|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pečica
1.2.2009 16:33:56   
mala zirafa
Mi lahko katera pove zakaj se mi je danes neprestano med peko štefani pečenke kadilo iz pečice?Enkrat sem jo že pekla pa se ni kadilo.smo se ustrašli da je kaj anrobe s pečico.Celo stanovanje je blo v dimu.Naj povem da smo jo zalivali ves čas z juho.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pečica
1.2.2009 16:37:48   
Mišni
Nekaj je morala biti z oljem pošpricana pečica, pa s eje tisto olje žgalo. Mogoče še od prejšnjič.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2009 16:38:33   
lukec
Včasih se to naredi, ko je pečica nova in se žge premaz na spiralah za žar. Lahko pa je tudi pri prejšnji peki maščoba kam špricnila in se je zdaj žgala.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2009 16:41:09   
mala zirafa
Naj povem da je mož včeraj pekel pico in se ni nič kadilo.Zgleda da bo res to z oljem držalo-sicer pečenkinim.user posted image Mislite da pridejo v poštev neke vrečke proti špricanju pa še vse se not zapeče?Ne vem če bi celo štruco lahko not stlačila?Jih kdo uporablja?

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2009 16:55:03   
Gina
Če daš pečenko na olje in zalivaš z juho, se ti lahko čist komot vse skupaj vžge, ne samo smodi. Olje in voda se ne marata. Sploh ne vroče.

Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2009 16:59:16   
mala zirafa
kako pa potem narediš da ostane sočna?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2009 17:12:56   
Gina
Ne vem. Vem pa, da sem enkrat takole zalivala pečenko in je v hipu, ampak v hipu, ki je trajal manj kot pol sekunde bušknil ven iz pečice več kot meter visok in kot vrata pečice širok plamen (groooozno za videt in doživet), jaz sem odskočila kot bi me izstrelil od hudega in se avtomatsko od groze zadrla (še dobro), moj je prilaufal v kuhinjo in hvala bogu ohranil prisebnost in isti hip zaprl vrata pečice. Ogenj ni imel dovoda kisika in je ugasnil, ostalo pa je malo prižgano obrobje omaric in pečice.

Še enkrat že prej sem podobno doživela, ko sem pekla pomfri, pa sem vrgla v olje zmrznjen krompirček in ga nisem takoj pokrila s pokrovko. Ogenj do omaric v hipu. Še sreča, da imam vedno, ampak vedno zraven pokrovko!

Ne ne, jaz vode in vročega olja ne miksam več. Rajši pečenko obrnem, ali pa pokrijem s folijo.  

Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 17:33:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2009 17:45:55   
tweety83
potem pa naredi dve manjši pečenki in jih speči v vrečkah za pečenje - so zakon ker nič ne šprica po pečici in se full lepo speče. Jaz skoraj vse pečem v teh vrečkicah in je fajn.
Tud jaz sem delala zadnjič to pečenko in sem malo z oljem jo namazala, ostalo pa dala tudi dva prsta vode in je blo vse ok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2009 20:07:33   
mala zirafa
Hvala za nasvete.Bom kar tiste vrečke kupila.Ne grem več reskirat požara.user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.2.2009 13:20:44   
Mišni
Saj tiste vrečke so velike, lahko npr. z lahkoto celega piščanca notri spečeš.

Velika rit je velika stvar.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?