|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   možnost zanositve - prezgodaj po porodu
1.2.2009 19:11:25   
Anonimen
Sem 7m po porodu, še vedno polno dojim, nisem še imela nobene M. Koliko šans mislite da imam da sem zanosila? Vem da lahko pride do ovulacije saj dojenje no 100% zaščita, zdaj pa me malo stiska. Zaščitena sva s kondomom, do včerajuser posted image  ko sva imela poln kufer gumice in sva brez, pa je žal mož bil malo prepozen-je bil v "fazi izvleka"....Bedno vprašanje , vem, ampak se mi zdi, da je bolj mal šans da sem noseča, po drugi strani se mi zdi pa to čist prekmalu za še eno nosečnost.....A je bila katera na istem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: možnost zanositve - prezgodaj po porodu
1.2.2009 19:40:02   
ursa30
moja prijateljica je zanosila pol leta po porodu, je še zmeraj dojila.
tako, da možnosti so..upaj, da nisi noseča, seveda če si tega ne želiš in poskrbi za ustrezno zaščito drugič.
srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2009 19:45:21   
Jančika_
Jaz sem zanosila pet mesecev po porodu, ob polnem dojenju in brez M, pa ob enem samem nezaščitenem odnosu. Je bilo pa tako, da sva zavestno rekla, dajva brez, saj ne morem zanosit (prvega sva delala 7 mesecev), pa tudi če bom, bova vesela. Sem bila pa vseeno zelo presenečenauser posted image . Sicer se je potem manj veselo končalo, a to je že druga zgodba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2009 7:58:16   
cori
Jaz sem zanosila  9 m po porodu kljub dojenju, M sem pa že imela....

Po mojem v tvojem primeru ni pravila....ene ja ene ne...tako da boš morala počakat 14 dni, potem pa testek.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2009 8:47:41   
zmajaz
Jaz sem zanosila nekje 7 mesecev po porodu, ob polnem dojenju, ob enem nezaščitenem odnosu, M sem pa sicer že imela. Sem pa zanosila 2 dni po M, ko naj ne bi bili nobeni plodni dnevi. S tem da sva se pa zavestno odločila, da bova začela počasi delat na 2. user posted image , ker sigurno itak ne bo takoj prijelo - pa sva se uštela. user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2009 9:04:16   
Alči
Hvala vam, vidim da res ni nobenega pravila....bomo počakali,, saj midva si ful želiva še vsaj 1 tako da tu ni panike, amapk mene bolj skrbi zdravstveno, ker eni pravijo da ni dobr prekmalu po porodu....da je večje tveganje da z otrokom ni ok vse. Kaj pa ve pravite na to?Aja, pa ftut folne nisem jemala med dojenjem, tak da zdaj pa si jo res moram it kupit.

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2009 10:37:11   
2 Sraki
To, da z otrokom ne bi bilo kaj vredu, zaradi prezgodnje zanositve, se mi zdi kr neki. Za žensko pa je kao, da telo še ne pride k sebi. No jaz sem zanosila brez M, torej v prvi možni ovulaciji 9M po porodu, pa je z njim vse o.k. Jaz pa sem malce težje prenašala nosečnost. Ampak se vse zdrži za naše sončke. Sedaj komaj čakamo, da spet ujamemo kakšno ovulacijo, pa sem šele 6M po porodu. Menstruacije pa še nisem imela. 

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2009 10:45:44   
sarar
res je, za user posted image   to ne pomeni tveganja, če si tako zgoda zanosila. kot je rekla moja predhodnica, gre se zaradi ženskega telesa. naj bi se počakalo vsaj eno leto od zadnjega porroda, ampak zaradi tega še nobena ni ''umrla'' user posted image
tako da don't worry

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2009 12:44:38   
Jančika_
Alči, ne se sekirat, 7 mesecev tudi ni več tako zelo zgodaj. Jaz sem sicer imela spontani splav, a zaradi povsem drugih razlogov, ni imelo veze s časom zanositve. Poznam eno, ki je pred kratkim rodila tretjega otroka - med drugim in tretjim otrokom je 10,5 mesecevuser posted image

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 12:47:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2009 13:02:50   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Alči
mene bolj skrbi zdravstveno, ker eni pravijo da ni dobr prekmalu po porodu....da je večje tveganje da z otrokom ni ok vse. Kaj pa ve pravite na to?

To, da naj bi bilo treba počakati, je, kot pravijo že zgoraj, bolj povezano s tem, da naj bi si žensko telo najprej malo opomoglo od prejšnje nosečnosti, ne zaradi tveganja, da bo z otrokom kaj narobe. Drugače pa, kolikor jaz vem, priporočajo počakati nekje 6 mesecev po porodu, če sta bila prejšnja nosečnosti in porod b.p., v primeru carskega reza ali kakih drugih zapletov pa vsaj 1 leto.

Moja kolegica recimo je imela najprej 2 splava - enega spontanega, enega pa je morala iti delat, ker se otrok ni v redu razvijal. V tretje ji je pa ratalo zanositi in normalno donositi. Potem je pa že manj kot 3 mesece po porodu spet zanosila in je spet normalno donosila in rodila zdravega otroka. Tako da glede tega, da bi bilo 7 mesecev po porodu prehitro, se ti ni treba obremenjevati.

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 23:21:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.