|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naši sončki (19. del)
19.4.2005 7:51:19   
Anonimen
Hojla!

Vas prestavljam malo višje. Dones imam magnetno resonanco, trenutno sm ful živčna, pa mal (velik) me je strah jasno:ups: Eh ja....

Javte se kaj, dones bo itak dež:)-

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naši sončki (19. del)
19.4.2005 8:09:42   
Magi*
hojla ribica. ne se bat, bojda magnetna resonanca ni tak bav bav. sam pri miru moraš ležat in je. boli pa nič tko, da ti se lepo vleži in misli o čem lepem (plaža, morje, noge v vodi...ah:morje:).

je pa res kisel dan danes. spet bomo doma. zdajle imam še kako uro preden se Zarja zbudi. pol bova pa prepevali pesmice, se igrali in poskusla ji bom spet kašico dat. sem nepopravljivi optimist.

drži se:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naši sončki (19. del)
19.4.2005 8:16:18   
Mina1
Evo, sem glih kukala, če je katera kaj napisala na mojo temo o dopustu za leto 2005 in tako, pa mi je računalnik spet en virus našel (tale trojanski konj:( - pa kaj za vraga je to in kje ga stakneš:zmeden:)

Ja, tale dež, eno samo sr.....:(

Moj piškotek je tudi siten danes, pa kakali spet ismo že 3 dni, zato ga matra. Upam, da bo danes kakal, da mu bo potem lažje.

Skratka, samo na hitro;)

Ribi, tako kot pravi Magi*, vse bo o.k.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naši sončki (19. del)
19.4.2005 8:31:31   
Magi*
Mina, sem prebrala tvoj post o dopustu. moram tudi sama preverit, kako je s tem. meni niso nič rekli, da bi bil problem:zmeden:. jaz sem nameravala bit še cel december na dopustu in začet delat z januarjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naši sončki (19. del)
19.4.2005 8:33:43   
Mina1
A veš Magi*, prov trapasto se mi zdi tole, da ti propade, zakaj le:

Mlade mamice ga itak rabimo za:duda: in tako.

Bedarija totalna, novi zakon gor ali dol:grrr:. Zato sem spraševala, če ga potem plačajo, takšno informacijo sem namreč dobila.

pa-pa Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naši sončki (19. del)
19.4.2005 9:17:15   
pia1
oj punce!
a se me se kera spomni? ja res me ze dolg ni blo tuki gor. sem pa zadnjic poskusila, pa je pisalo, da zaradi neprimernega vedenja uporabnikov portal ni dostopen. no zdej pa tud vidim, da je sam za prijavljene. ja kva pa se je dogajalo???
no pa se neki me zanima. pod tole temo, a je to tko kot smo mele najptrej za nas..., pol deveta nebesa..., zdej pa so nasi soncki?
ja res sem cist ven, ane. sej bom bolj pridna, obljubim. kako ste pa ve kaj? bejba, pa blacky, pa mina1, pa lu, pavse ostale, da ne bom vse nastevala?
no jest pa moj mali zan sva prav fajn, pa ati in :kuza: tud. jutri bo mali star ze 3 mesece, kva siba cas! vceri sem mu p ze dala mal jabolcnega soka, pa mu je bil kr vsec. dons mu bom pa mal korenja stisnila. pa ve? kdaj ste zacele s sokom in kasicami, oz. kdaj boste?
tolk za enkrat, lepo se mejte in uzivajte s svojimi :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naši sončki (19. del)
19.4.2005 9:21:12   
Mina1
PIA1, pa sej res, kje si ti;), seveda se te spomnimo.

Sej jaz imam tudi zelo malo časa za vse skupaj. Se je pa glih piškotek zbudil, torej ne bo nič z RR.

Pa CMOK za tvojega :duda:

pa-pa Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naši sončki (19. del)
19.4.2005 9:54:08   
Špacka
Dan!

Vreme usrano:((:(( tako da spet ne bova šli ven, pa tko je fajn, saj ne vem, katera bolj uživa:)-
Mala drema v ležalniku, jaz se pa tud :zaspan:, čeprav smo spali ponoči, :kava: sem že spila... nič se mi ne da, tako da čepim na RR-sicer je pa to koristno porabljen čas:)-

Mina1 ja z dopustom je tko, ker letos ne bomo zaposlene 6 mesecev, ne moremo ves dopust prenest v naslednje leto, ampak bi morala 10 dni že izkoristit drugače ti propade.Tako so meni razložili v kadrovski preden sem šla na porodniško in ni blo nobenega govora o tem, da bi mi plačali dopust, ne vem mogoče so pri vas tako dobri, da ti bodo šli na roke, sam če je tak zakon dvomim:(
Je pa vse stvar dogovora, škoda da nisi tega prej uredila, ker bi ti oni lahko pisali dopust, ti ga pa ne bi izkoristila, ampak bi ga prenesla v naslednje leto, pri meni je tko, da sem 5 dni izkoristila, 5 dni bom pa naslednje leto in seveda ostali dopust.
Čim prej poklič v kadrovsko, mogoče se boste lahko dogovorili.

Pia1 lep pozdrav, kje pa se potepaš?Kaj se je dogajalo na RR ti ne znam povedat, me tud ni blo gor tiste dni, kakšne neprijavljena se začne kregat, oz. napiše kakšno žalitev in potem je :hudicek:
Tako da zdaj moraš bit prijavljen...dost o tem, mi je škoda energije za kreganje tle gor...
Maš prav naši sončki so nadaljevanje, se mi pa zdi, da devetih nebes več ni:ups: mogoče se pa motim, ponavadi nimam časa, da bi vse pregledala.

In ostale, kje ste, mogoče bo danes več odziva, ker je slabo vreme:(( al pa tud ne, ker bodo naši sončki tud slabe volje:( pri nas je zaenkrat vse OK.

Naša mala je pa dobila Adidasove superge, bele in roza barve, pol pa še hlače, majčko in jopco v roza barvi:love: je takšen cuker:love: trenirko so pa prodali, sem gledala že pred porodom, sam nisem upala kupit, ker je bla roza, sam tko sigurna v spol pa nisem bla, pa glede na to, da ni poceni:(
Nč zato, se moram pa ker mal ustavit pri teh cotkah, še dober, da Matija nič ne komplicira:love:

Lp Špacka&Lina:angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naši sončki (19. del)
19.4.2005 10:01:16   
Lu
Dan!

Ravno pijem :kava:. Maja še panča, ampak bo kmalu cajt za malico.

Pia1 pa kje si ti??? Si na nas že čisto pozabila, ali imaš toliko dela z Žanom??? No le javi se še kaj. Si pa na pravi strani, ja. :bravo:

Včeraj smo se zopet dajal pred spanjem. Ni in ni hotla zaspat. Samo jedla bi. No in ko sem ji ene dvakrat dala za jest ( po flaši ) je šlo vse ven.:( Joj mi gre to na živce. Je pravi požeruh tale naša deklica. No potem je končno zaspala in spala skoraj do 5 zjutraj. Očitno pridejo dnevi ko je za znort. Pa saj veste o čem govorim, a ne.

Ja moj dragi še vedno jadra. Se javi vsak dan. Nama pa tako dolgčas. Že komaj čakam da pride domov.

Ta teden grem k frizerju, ampak si bom postrigla samo špice. Nekaj sem razmišljala da bi se bolj na kratko, ampak potem ko se pogledam v ogledalo in vidim kako dolge so že, mi jih je kar žal. Tako da grejo samo š**** stran. Še kakšna pramena bi si dala, ampak ne morem pustiti Maje tako dolgo brez mene.

In kaj je kaj novega še pri vas? Maja bi rada že vse povedala, shodila,... Joj sploh ne morem verjet kako čas leti. Pa kakšen knedl je bla, zdaj pa že taka velika punca. Evo še 2 dni pa bomo stari že 2 meseca :bravo:

Za 1.maj gremo pa na Krk. Že komaj čakam. Samo če bo pa tako vreme kot lani pa ne bo nič z morjem. Je lani tako pihalo, da me je skoraj odneslo. Ampak za mojega :kuza: to sploh ni bila ovira in se je šel veselo namakat. Bedaček.:)-

Eva1 sem pila sezamov čaj in jedla semena; tudi čaj za dojenje sem pila. Maja je dobila alergijo-verjetno so bila kriva semena. Sem rekla da si danes zpet skuham ta sezamov čaj, ampak ne bom jedla teh semen. Se mi zdi da malo pa je pomagalo. Ne po 3 dneh ampak nekje po 6 pa. Vem ker si pišem koliko moram dodajati Maji.

Lepo se imejte kljub tako slabemu vremenu.

lp Lu in Maja:racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Naši sončki (19. del)
19.4.2005 10:15:16   
Natas@
Dan,
midva sva se pa pred kratkim vrnila iz Lj. Sva imela pregled pri pediatru in smo že pravi korenjaki. Težki 8780 g in veliki 70 cm. Pikico smmo prenesli skoraj brez joka, hudo je bilo pa ko je bilo treba odpret usta je bil en orng :((, ampak smo preživeli. Upam samo da ne bomo imeli kakšen reakcije po cepljenju.

Tudi jaz upam, da se bo v kratkem vreme izboljšalo, da bomo lahko spet normalno hofili na sprehode. Sicer pa odštevamo dneve, ki so še pred nami za :morje:. Približuje pa se tudi sezona RD in še marsikaj.

Uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Naši sončki (19. del)
19.4.2005 10:45:16   
rainbow
Pozdrav iz deževnega MB!:(

Se še jaz malo javim, preden ne bo več časa. In kako to, da imam čas? Lia pri babici in dediju, ati v šopingu, Enja še drema, jaz pa kombinacija kuhanja, čiščenja (ampak ne preveč) in branja rr. Aja, pa štorkljo se si probala, da vidim, če si jo znam dat gor. A jo ima katera?

Pri nas so dopoldnevi še kar v redu, popoldan je pa pravi kaos. ravno v času kosila ta mala ne more zaspat in bi se nosila ali jedla, včeraj je od dveh do devetih spala dvakrat po pol ure, skoraj se mi je zmešalo, ampak je pa zato spala od pol desetih do treh ponoči, kar je za pohvalit.

Aja, sva bile na posvetovalnici pri enem mesecu in je zrastla za 3,5 cm, in dobila 1 kg. Lepo, ne?
No, ima pa soor ali kako se že to napiše, ker skozi poliva, seveda zato, ker dobro ne podiramo kupčkov. da ne bo vse tako lepo.

Pia, kdaj začneš otroku dajati drugo hrano, je različno, jaz sem začela pri 4,5 mesecih pri Lii, ki je sicer pila adaptirano mleko, pri dojenih otrocih pa je zdaj novo, da komaj pri šestih mesecih. tak da po moje se ti ne mudi.

kak luštno, da že razmišljate o dopustu :morje:. Saj je res v bistvu že čas. Mi smo mislili iti nekje septembra, ampak mogoče bo šla Lia takrat v vrtec. Ne vem še. kam je te najboljše iti z dvema malima otrokoma? To mene zelo zanima, če ima katera kakšno idejo!!Bi je bila zelo vesela.

Zdaj pa neham, drugače se vam ne bo dalo brat

lepo se imejte, kljub vremenu, bodite cool, to si jaz pozabim ponavljat, ko sem utrujena zvečer, potem pa se še Lia upira vsaki moji besedi...

Vsaki mamici veliko :rozica:in :), bebicam pa poljubček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Naši sončki (19. del)
19.4.2005 12:52:34   
pia1
oj!
ma ne da mama sam z zanom tolk dela. se vse ostalo zraven, kuhanje, pospravljanje, pol grem se mal instruirat zraven, pa psa je treba kr naprej neki prat k je taka svinjarija zuni, pa cesat k zdele kozuh menja, pol so bli pa zdej se starsi tuki v kr. in so bili full na obisku, pa seveda sva z zanom velik zuni. drugac je pa mali kr priden. ponoci lepo spi, ga dava okrog 8,9 ih zvecer spat, pa se zbudi tam med pol sesto in pol osmo enkrat, kakor kdaj. sam cez dan pa tkole ene dvakrat po pol urce. sam je kr priden. tud zdele trenutno tuki zraven mene v stolcku ceblja.
ja. zan je mel tud sor. pa dobi daktarin, ki naj bi ga dal 4x na dan po mal na dudo. men je bil hudo vsec tale daktarin, pa zanu tud. dude namrec ne obrajta prav prevec. ce pa sem mu dala gor kremco jo je z veseljem polizal. no in sem ugotovila, da ce drugac ne gre, da bi cez dan mal tadremal je pa dobil ta sladko dudo. sej veste, ko zeha 100 na uro pa tecen je, zaspat pa nikakor. tko, da me je kr mal skrbelo, kaj bo ko se bo sor pozdravil, pa ni problema!
mi gremo pa za 1.maj tud na morje in sicer v savudrijo, komi cakamo!
ja, drugac jest se polno dojim. ampak kot sem povedala sem mu vceri dala prvic mal jabolcnega sokca, dons pa korencek. ma oboje mu je full vsec. tko, da neki casa bo se sokce dobival po kaksno zlicko, tam pri 4.mesecih enkrat pa mu bom dala kaksno sadno kasico.
a tko lu, ti mas pa majo!?:bravo::bravo::bravo: the best! a se spomnis ko smo bile se na unem forumu spodaj? kolk cas leti, kaj? noro. no tud ce je ze dva meseca mimo, naj ti vseeno cestitam, pa vsem ostalim, ki jim se nisem tud!!!
uuuuu, zdej je bil pa en tak rafal, da boljs, da greva kr hitro rit previt!
cavcav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Naši sončki (19. del)
19.4.2005 14:48:31   
Anonimen
Dan.

Sem preživela. Sploh ni grozno. :) Bom kr kopirala iz NVja, se mi ne da še vsega enkrat pisat. Sem pa seveda čakala 1 uro in potem še eno uro na pediatrični, da sem lahko šla domov. Je bla pa danes grozna gužva v sprejemni.

Sem preživela. Ni blo grozn, samo muzka mi je šla na živce. So bili namreč neki piščanci in 40 minut eno in isto...groza. Drgač pa nism mela jst nbenga zvončka, ker nism smela rok premikat, ko ni ropotal sme lahko premikala sam glavo pa noge. Pa me je una roka, v kateri sme mela pripravljen kanalček za kontrast (ki ga k sreči nisem dobila) mal bolela. Pa pol sem mogla po pol minute ene 15x ne dihat. To je blo še najbolj grozno. Ker ta prvič nisem zdržala. Drgač sem pa itak skor zaspala, ker sem full zaspana (še zmerej).

Tko da kar se tega tiče..sploh ni panike :) Pa tut tist tunel ni gorzn, pa je mene recimo strah zaprtih prostorov oz. pač ni mi fajn. Mogoče je drgač, če gledaš skoz, amapk kaj nisem :)

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?