Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
še jast nekaj o outlooku 17.4.2005 19:23:58
|
|
|
|
Blink1
|
Lahko, če imata vsak svoj mail. Dodaj identiteto...in sledi navodilom. lp :rozica:
|
|
|
|
še jast nekaj o outlooku 17.4.2005 19:25:39
|
|
|
|
Pupica
|
Lahko imata vsak svoj račun:zmeden::zmeden::zmeden:Če si to mislila. Drugače pa imava mi2 to rešeno tako, da jaz uporabljam M.Outlook, moj :love: pa Outlook Express. Tako se nama pošta ne meša, pa še lažje je z imenikom(spet, da se ne meša):zmeden2::zmeden2: Upam, da sem ti odgovorila...drugače če te še kaj zanima pa kar vpraši, jaz imam namreč 2 računa tako na Outlooku, kot tudi moj :love: ima 2 računa na Expresu.
|
|
|
|
še jast nekaj o outlooku 17.4.2005 19:27:26
|
|
|
|
Pupica
|
ninika&neja prej sva tudi mi2 imela dve identiteti, pa se mi ne obneslo(na Outlook expresu). Mislim, pa da je bil kriv program, ker ni deloval tako kot bi moral:( Ene 14 dni je bilo vse OK, potem pa ni hotel preklapljati med identitetami:(Seveda sem izgubila kar nekaj naslovov:grrr:
|
|
|
|
še jast nekaj o outlooku 17.4.2005 19:40:16
|
|
|
|
Blink1
|
Jaz imam že dolgo tako. Imam kar 4 identitete nastavljene. Res pa da včasih zašteka...Pa naslovi se hočejo nekaj mešat, ampak jih hitro ukrotim:hudicek: ;)
|
|
|
|
še jast nekaj o outlooku 17.4.2005 19:42:04
|
|
|
|
Pupica
|
U dobra si. Jaz takoj ko neky zašteka, skenslam vse. Sem mela neky časa Incredi mail...luštkan ko :hudicek:, ampak k je začel neki nagajat, sem ga brez premisleka vrgla dol:grrr: Nisem tko vztrajna, sploh ob vsej tej ponudbi:sloncek::sloncek::sloncek: Je pa res, da v službi smo mel pa tut kr en majhen kupček identitet, pa ni blo nkol nč narobe:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
še jast nekaj o outlooku 17.4.2005 20:01:39
|
|
|
|
SašaR
|
Midva imava vsak svojo identiteto naštimano in deluje normalno! Včasih pa sva imela pod eno naštimano dva računa. Vsak svojega! Samo dodaš nov račun!
|
|
|
|
še jast nekaj o outlooku 17.4.2005 20:14:33
|
|
|
|
puncica
|
Midva tudi imava vsak svojo identiteto in super deluje, nič se ne meša in jaz dobim svoje maile moj pa svoje. Deluje!:bravo::bravo:
|
|
|
|
še jast nekaj o outlooku 17.4.2005 21:01:06
|
|
|
|
india
|
Mi smo pa 4 in imamo vsak svojo identiteto, s tem, da sem jaz pobegnila na Incredimail,ker mi je lušn, drugače pa vse štima brez problema.
|
|
|
|
še jast nekaj o outlooku 18.4.2005 12:24:06
|
|
|
|
viv_
|
A mi kdo pove kaj več o tem incredimailu?
|
|
|
|
še jast nekaj o outlooku 18.4.2005 12:26:36
|
|
|
|
viv_
|
A to je kompatibilno z outlookom - se samo nadgradi outlook a kako? A se kej zlo sesuva?
|
|
|
|
še jast nekaj o outlooku 18.4.2005 12:28:43
|
|
|
|
Blink1
|
HJa...jaz sem ga dol potegnila in inštalirala...Pa nisem imela potrpljenja, da bi ga preštudirala. Se mi zdi da je bolj "lep kot pameten":zmeden: oziroma praktičen. Pa sem ga odinštalirala. Je pa nekaj nazaj tudi link za download. Lp:rozica:
|
|
|
|
še jast nekaj o outlooku 18.4.2005 12:31:14
|
|
|
|
Blink1
|
ja...outlook spremeni videz. Ampak samo pri eni identiteti...Miška, kako je s tem. Pri meni je bila ena identiteta v Incrediju, ostale pa normalne.
|
|
|
|
še jast nekaj o outlooku 18.4.2005 17:06:14
|
|
|
|
kr1a
|
hvala vsem za odgovore. Se še matramo, upam da nam bo uspelo.
|
|
|
|
še jast nekaj o outlooku 18.4.2005 23:08:58
|
|
|
|
Pupica
|
viv incredi mail, je fulll lep, tko kot je že ena omenila. Sam pamet so mu pozabili inštalirat:)-:)-:)-:)-Joke! Tko no, res je fin, imaš polno podlog za pisma, pa smeške, pa glasove, pa lahko se sama podpišeš, tko dost zanimiv...aja pa najbolj kul je k lahko naštimaš, da ti "prinese"pošto butler in reče "Sir, U got Mail!"al neky tacga... hmmm:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:da ga jaz slučajno ne pogrešam:((
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?