|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vrtec v naravi
6.2.2009 22:02:24   
valči
Ta teden je sine prišel iz Areha in sicer so bili z vrtcem,dve nočitvi,smučarski tečaj,prevoz in to stane 92 evrov.Otroci zadovoljni in presrečni,sigurno lepa ozkušnja za njih.

Kar se tiče vzgojiteljic,pa vse pohvale,ker to je ogromna odgovornost in napor za njih,skrbet za otroke 24 ur na dan.Kapo dol,jih občudujem,plačane pa posebej ziher niso.Dobra volja do otročkovuser posted image

Naja 31,jaz bi dala otroka,saj ni to vsako leto.Sploh če na Bora Bori živiš,ti ziher ni problem v kešuuser posted image Pa brez zamere,to zadnje je šala,ker z možem si oba želiva nekoč tja,kjer ti živiš.Morda.user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.2.2009 22:14:22   
Marogica
Torej...da se vrnemo na začetek teme.Meni so tudi zdi drago. Šola v naravi za naše šolarje pride 140€, všteto pa je:
  • 4 x polni penzion,
  • 5 - dnevna smučarska vozovnica,
  • 1 x uporaba telovadnice (2 uri),
  • 1 x možnost organizacije animacije
       za udeležence,
       npr. otroški disko program itd.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.2.2009 22:17:50   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: diva 4

Ej to je ful dosti. Moja hči gre na Boč , sicer jih sami dostavimo in pridemo iskat . Imajo tri polne penzione ( pet obrokov), cel dan na razpolago kruh, sadje in tople napitke cena pa je 45€.

vzgojitelji so plačani iz občinskega proračuna, učitelji pa iz državnega, da ne bo pomote!user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.2.2009 22:21:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: panja

Me prav zanima, kolk vzgojiteljic bi pustilo doma familije in šlo z otroki iz vrtca v vrtec v naravi, če bi blo to kar zastonj. Mislite, da je to uživanncija za vzgojitelje?  No je katera pripravljena it??? Pa ne sam za tri dni kot traja Rakitna, kaj pa 5 dni zimovanje, ali planine ali 6 d
ni morje????

U, hudo... Kaj pa če bi delala v eni izvozni firmi in bi te poslali za 14 dni v Azerbaijan? In potem čez 2 meseca za 14 dni v Rusijo?

Ja, hude dnevnice bi bile.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
7.2.2009 12:38:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Moj starejši sin gre v maju z vrtcem prvič za 3 dni vVrtec v naravi.Za dve nočitvi pride 120 eurov. Meni se zdi to OGROMNO!. Kaj menite?

Čist odvisno.
Pred 10 leti je bilo bivanje za dve noči na kmetiji okoli 30 tisočakov, kolikor sem imela vrtca za obedve skupaj. Meni se je to zdelo takrat ful veliko. Kasneje so bila ta bivanja cenejša, recimo 80 evr za 2- 3 dni, kar se mi je zdelo bolj sprejemljivo. Drugače je pa čist odvisno kam gredo. Cene pa so različne.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
9.2.2009 16:46:37   
petra*
V zadnjem letu so se stvari korenito spremenile. Nekje spremembe upoštevajo, nekje so si jih prilagodili po svoje.. nekje jih upoštevajo, drugje spet ne in zato tudi takšne razlike.  Po novem pravilniku je takole: vse dodatne aktivnosti so nadstandardna oblika in se plačajo v celoti iz strani staršev. Tudi dnevnice in terenski dodatki, če je obseg dela več kot tri dni. Do treh dni, ni terenskega dodatka. Druga sprememba: če vzgojiteljica pelje celo skupino na zimovanje potem se to šteje v njeno službeno obveznost. ( 8 ur plača vrtec, delo nad 8 ur in do približno 22.00 ure zvečer pa starši) Potne stroške poravnajo starši. Če vzgojiteljica izpelje tovrstno dejavnost za več skupin in se ne udeležijo vsi otroci iz matične skupine potem mora dati svoj dopust.
Posebnih nagrad iz strani delodajalca ni oz. le, če ima vrtec v ta namen fond, ki pa si ga »napolni« ne iz občinskega proračuna – v ta namen denarja ni. Vzgojiteljica lahko dobi delovno uspešnost kar pa ni velik denar. ( 5 %  povprečno )Rakitna ni draga destinacija, res pa nanese, če morajo starši plačati bivanje vzgojiteljev, njihove dnevnice itd.. zato tolikšne razlike ... Zaposleni v vrtcu vam morajo pred odhodom vse te stroške predstaviti in utemeljiti.lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.2.2009 21:06:47   
Naja31
Valči, jaz živim na Bora Bora samo v sanjah user posted image

(odgovor članu petra*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.2.2009 9:14:34   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: panja

"MUŠKA"
"Plačilo vzgojiteljev pa res ne gre iz te cene. Od kod ti to? Vzgojitelji/učitelji so plačani iz državnega proračuna in pri takih letovanjih imajo navadno zastonj kot spremljevalci."

Me prav zanima, kolk vzgojiteljic bi pustilo doma familije in šlo z otroki iz vrtca v vrtec v naravi, če bi blo to kar zastonj. Mislite, da je to uživanncija za vzgojitelje?  No je katera pripravljena it??? Pa ne sam za tri dni kot traja Rakitna, kaj pa 5 dni zimovanje, ali planine ali 6 d
ni morje????

Kdo govori, da gredo zastonj? Jaz sem napisala, da niso plačani iz v tem primeru 120 € , koliko plačajo starši za otroke. Govorim o tem, da so plačani iz državnega proračuna oz. občinskega proračuna in ta določi kak drobižek bodo dobili. In ta drobižek gre po točkah in ne vem čem vse. Govorim o tem, da je na določeno število otrok/ gostov ... v koči, hotelu,.... eno mesto zastonj, se pravi, da oganizacija (vrtec v tem primeru) tisto zastonj mesto da učitelju, spremljevalcu,... 
In tudi ne misli si, da pa dobijo učitelji/vzgojitelji neko goro denarja za ta letovanja,   in ja,   pustijo otroke in družino doma.  Je pa to v opisu del, torej verjetno ne more rečt ne grem.   A misliš, da učitelji ploskajo od sreče, da lahko gredo v šolo v naravi za 5 dni, kjer imajo 24 urno obveznost, dobijo pa vsega skupaj od 50 do 100 € nagrade, dnevnic ali karkoli pač temu že rečejo? Bi ti šla? In 100 € je zgornja meja za 5 dni in za 100 € moraš imeti že kar nekaj stvari za sabo, drugače si na 50 € ali še manj.

< Sporočilo je popravil muška -- 11.2.2009 9:18:13 >

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?