Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 18.4.2005 13:45:43
|
|
|
|
SANDY
|
vrjetn si jih narobe vzela al kako. Jest začnem v nedeljah, končam v soboto..vedno! Tko da se mi poklapa. Hehe malo bolj previdno..sej maš vzadej dneve napisane, pa se drži tega. 8) LP :sloncek:
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 18.4.2005 13:47:08
|
|
|
|
Tjula
|
Če si vsak dan vzela eno, se nimaš česa bati. Frka je, če si vmes kakšno izpustila. Je pa čisto vseeno, v kakšnem vrstnem redu jih ješ, imajo vse enako "vsebino".
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 18.4.2005 13:48:29
|
|
|
|
lin
|
Pa sej vem,jaz sem ponavdi v petek začela končala pa v četrtek,ma kaj mi pa je blo zda nevem ,da sem jih še v napačnem vrstnem redu jemala:zmeden:pomlad me daje pa sem zaljubljena:love::love::love:
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 18.4.2005 13:49:34
|
|
|
|
lin
|
Tjula! če majo vse enako vsebino,zakaj pa so pol dnevi napisani?????:zmeden:
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 18.4.2005 13:50:07
|
|
|
|
lin
|
Pa zakaj mi ena fali?
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 18.4.2005 13:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Lin oprosti ampak res si me nasmejala! :)- Seveda imajo vse tablete enako vsebino. Dnevi so napisani zato, da jih je bolj enostavno jemat. Ena ti pa najbrž fali, ker hmm, si mogoče kak dan vzela dve? :zmeden2:
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 18.4.2005 13:58:18
|
|
|
|
Annny
|
Ja, seveda so vse enake;)
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 18.4.2005 13:58:54
|
|
|
|
Tjula
|
najbolje bo, da prekineš z jemanjem in počakaš na menstro. Potem pa 5. dan spet vzameš prvo. Boš vsaj vedela, na čem si.
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 18.4.2005 14:10:14
|
|
|
|
SANDY
|
lahko ti je pa kera padla pod pralni stroj..men se je tud že naredl, da sem en dan pozabla vzet, pa sem pol nasledn dan dve... :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 18.4.2005 14:12:56
|
|
|
|
Blink1
|
He he...jaz sem tudi po 3 skupaj že jedla...Hvala bogu se ni nič primlo, kolegica pa je na ta način zanosila:zmeden: Pa bi po moje drugače tudi. Priporočam, da če pozabiš 2, nehaš jemat, narediš normalen premor in nadaljuješ z novo škatlo. Jaz sem v tolkih letih že skor doktorat s KT naredla;)
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 18.4.2005 14:25:31
|
|
|
|
mehurčica
|
Ja, zgleda, da si en dan pač 2 vzela. Boljše to, kot pa da jih izbruhaš in potem seveda ni učinka.:(:((
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 18.4.2005 15:20:06
|
|
|
|
taška30
|
Samo da nekaj dodam - ni nujno, da imajo vse enako vsebino. Odvisno katere jemlješ. Jaz npr. sem par let jedla Trinuvum, ki so bile, kako bi rekla, tristopenjske - 7 tbl. ene barve, 7 druge, 7 tretje. Koncentracija hormona je namreč naraščala, tako da... LP Ampak če se še prav spomnim, sem jih tud enkrat v obratnem vrstnem redu pojedla, pa se ni nič zgodilo :)-
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 18.4.2005 19:38:46
|
|
|
|
lin
|
Punce cel dan sem tuhtala in sem pršla do zaključka. Prejšnji teden sem en večer ko sem vzela tabletko jo na hitro vzela ker je bla Lin sitna(seveda iz napačne smeri)in ko sem se pol zvečer pred spanjem šla umit sem še enkrat preverla če sem vzela tableto,in sem pogledala na pravi konec tablet in je tableta bla še tam pa sem jo popila tako da sem tisti dan najverjetneje kr dve popila in komaj zdaj na koncu opazla da sem falila tako vrstni red kot to da sem en dan najbrž kr dve popila.:ups: No zdaj pa še nasvet!?Ostale so mi še tri(namesto 4),kaj naj jih pijem noramlno naprej in začnem pol naslednjo šktlico en dan prej jemat (prej sem začela ob pet.zdaj že v čet.)??????????????????????
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 18.4.2005 20:56:21
|
|
|
|
Pia73
|
Najbolje, da pokličeš G in vprašaš. Kaj pa vem tile hormoni lahko potem kaj zatajijo pa je bolje vprašat za strokovni nasvet.
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 19.4.2005 8:24:41
|
|
|
|
Sara3
|
Ojla, jaz ti svetujem, da pustiš tiste 3, počakaš na :hudicek: in začneš potem znova. Ker sem jih jemala kar nekaj časa, sem tudi jaz delala marsikaj. Vse je odvisno od kakšne KT imaš. Ene so razdeljene po tednih in dnevih. To pomeni, da prvi teden je v tabletki manj hormonov, v drugem tednu več in ... Vsekakor pa mislim, da ne bo nič narobe, karkšne koli že imaš. Lp, :metulj:
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 19.4.2005 16:58:28
|
|
|
|
lin
|
No zdaj mam še dve ker sem jo včeraj vzela,kaj zdaj če neham pol začnem naslednjo škatlico čez 7 dni?
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 20.4.2005 8:06:35
|
|
|
|
Sara3
|
Ja Lin, zdej lahko pustiš in potem čez 7 dni vzameš prvo iz nove škatlice. Vsaj jaz sem tako delala, če se mi je zgodilo kaj takega in seveda, če sem bila že skoraj pri koncu s KT. Lp, :metulj:
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 20.4.2005 8:35:15
|
|
|
|
lin
|
Sara hvala samo prva je ponedeljek jaz začnem pol z četrtkom ne?Se pravi četrto tabetko?Joj kompliciram
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 20.4.2005 15:08:55
|
|
|
|
Sara3
|
Nisem mogoče prav razumela. Ciklus se ti potem malček premakne. In sicer, če danes ne vzameš KT dobiš čez par dni :hudicek:. Naslednji četrtek 28. vzameš prvo KT od nove škatlice. Vzameš pa tisto tabletko, kjer piše četrtek, ne ponedeljek, ker potem ne boš vedela, če jemlješ prav. Sej ti dnevi so napisani predvsem zaradi tvoje kontrole. Upam, da sem ti kaj pomagala, če ne pa piši. Lp
|
|
|
|
KT!!!!!!!!Pomoč!!!!!!!!! 20.4.2005 19:31:00
|
|
|
|
lin
|
Sara3 Hvala ful si mi bila v pomoč,se strinjam da je treba skoraj doktorat naredit iz teh kt,no res ti hvala pa če še kdaj kaj pobrkam se ti oglasim no upam da ne ,(pobrkam)oglasim pa se ti vseeno lahko,ne.LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?