in ima tri leta, parv tako si poskuša brisat ritko, zaključim pa jaz. 

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2009 21:36:52   
Anonimen
Kaj pa vem, mala je bila, ne spomnim se vec. Sem pa vedno nekje v blizini.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2009 22:26:03   
kaya2007
naša je stara 20mes, pa je že nekaj časa sama...je pa res da smo vedno blizu, pa še kopalnica je odprta v dnevno sobo, tako da je ves čas na uču user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2009 23:12:58   
kjava
Ena zgodba, ki mi jo je povedala sodelavka o svojih dveh sinovih: stara sta bla 6 in 2 in sta se sama kopala, ona je bla v kuhinji. Zabičala jima je, da ne smeta špricat po kopalnici. Glih ko je hotela odnest ven smeti, je slišala neke čudne zvoke iz kopalnice. Gre gledat in je starejši ovil malemu brisačo okrog glave in ga tiščal pod vodo. Ko je spravila k sebi tamalega, je izvedela, da ga je starejši kaznoval, ker je mali šprical.
Groza! Če bi nesla smeti, ga bi že utopil tačas.user posted image  Pa ne iz hudobije, ampak ker ni ubogal mame.

Jaz sicer pustim za kratek čas moja dva sama-ta velik je star 4,5 let, mala pa slabi 2.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2009 6:23:18   
CatJa
Mi ta starejšega pustimo samega za kakšno minuto, čeprav se je kar fajn razvadil, da je vedno kdo z njim. Včasih sem sedela na pokrovu školjke in mu brala knjigo user posted image  S tamalim pa itak ni variante, da ju pustim, je še premajhen.

Ja, tole z brisanjem je pa druga reč. Če je ne obriševa midva, si jo slabo in potem mu rit smrdi. Sploh kadar pride iz vrtca. Čeprav vem, da si jo bo slej ko prej moral naučiti sam.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2009 8:15:45   
viv_
Uf, že dolgo... Ampak so vrata od kopalnice vedmp odprta, da se sliši.

Kopata se običajno skupaj, pa sigurno sta že ene pol leta sami v kopalnici pri tem opravilu.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2009 9:24:28   
rija
moj ima 3 leta in ga v bani pustim mogoče za minutko nikoli več. je precej živahen in nisem sigurna, da bo res sedel....večkrat se spravi plezat na bano in ravno prejšnjič mu je zdrsnilo, da bi si glavo razbil, če ga ne bi 5 cm pred trkom ne bi ujelauser posted image  

ritko pa si briše kakšen mesec, seveda prekontroliram. njega in wc....ker sicer je komot pol role papirja natlačenega v školjkouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2009 10:31:42   
ronja
Sama v bani je že zdaj, samo sva zraven, se pravi v kopalnici (ki je tako mini, da ne moreš en korak stranuser posted image ). Priznam, da skočiva tudi po brisačo, če je pač en sam oz. recimo jaz dojim, pa pozabimo prej brisačo prinest v kopalnico. Res pa je Ronja sretna in ne pada in tudi banjica ima nedrseče dno. Samo samo za dalj kot par sekund pa si bom upala pustit verjetno ko bo znala plavat - če bo po meni, bo to pri 3 letih. Je pa malo odvisno od konfiguracije oz. velikosti stanovanja in seveda od otroka: Ronja v vodi zelo uživa in non stop nekaj gode in popeva, ta da ves čas veš, da je vse ok, tudi če zraven bereš knjigo. Če bi bila tišina, takoj pogledaš/priletiš. Kaki otroci so bolj tihi in tam si ne predstavljam, kako bi vedel, ali je vse ok. Sva pa ravno včeraj razmišljala, da bi lahko imela spletno kamero v kopalniciuser posted image , pa bi vmes še kuhno lahko pospravilauser posted image . (šala) Ker zdaj med njenim kopanjem umijem kopalnico (če jo jaz kopam). sicer se zadnje čase kopa v otroški sobi, ker tam na mizi kopava Lejlo, potem pa lubi prestavi bnano na tla in se skopa še Ronja.

Ritko si že probava obrisat sama, ji pa seveda ne rata glih ne vem kak dobrouser posted image . Ampak kar naj probava in se učiuser posted image . Stara je leto in pol.

Po moej pri kakih 3-4ih letih bi oboje že šlo - v našem primeru, ko imamo malo stanovanje in vsa vrata odprta, da se lahko skoz pogovarjaš z otrokom/ci, pa seveda da vsake toliko prideš pogledat, kako jim gre.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.2.2009 10:34:58   
higuys
V banji ga ne puščamo samega (tri leta in par mescev) in ga tudi še nekaj časa ne bomo.

Ritko si obriše sam. Kako je obrisana pa je že drugo zgodba user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.2.2009 11:12:00   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka
Pri  dveh letih je že nekaj minut sam v banji. Da grem ven iz kopalnice in se sam igra... Je pa ta banja bolj majhna (plastična), ni kopalna kad.

naša ma leto in pol,  pa jo pustim za minuto, ko skočim po pižamo, fen ali brisačo, če pozabim. ona je ponavadi pridna in se ful zaigra s svojimi lončki - zato ker mama samo moti zlaganje in šricanje, pretakanje ipd. ponavadi raje sedi/stoji zraven, občasno pohvali stvaritve in piše sms-e očijuuser posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2009 11:31:11   
Lenny
Za nekaj trentkov sem si upala stran tam okoli leta in pol. Potem so se ti trenutku daljšali v minute, ampak vedno pri odprtih vratih. Glede na našo kvadraturo se sliši vse vsepovsod. Tako zares sam, da so vrata kopalnice zaprta in se sam kopa, namaka, umiva do končnega tuširanja, pa je starejši sine ostal tam okoli 5. rojstnega dneva. Če sta oba skupaj v bani, torej 2,5 letnik in 6 letnik, ju pustim sama, saj več kot poplave ne ustvarjata, vendar sem praktično za vratmi.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2009 16:56:32   
mml
Mi nimamo bane, ampak glboko tuš kadičko. Oba čmrlja sta v njej in skupaj čofotata od decembra, ko je bila ta večja stara 3 leta, ta mali pa 10 mesecev. Manca je bila pa že prej sama v kadički nekje od 2. leta, se prav lepo igra in ni bilo nikoli panike. Vrata v kopalnico so pa vedno odprta in nekdo od naju je vedno v bližini. Zaenkrat se obnese in ni bilo večjih nevšečnosti...najhuje je še to, da Manca zlije Maticu na glavo vedro vode ali kaj podobnega...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.2.2009 15:48:57   
metka_zone
jaz našega pustim samega za kakšne dve minuti samega že od14 meseca,sedaj pa tudi po pet minut.Je pa zdaj (2 leti je star) zadeva takšna, da se tako smeji, dere, vpije in čofota v vodi, da ga slišiš tudi po celem stanovanju.Sem se pa enkrat zadnjič se pošteno ustrašla, ko sem šla likat in je bila minutko tišina, ko sem pa pridivjala v kopalnico mi pa leži na trebuhu in reče, da sedaj pa on plavauser posted image .Mene pa skor kap!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.2.2009 20:15:09   
pikolinna
Ker vem za žalostno izkušnjo, ko se je sosedina nečakinja utopila v domači banji stara dobri dve leti  user posted image , ga pustim samega za nekaj minut, ampak sem tudi vedno v bližini, pa poslušam. Pa bo star pet let, ampak me še vedno skrbi, da bi mu kaj spodrsnilo, če bi vstal ali kaj jaz vem. Pač malo bolj zaščitniška mamica, pa drugače na splošno nisem, le tukaj se pa težko premaknem. Verjetno, ker imam sama strah pred globoko vodo.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?