|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v čem je fora DHL-a?
31.1.2009 22:01:54   
Naja31
V sredo ob 18h so mi iz Bruslja poslali pošiljko po DHL-u. Glede na to, da je DHL,sem pričakovala, da bo prispela v enem dnevu. In grem prej po netu preveriti kje se nahaja in sem skoraj umrla od smeha. Je prepotovala celo Evropo, končala v Alžiriji,kjer so dojeli, da je očitno na napačnem naslovu. No,trenutno je v Lepizigu.
Madona, plačaš kar precej, pride pa isto kot navadna pošta.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v čem je fora DHL-a?
31.1.2009 22:09:45   
kofetek2010
sploh ni nujno, da pride naslednji dan - je pač odvisno kako so poslali (se mi zdi, da imajo 4 ali 5 različno hitrih variant) in če so ti posalali s tisto, ki je 3-5 delovnih dni bo dobila v ponedeljek user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2009 22:11:09   
Jančika_
Nima ravno direkt veze, ampak je pa sorodno: poleti sem imela en pregled na polikliniki v LJ in sem morala bit nujno tam čisto točno ob 11ih. Šla sem z vlakom in sicer z ICE-jem, drag ko svinja, ki bi naj bil v LJ ob 10:10 (do poliklinike je ca. 10 minut peš, tak da sem imela ful fore). Hudič je imel 45 (petinštirideset!!!) minut zamudeuser posted image . V prihodu samo pet minut, potem smo pa stali pri vsaki hruški in za vsakim drugim ovinkom in čakali na boljše cajteuser posted image . Torej sem imela pet minut, da sem prišla od želeniške do poliklinikeuser posted image . Na srečo sem naletela na norega taksista in sem prišla minuto do dogovorjene ure. Še zdaj ne morem verjet, da je uspelo. V taksiju sem se pa skor polulala od strahuuser posted image .

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2009 22:18:28   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

sploh ni nujno, da pride naslednji dan - je pač odvisno kako so poslali (se mi zdi, da imajo 4 ali 5 različno hitrih variant) in če so ti posalali s tisto, ki je 3-5 delovnih dni bo dobila v ponedeljek user posted image

Stara, mene zanima s čem ti to provociraš?Na tvoj podpis misli. A s sliko od malecke?user posted image

< Sporočilo je popravil ssevin -- 31.1.2009 22:19:03 >

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2009 22:23:48   
Naja31
Jančika,res podobna zgodba user posted image .

Ne vem kajz a eno hitro varijanto so izbrali,ampak se noro mudi.In postanek v Alžiriji verjetno ni bil mišljen.

Zdaj je v Madridu.  

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2009 22:24:43   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Stara, mene zanima s čem ti to provociraš?Na tvoj podpis misli. A s sliko od malecke?user posted image

hja, tu pa tam pa napišem kaj pametnega in pol moj podpis ne gre skupaj z vsebino user posted image

ajd, bejš pod tuš, ura bo kmalu cajt, da pridem po tebe user posted image

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2009 22:24:47   
Naja31

Napaka.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2009 22:32:14   
ssevin

hja, tu pa tam pa napišem kaj pametnega in pol moj podpis ne gre skupaj z vsebino user posted image

ajd, bejš pod tuš, ura bo kmalu cajt, da pridem po tebe user posted image

Ok, bova v avtu dalje debatirale, samo da me ne boš provocirala user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2009 9:13:58   
soncece24
Naja, ko jaz službeno kaj pošiljam po teh hitrih poštah in je nujno, vedno vprašam kdaj je najhitreje da prispe. Če pošlješ z 24-urno dostavo tudi pride v 24ih urah. Malo so ga kiksnili pri pošiljanju po mojem.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2009 20:17:32   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Jančika,res podobna zgodba user posted image .

No, mislila sem to, da plačaš več, da bo hitreje, pol ga pa nasrkašuser posted image . Drugače pa way off, jauser posted image .

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?