Špacka
|
Dan! Vreme usrano:((:(( tako da spet ne bova šli ven, pa tko je fajn, saj ne vem, katera bolj uživa:)- Mala drema v ležalniku, jaz se pa tud :zaspan:, čeprav smo spali ponoči, :kava: sem že spila... nič se mi ne da, tako da čepim na RR-sicer je pa to koristno porabljen čas:)- Mina1 ja z dopustom je tko, ker letos ne bomo zaposlene 6 mesecev, ne moremo ves dopust prenest v naslednje leto, ampak bi morala 10 dni že izkoristit drugače ti propade.Tako so meni razložili v kadrovski preden sem šla na porodniško in ni blo nobenega govora o tem, da bi mi plačali dopust, ne vem mogoče so pri vas tako dobri, da ti bodo šli na roke, sam če je tak zakon dvomim:( Je pa vse stvar dogovora, škoda da nisi tega prej uredila, ker bi ti oni lahko pisali dopust, ti ga pa ne bi izkoristila, ampak bi ga prenesla v naslednje leto, pri meni je tko, da sem 5 dni izkoristila, 5 dni bom pa naslednje leto in seveda ostali dopust. Čim prej poklič v kadrovsko, mogoče se boste lahko dogovorili. Pia1 lep pozdrav, kje pa se potepaš?Kaj se je dogajalo na RR ti ne znam povedat, me tud ni blo gor tiste dni, kakšne neprijavljena se začne kregat, oz. napiše kakšno žalitev in potem je :hudicek: Tako da zdaj moraš bit prijavljen...dost o tem, mi je škoda energije za kreganje tle gor... Maš prav naši sončki so nadaljevanje, se mi pa zdi, da devetih nebes več ni:ups: mogoče se pa motim, ponavadi nimam časa, da bi vse pregledala. In ostale, kje ste, mogoče bo danes več odziva, ker je slabo vreme:(( al pa tud ne, ker bodo naši sončki tud slabe volje:( pri nas je zaenkrat vse OK. Naša mala je pa dobila Adidasove superge, bele in roza barve, pol pa še hlače, majčko in jopco v roza barvi:love: je takšen cuker:love: trenirko so pa prodali, sem gledala že pred porodom, sam nisem upala kupit, ker je bla roza, sam tko sigurna v spol pa nisem bla, pa glede na to, da ni poceni:( Nč zato, se moram pa ker mal ustavit pri teh cotkah, še dober, da Matija nič ne komplicira:love: Lp Špacka&Lina:angel:
|