sanasan
|
Sem se fino zabavala, ko sem zdajle brala tele komentarje ... Moj spada med tiste, ki se jim zdi neko kupovanje daril po porodu čist nepotrebno, ker bi potem moral kupiti še kaj zase, ker se je takooo mučil zraven...Prvič je blo pa tko...pri prvi, sem imela srečo , da sem rodila malo pred svojim rojst. dnevom in me je ob prihodu domov čakal kup novih knjig, ki jih je moj nabavil zame in pa tudi za najino lubiko...Vse tiste enciklopedije in limonadasti romančki s posvetili so še vedno na posebni polici....prav tako pa je Plahi zmaj (otroška slikanica) še vedno ena izmed najljubših zgodbic naše srake.Moj namreč dobro ve, da sem nenormalen knjižni molj , tamali, pa je to očitno tudi položil v zibko. Drugače pa moj ne da na ta poporodna darila preveč poudarka... ves čas je namreč razlagal okrog, da sva pač oba rodila in ne le jaz...bil je namreč zraven in straaašno pomagal z dihanjem ,masiranjem, gledanjem na uro...Po porodu je bil tako ponosen, kot bi imel najmanj dve maternici Tako je bilo tudi drugič... Takrat nas je vse skupaj malo prehitelo in v tem času je bila še ta večja bolna...Skratka , ko sva z malim prišla domov, naju je čakalo lepo pospravljeno stanovanje in slavnostno kosilo, ki ga je pripravil sam.Veliko mi je pomenilo, ker je potem ostal cel mesec doma in igral gospodinsko pomočnico in kuharico...Hja, jaz sem bolj romantičen tip in priznam ,da bi mi kakšna rožica res veliko pomenila...mojemu to še danes ni čisto jasno... O tem , kdo je rodil in kdo je pri porodu bolj trpel bi se dalo pa še pogovarjat ... joj, pelin, sem se nasmejala...ali imava istega moža? no, najverjetneje ne, ker moj ni nič pospravljal, je pa izredno priden v shoppingiranju zelo podobno je bilo pri nas, samo da se je pri meni po 12h končalo s cr...v porodni sobi so se pa vsi, še posebej ženske, bolj zanimale zanj, kot zame aja, pa moj pravi, da mi je že itak dal najdragocenejše darilo t.j.najino hčerko... darilo sem dobila pa le od moje tašče - zelo lepo verižico, pa hčerki in sinu je tudi kupila verižici...me je zelo prijetno presenetila...kot ponavadi lani je npr. mojmu rekla, da ima (on) srečo, da me ima ...pa vsakokrat jambra, da ga ni uspela do konca vzgojit (je šel mlad v tujino)