|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozna ovulacija
31.1.2009 12:18:19   
divans1
Ali ma še kira tako izkušnjo? Menstruacijo mam redno 28-30 dni. Mi pa ginekologinja ta mesec spremlja ovulacijo na uz. In sm mela 12.dan ciklusa 13mm velik folikel, 15.dan je bil isto velik, včeraj pa je bil 19.dan in smo mislile, da ovulacije ta mesec sploh ni, pa je zrasel na 20 mm, mi je pa itak rekla, da bi šle drug mesec na klomifen, ker mi po splavu več ne rata zanosit. A je možno, da bom tko pozno mela ovulacijo? Jst sm skoz mislila, da jo mam glede na reden ciklus nekje 14. oz.15.dan. Zdej je pa to čist drgač pokazalo. No, možno pa je da zdej folikel ne bo več rasel in spet do ovulacije ne bo prišlo, ne?? Hvala za odgovore!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozna ovulacija
31.1.2009 13:40:31   
divans1
Ja, namreč prebrala sem, da kdor ima ovulacijo bolj pozno, je tudi možnost zanositve manjša, ker se takrat že počasi začne maternica luščiti in ni možnosti, da bi se zarodek ugnezdil in zato propade. A mislite, da bi klomifen kej pogala k temu, da bi imela ovulacijo prej?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2009 18:06:22   
Anonimen
Jaz sem vedno bolj pozno zanosila, imam dost pozne O-nekje med 17 in 20 dnem, in maternica se začne tanjšat zaradi hormona ki po O pade oz. če pride do nosečnosti pa obratno jo hormoni vzrdžujejo, tako da to ni vzrok za zanositev!
Na koliko dni pa imeš M?

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2009 18:35:33   
divans1
Ja mam razpon od 26 do 30 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.