|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kreme proti celulitu in strijam!
23.3.2009 14:50:56   
vesny26
jaz se mažem z eucerinovim oljem proti strijam, pa z sanosanovo kremo proti strijam pa še z guno dm-ovo, kaj je že mama ne vem kajuser posted image aja pa občasno še z bepanthenom. mažem se zvečer pa zjutrej, imela sem tud že vichy-evo in neko olje od dr. Hauschke. Ampak nobena od teh krem ne pomaga, dajo ti občutek , da si nekaj naredu zase, vse je odvisno od kože,zaenkrat strij še ni ampak to se pokaže šele po poroduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.3.2009 7:30:18   
Ella123
IZVIRNO SPOROČILO: nežka

Uporabljam Avalon olje in losjon za okrevanje kože, malo kombiniram in je super. Če pomaga proti strijam, jaz res nimam čisto nobene, mi pa zelo pomaga tudi, da me ne srbi.

Ja, tudi jaz in je super user posted image !

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.3.2009 8:19:26   
summer410
jaz sem si kupila Babylove v DMu in mi zelo diši.....
ter olivno olje v lekarni.....bomo videlu...upajmo na nič strij:)user posted image

(odgovor članu vesny26)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.3.2009 8:45:02   
baby blue
jst sm si v DM-u kupila Babylove olje in sem kar zadovoljna... mažem se vsak dan do zdej še nič opaznegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.3.2009 12:11:20   
anikabanika
Hope...kaj to misliš resno, da pol nisi več imela celulita, ki si ga nabrala med nosečnostjo ?!?!?!?!
Ker jaz ga prej nisem imela, vsaj viden ni bil z očesom, če sem stisnila kožo, itak da se je videl. Ampak zdaj ko sem v 28.tednu nosečnosti ga pa imam po riti toliko, da se ne rabim nič potrudit, se vidi že na daleč :(:(
Jaz upam da se bo to po porodu kaj ublažilo.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.3.2009 15:42:27   
Lenck
sicer sem šele bolj na začetku, vendar imam že velik trebušček (več kot 20 pridobljenih cm v par mesecih), pa nobene nove strije razen onih izpred več let. mažem se z nekim mlekom za telo... nič posbenega.
kolikor sem slišala, je bistveno le, da je koža stalno navlažena/namaščena, da se lahko lepo razteguje, ne pa, da je ravno namenska krema za strije.

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?