|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moj bog... postajam moški...
17.4.2005 19:30:50   
maja11111
se ne hecam... no mogoče čist mau :zmeden: dajte mi nekaj povedat, kako je s temi ljubimi dlakami po nosečnosti?! sem imela problem z njimi že od nekdaj, od nosečnosti dalje pa je čisto grozno... pa ne pretiravam. se depiliram po celih nogah (pa veste kolk to boli), da vsaj približno zgleda! o dolžini pa raje ne govorim, ampak verjemite, da gre nad vsa povprečja. pismo je še moj dragi manj kosmat kot jaz! - se je že začel malo hecati z raznimi "duhovitimi" poimenovanji in pripombami... mi je grozno... nočem niti misliti kako bo poleti, ko bom imela velik trebuh in mi že zdaj ni jasno kako se bom lahko depilirala. joj... pa ne mislit, da sem še ena, ki pretirava... ker imam resen problem. pa je do sedaj nekako šlo, pač se moraš bolj konkretno posvečati depilaciji, pa pravim oblačilom, da vse do izraza ne pride, itd. in se kukr sprijazniš, da smo eni taki drugi pa drugačni in da bi bilo lahko še kaj hujšega kot je to. ampak zdaj v nosečnosti pa postaja huje in huje. mi rastejo te dlake povsod tam kjer jih (celo) prej ni bilo - nad ritnicami (spodnji del hrbta), po čisto zgornjem delu stegen, kjer jih prej ni bilo, baje so celo na obrazu izrazitejše, itd.... kaj naj naredim?! naj imam vsaj upanje, da se bo stopnja "dlakavosti" povrnila na (vsaj) stanje izpred nosečnosti, ko bo bom rodila? po principu las, ki baje množično izpadajo po porodu, ali pa je to nekaj, kar (bog ne daj) ostane kot spominček... ker potem nočem vedeti kako bo ko bom imela kakega tretjega, ali četrtega :)

kakršnakoli informacija?!
hvala, maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.4.2005 19:36:53   
Jančika_
No, še ena medvedka:). Probleme imam že od pubertete, v nosečnosti pa ni, da bi govorila - še po zgornjem delu hrbta sem dobila temen puh:((. Ko sem imela že večji trebuh, sem hodila h kozmetičarki, da mi je povoskala noge, pa še hrbet zraven (obup). Kožo pa sem imela lepšo kot kadarkoli. Na srečo se je stanje po porodu umirilo, šlo je nazaj na staro (na žalost tudi koža).

(odgovor članu maja11111)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2005 23:09:19   
natalina
no sem vaju kar vesela, smešno ne! po prvem porodu sem dobesedno postala moški, mojim hormonom se je zmešala!!!! poraščena s črnimi dlakami, če bi bilo to samo po nogah bi bila še kako srečna.Dlake se pojavljajo na prsih, po trebuhu,bradi...skratka, tam kot pri moških..iz samega obupa sem dobila kontracepcijske tab. Diane 35, katere so po dveh letih stvar umirile, ampak samo umirile! no zdaj noseča z dvojčki 21t, pa so spet ponorele, dlake mislim..a si predstavljaš kako grozno zgleda moj kosmati trbušček, bolj ga brijem bolj sem mama medvedka..baje pa depilacijske kreme naj nebi..pol si pa včasih rečem" ma pa kaj te dlake važno, da imamo zdrave in žive otroke, to "malenkost" bomo že premagale..ko pa bom velika in imela veliko denarčkov bom šla na trajno odstranitev!! ha ha

mejte se lepo, pa dobrodošle v dolini kosmati!

Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2005 23:19:14   
KMALU
Ena moja kolegica pa je dozivela ravno nasprotno. Ko je zanosila se je zdepilirala in nato do konca nosecnosti nic. Ji je ginekologinja rekla, da gredo v nosecnosti dlake na dojencka in zato njej niso rasle... fajn a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2005 0:14:17   
nikitta
jaz sem bila presenečena, ko mi na nogah niso več rasle, a po obrazu sem...jutri imam kozmetičarko in bo imela velikoooo dela!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2005 7:01:08   
nuka
Sama nisem mela problemov. Zdepilirala sem se v 6 tednu nosečnosti, potem pa šele 2 tedna po porodu. Res pa je, da so mi dlake po porodu ponorele in sem prišla iz porodnišnice kot en medved.

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2005 10:17:25   
Kinokija
Joj, še ena kosmatka. Jaz se že črnohumorsko hecam, da bo imel otrok dva atija :((

Resno, za ostala področja se ne sekiram toliko, ampakobraz, GROZA. kar brke dobivam, ki jih en prekrije več noben puder. Sedaj me pa zanima, si katera odstranuje tele dlake na obrazu in kako??? Vosek, kozmetičarka, kaj?
Bojim se, da če enkrat začnem odstranjevati brkice, da bodo potem rasli še večji, močneješi :((

LP

Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2005 10:25:13   
Jančika_
Kinokija, nekaj časa sem hodila na depilacijo z električno iglo, nič pomagalo. Pulim, kaj pa čem, in vosek...nimam občutka, da bi bile dlake zato močnejše. Res pa je, da ko enkrat začneš, si jih težko spet kar pustiš, predvsem zato, ker se ne moreš več gledat z njimi:) Nekoč bom šla na laser, vsaj po obrazu.

Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2005 10:39:57   
maja11111

hja... meni se zdi, da bolj jih odstranjuješ slabše je :zmeden: torej da vedno bolj in bolj rastejo. definitvno pa se ne poslužujem britja (razen pod pazduho), ker potem res "podivjajo". tako da ti predlagam, da si te dlačice na obrazu le posvetliš s kremo oz. v skrajnem primeru greš k kozmeitačrni na voskanje...

;)
lp

Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2005 12:35:59   
*Marty*
joj ne me strašit s temi kocinami, ker sem že tko preveč poraščena tud jz.sam nisem pa porajtala, da bi bla v nosečnosti kaj bolj (do sedaj, 28t:nosecka:)
da o laseh ne govorim;že tako imam redke, potem pa da bi mi še bolj izpadale po porodu.....si sploh ne predstavljam. nevem zakaj kocine rastejo tam ko ni treba. drugače pa za obraz priporočam kozmetičarko in vosek (če ne morete same).

Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2005 18:48:40   
Vrtnica1
Meni se pa ravno nasprotno dogaja, rast dlak se je kar ustavila :bravo:. Samo, upam, da ne bom po porodu kot kakšen medo :(( Ma, smao, da bo naš :duda: ok, pa bo tudi mami medvedka srečna :)-
Lp, Vrtnica:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?