|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trd trebuh
31.1.2009 17:25:40   
LERO
Sem v 18. tednu in imam že štiri dni zelo trd trebuh. Če se kaj prepogibam, mi rata slabo, hrana mi gre gor, ...
Kako si lahko pomagam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trd trebuh
31.1.2009 17:41:03   
melanija
Počivaj, počivaj in še enkrat počivaj edino to pomaga, če nimaš drugih simptomov razen otrdevanja trebuha. Pa še to tako zgodaj v nosečnosti se mi zdi da sem enkrat slišala da ni najboljše (prijateljica je imela strogo ležanje pa je bila noseča 28 tednov).

Jaz bi se šla pokazat k dr. če ne bo kljub počivanju boljše, če slučajno še nisi bila ali pa bi vsaj poklicala.

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2009 17:42:06   
loncica
pa magnezijeve šumečke pij (3 na dan)

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2009 18:00:12   
bskrle
POčitek in magnezij, pa obvesti ginekologinjo o tem.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2009 18:11:38   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

POčitek in magnezij, pa obvesti ginekologinjo o tem.
se strinjam

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2009 22:03:32   
petra81
Kupi si magnesol v lekarni in malo več počivaj, pa lahko hrano!
Pušenjak na svojem forumu tako reče, ker tudi če bi šlo za prezgodnji porod, nimajo kaj naredit, ker si komaj v 18 tednu. Po 25 pa se da kaj naredit! Malo si poglej na njegov forum, je ful o tem napisanega.

Pa srečno

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2009 18:01:48   
LERO
Po kolikem času pa naj bi se izboljšalo?

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2009 19:29:05   
tinao
Brez ustrezne terapije se ne izboljša. Meni se je kritično otrdevanje trebuha pojavilo v 30 tednu. Od takrat jemljem magnezijeve šumeče tablete 300mg ter počivam in je vredu.

Lp, Tina

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2009 8:07:06   
maja1488
Meni je dvakrat trebuh otrdel za cel dan, vmes mi je na par ur. G mi je rekel, da če kljub počivanju ne bo boljše grem takoj v porodnišnico ležat in bodo spremljali s ctg-jem. Lahko gre za prezgodnji porod. Jaz sem v 26 tednu.

(odgovor članu tinao)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?