|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ovulacija da/ne?
3.2.2009 4:58:49   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anajan

Mogoče bo vprašanje neumno in neprimerno. Če je tako, mi prosim povejte.

Zanima me namreč, kako veš, če nimaš ovulacije? Ali je možno, da imaš redno menstruacijo, neboločeo, ovulacije pa nimaš?
Tiste, ki nimate ovulacije, kakšne so vaše menstruacije?

Še enkrat se opravičujem, če je vprašanje neprimerno.

Hvala za vsako pojasnilo.

jaz sem imela zmeraj redno M, in sva se trudila leto in pol pa nič. potem sem bila na pregledu in povedala G, pa je naredil vaginalni UZ in je rekel, ja ni čudno da ne morete zanosit, sja nimate ovulacije. me je poslal dat kri-hormonske preiskave je bilo vse v redu pa mojega na spermiogram-slab izvid.in naročena sem bila pri G da se zmeniva za naprej, no v  tem času pa je ratalo naravno. zdaj pa si razlagaj, kako če kao nisem imela ovulacije.user posted image
v glavnem zdaj sem pa noseča.

to zgodbo sem slišala in brala zdej pa res že velikokrat. moja kolegica, ki se trudi zanositi že kako leto, pa ne gre, ji je gin zdej prjavu, da spermiji niso okej...ona se pa seveda tako sekira, da se bolj ne bi mogla....pa ji govorim kolikokrat se zgodi da te naročijo, potem pa v roku dveh mesecev rata po naravni poti...aja, ful so spermiji slabi ja...kako je pa pol ratal ????

ah te dohtorji, v rit z njimi...jest do moje psloh ne grem, k je tok groba...moram kako drugo si poiskat, pa kaj k se bojim, da bom spet na podobno naletela...nazadnje k sem bila pr njej, mi je tist vaginalni UZ tko na hitr notr dala, da me je prav zabolel...mislim, a je to kakšen način ???  pol jo sprašujem glede plodnih dni, da bi kako stvar več izvedla, mi pa gvoori izkljuno standardne info, pa če jest nisem standard na 28 dni..halo !!!

pomagaj si sam, in bog ti bo pomagal...to je moja babi vedno govorilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.2.2009 11:11:01   
ratatuj
Tegale odgovora še nisem zasledila.. ali pa sem ga spregledala! user posted image
Zanima me, ali pomeni konec O ( ko je izcedek mlečne barve in gost), da pač ni prišlo do zanositve? Ali to ne pomeni prav ničesar? In je tak izcedel v vsakem primeru po končani O?
Namreč, sedaj že ene dva dni opažam enkrat na dan tak gost mlečen izcedek...
Se opravičujem, če je že kje napisano kaj na to teo...

Vsem VAM user posted image  

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.2.2009 12:17:03   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ratatuj

Tegale odgovora še nisem zasledila.. ali pa sem ga spregledala! user posted image
Zanima me, ali pomeni konec O ( ko je izcedek mlečne barve in gost), da pač ni prišlo do zanositve? Ali to ne pomeni prav ničesar? In je tak izcedel v vsakem primeru po končani O?
Namreč, sedaj že ene dva dni opažam enkrat na dan tak gost mlečen izcedek...
Se opravičujem, če je že kje napisano kaj na to teo...

Vsem VAM user posted image  

Najbrž pomeni, da je konec O. Vsekakor pa še nič ne pove o potencialni nosečnosti oziroma če se je jajček oplodil. Ker od oploditve do vgnezditve mora pretečti še najmanj 6 do 9 dni. Šele od takrat dalje, če se oplojeni jajček uspešno vgnezdi, pa lahko govorimo o zanositvi oziroma nosečnosti in že kakšnih prvih znakih za tiste najbolj občutljive na beta HCG hormon, ki se začne takrat proizvajati. Skratka, do okoli enega tedna po O ni prav nič povezano z nosečnostjo, ker te praktično še ni. To vse piše v knjigah za najstnice, preberi kakšno, da boš znala potem svoji hčerki to razložit.
Tudi jaz za vse user posted image

(odgovor članu ratatuj)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.2.2009 17:55:23   
capka
Naj še jaz povem svoje probleme,ki se tišejo ovulacije.Jaz ovulacijo sicer čutim ker me jajčniki bolijo,ko sam hudič problem je v tem da ovulacijske sluzi ne opazim.Kaj ve mislite se da tako tudi zanosit.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.2.2009 18:53:56   
S*
Tudi jaz nimam sluzi, tako da...Nimam pa tudi nobenih takšnih in drugačnih izcedkov pred pričakovano user posted image . Ovulacijo čutim po ščipanju v jajčnikih in do sedaj se mi je temperatura vedno dvignila po končani O. Ta mesec pa temperatura ostaja enaka, tako da sedaj ne vem ali ni bilo O, al kaj se sploh dogaja z menoj.

(odgovor članu capka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.2.2009 19:16:29   
capka
Jaz si še nisem merila temperature tako,. da pojma nimam ja sej tudi jaz nimam nobenih izcedkov preduser posted image Vem pa kdaj prihaja tako ,ker me vetrovi dajejo.Tako da že par dni prej vem da nismo bili uspešni.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.