|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Torri De Europa
18.4.2005 17:41:11   
spella
Hojla!

Ali mi mogoče zna katera pomagat in mi natančno opiše kako se v TRSTU pride do centra Torri De Europa (Trgovina Prenatal):zmeden:. Rada bi šla mal pogledat, če imajo kej fajnga za :duda:.

Hvala vsem za pomoč:bravo:.

Lp Špela:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Torri De Europa
18.4.2005 18:46:40   
Martina*
Najhitreje boš prišla, če greš po viaduktu proti sedmem pomolu in takoj po prvem tunelu je odcep na katerem greš dol (boš vidla streho centra).

Na semaforju greš naravnost in direkt v garažno hišo.

Upam, da poznaš te viadukte.

lp, Martina

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Torri De Europa
18.4.2005 18:48:58   
Martina*
Prenatal ima fuuul lepe stvari ampak s primerno ceno... :-)

Tudi bon si lahko sprintaš...če seveda rabiš to... :-)

http://www.prenatal.it/prenatal/promoweb/promo.asp

lp, martina

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Torri De Europa
18.4.2005 19:31:00   
tinica
Mene pa full zanima, če se splača kupovati oblačila v Italiji?

Lp

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Torri De Europa
19.4.2005 13:46:55   
Tinna
Odvisno ali se splača kupovat oblačila v Italiji. Kolker kje. v primerjavi s kvaliteto in ceno se pa mislim, da bolj splača pri nas. Mi raje hodimo v H&M v Ljubljano, čeprav opažan, da je fantovski oddelek tam res deskriminiram. A vseeno se za normalno ceno, da kej dobit lepega in tudi kvalitetnega. V Italiji mislim da so take trgovine Benetton, Chicco, Prenatal ampak raje ne glej cen. Ene normalne bele frajerske hlače stanejo 40EUR, kar se mi zdi pa očitno preveč...

:sloncek::sloncek:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Torri De Europa
20.4.2005 10:36:04   
sebtan
;)) ciao spella
Torri D`Europa je res drag in tam se splača kupovat le na popustih, u Iana bimbi pa u Prenatalu, zato boš pa mogla počakat 5 avgust za poletno razprodajo, pa kupiš za nasleddnje poletje, so res fuul znižanja npr. za oblekico prenatal , ki je bila 68EUROU sem na razpridaji dala 19...ugodno, pa ful cartka je u njej:))).
drgač pa smo tudi primorke začele kar zahajat u LJ, kar se shoppinga tiče, v Italiji pa kupujemo sam še čevlje:))
pač ta euro nas bo use pokončal....:((
lep dan

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Torri De Europa
20.4.2005 12:10:45   
spella
Hvala vsem za odgovore. A ta trgovina Prenatal je drugač v centru Torri D`Europa:zmeden:.
A tud vozički niso nč ceneje :((.

LP Špela

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Torri De Europa
20.4.2005 15:29:40   
asso
Oj Spella,

si dobila veliko odgovorov in naj ti povem še svoje.

Jaz zelo dosti kupujem v Prenatalu, ki je v Torri D`Europa zelo "švoh" z robo - slaba izbira. Zelo več izbire imajo v centru Trsta.
Drugače cene za novorojenčkova oblačila so še kar O.K., naprej od 9 mesecev pa se stvar bistveno podraži. Res se zelo splača ko so popusti, ampak takrat zelo malo stvari dobiš. Sicer Prenatal z nekaj malimi popusti začne že kakšen teden dva pred uradnimi popusti.
Vozički so ceneji kot pri nas, odvisno kaj hočeš.
Drugače je v Torri še ena poceni trgovina z otroškimi oblačili in sicer Idexe, kjer imajo res zelo zelo lepo robo (ne samo roza - plavo), ampak zelo pisano in precej ugodno, malo dražja pa je trgovina Iana, ki ima tudi zelo luštno robo.

Lp asso

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Torri De Europa
20.4.2005 15:42:23   
spella
Kam pa je bolj natančno to v centu Trsta?

LP Špela

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Torri De Europa
22.4.2005 9:27:00   
asso
Center Trsta je ko greš po avtocesti, namesto da zaviješ za Torri greš ravno do konca avtoceste (molo VII) in potem slediš tablam, če nisi še nikoli bila. Tam lahko parkiraš levo ob morju (moraš plačat na avtomatih) in to je Via Roma 8 (angolo via Mazzini).

Zemljevid pa imaš na naslednjem naslovu:

http://www.infobel.com/teldir/result.asp?url=http://www.paginebianche.it/

Greš na:
ricerche speciali, in ko se ti odpre greš desno na Conosci l`indirizzo. Pod Comune o localita` vpišeš Trieste, pod Indirizzo najprej Via, nato napišeš Roma in pod Civico vpišeš 7. Klikneš Cerca in ti bo našlo neko banko. Pri prvi klikneš Mappa interattiva in ti bo odprlo zemljevid. Tam, ki imaš plavi krogec je tudi Prenatal.
Ti parkiraš tam bo morju (tvoje levo, če gledaš zemljevid)

Drugače, če imaš kaj namen it tudi v Udine je tudi tam Prenatal.

Lp asso

P.S.: če te še kaj zanima pa kar vpraši

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Torri De Europa
25.4.2005 11:16:45   
spella
Oj!

Sej v centru Trsta sem že večkrat bla, sam smo šli ponavadi po drugi cesti (čez Občine)in ne po avtocesti:). Sam nimam pa pojma, kje so v Trstu kakšne otroške trgovine, ker so povsod sami Kitajci:)-.
Bom pogledala vsa navodila in upam, da najdem.

Hvala in LP:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.