|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet nazaj
18.4.2005 8:55:35   
Neža81
Jutro!

Končno sem po skoraj treh tednih prebolela plučnico, danes pa sem že nazaj na svojem delovnem mestu.

Glede :duda: pr meni: ne pričakujem jo nekje okrog 20 aprila, ampak vem, da spet bo prišla, ker me že kot ponavadi en teden prej šraufa v trebuhu, prsi me fuuul boluji že cel teden, napeta sem že cel teden in tudi mozoljasta :grrr::grrr::grrr::grrr:. Ponavadi mam vedno teden dni pred M take znake. Zaj jo pa res mam že poln kufer.

Kera še (ne) čaka z mano M?

Lp, Neža
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet nazaj
18.4.2005 8:58:49   
PiaM
Lepo da si spet zdrava.Moja hčera je decembra tud 3 tedne prebolevala pljučnico, je blo kar :((.Glavno da je zdaj vse vredu.:)
Jaz je ne čakam že 3.dan (zamuja :hudicek: ), jutri bom naredila test. :miska:
Lep pozdrav :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet nazaj
18.4.2005 8:59:10   
Anitka
Jutro Neža!

Upam, da si sedaj spet čila in zdrava in da te bolezen ne ujame naslednjih 100 let. Upam, da tvoje :hudicek: ne bo :miska::miska:

Jaz pa jo tokrat kar čakam in to 23.4., potem pa :morje: in nov boj,

Anitka:pika:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet nazaj
18.4.2005 9:01:07   
naja78
o nežika,glih sem učer premišljevala o teb,kako si.pa kaj je s tvojimi pluču,da te tko baše???sun jih nekam.pa jej vitaminčke.kupi si magnesol šumeče tablete.so bomba in izboljšajo psihično in fizično kondicijo.

ti jaz jo ne čakam okol 2.5. pa itak vem da bo tle,razen če se ne zgodi čudež,pa še na hsg moram it.

ti povem,da mi že vse dol visi.:bravo::bravo::bravo:dobr da smo tolk kmal začele.če ne bi ble glih pr 50 :nosecka:.
drž se.pa si i ž bla kej pr dohtarju zarad:duda:???

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet nazaj
18.4.2005 9:08:11   
Neža81
Ravno v petek sn dobla po pošti naj pridem na pregled 4.5.2005. Poklicala sem mojo G in potrdila termin. Povedala sem ji da se še po 8 mesecih ni nič primlo. Rekla je, da bo kar začela z preiskavami in da naj ne skrbim.

Moja G je zeloooooooo vredu.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet nazaj
18.4.2005 9:25:01   
naja78
no kul nežika,ti kar.da se vsaj ne bomo iz meseca mesec mučle.bolš je če veš na čem si,da si ne daješ kakega upanja.čeprav se nikoli ne ve.
priporočam ti ,no ne vem,če si si že merila BT.to dajo g prvo,da začneš.pol pa spermiogram,hormončki,hsg,itd.tudi meni ni še 1 leto,pa sem kr rekla.
ti dam čist prav.glej da sporočiš.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet nazaj
18.4.2005 9:33:08   
koala
Hojla neža!

Lepo, da si se pozdravila. Upam, da ti bplezen ne bo več nagajala.

Jaz tudi (ne)čakam M, danes je 23 dan ciklusa, tako da bomo videli kja pravi tetka.

Koala

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet nazaj
18.4.2005 9:50:00   
tinkamiška
O Neža, upam, da si se ornk pozdravla in zdej se te pa naj izogibajo vse bacili, po mojem si bla zdej za tri leta skupi bolnana.

Jst je ne čakam 23.4., eh si pa neupam več sanjarit, bomo vidli kaj bo.

Tinka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet nazaj
18.4.2005 10:34:15   
Anitka
Ej Tinka, midve pa imava isti datumček, s tem, da jo jaz kar čakam. Jo bom kar pri sebi zadržala in je ne spustim k tebi, velja?;)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spet nazaj
18.4.2005 10:38:48   
tinkamiška
Oj Anitka:), men se zdi, da se pri meni ni nič prijelo, pa vseeno hvala:rozica:.

Držim pesti, da pri tebi ne bo zamujala, da bosta lahko čimprej štartala:):miska::miska::miska:

Jst mam pa vedno večji občutek, da bom spet dobila Klomifen:(. Bomo vidli kaj bo rekla moja G, mi ga je že zadnjič nekaj omenjala...

zdej grem pa ven na sončka in upam, da me bo mal pogrel:)

Tinka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spet nazaj
18.4.2005 10:45:10   
Anitka
A vi mate pa sončka?:zmeden: Pri nas je bil tudi zjutraj, zdaj ga pa prekrivajo grdi oblaki. Daj pošlji mi ga malo.

In upam, da si :nosecka:, saj veš, ko najmanj pričakuješ...... :miska::miska::miska::miska:

:pika:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?