|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še jast nekaj o outlooku
17.4.2005 19:17:42   
kr1a
Zanima me če imava lahko v outlooku z možem vsak svoj predal. Upam da sem napisal dovolj razumljivo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   še jast nekaj o outlooku
17.4.2005 19:23:58   
Blink1
Lahko, če imata vsak svoj mail.

Dodaj identiteto...in sledi navodilom.

lp
:rozica:

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   še jast nekaj o outlooku
17.4.2005 19:25:39   
Pupica
Lahko imata vsak svoj račun:zmeden::zmeden::zmeden:Če si to mislila.

Drugače pa imava mi2 to rešeno tako, da jaz uporabljam M.Outlook, moj :love: pa Outlook Express.
Tako se nama pošta ne meša, pa še lažje je z imenikom(spet, da se ne meša):zmeden2::zmeden2:

Upam, da sem ti odgovorila...drugače če te še kaj zanima pa kar vpraši, jaz imam namreč 2 računa tako na Outlooku, kot tudi moj :love: ima 2 računa na Expresu.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   še jast nekaj o outlooku
17.4.2005 19:27:26   
Pupica
ninika&neja prej sva tudi mi2 imela dve identiteti, pa se mi ne obneslo(na Outlook expresu). Mislim, pa da je bil kriv program, ker ni deloval tako kot bi moral:(
Ene 14 dni je bilo vse OK, potem pa ni hotel preklapljati med identitetami:(Seveda sem izgubila kar nekaj naslovov:grrr:

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   še jast nekaj o outlooku
17.4.2005 19:40:16   
Blink1
Jaz imam že dolgo tako. Imam kar 4 identitete nastavljene. Res pa da včasih zašteka...Pa naslovi se hočejo nekaj mešat, ampak jih hitro ukrotim:hudicek:

;)

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   še jast nekaj o outlooku
17.4.2005 19:42:04   
Pupica
U dobra si. Jaz takoj ko neky zašteka, skenslam vse.
Sem mela neky časa Incredi mail...luštkan ko :hudicek:, ampak k je začel neki nagajat, sem ga brez premisleka vrgla dol:grrr:

Nisem tko vztrajna, sploh ob vsej tej ponudbi:sloncek::sloncek::sloncek:

Je pa res, da v službi smo mel pa tut kr en majhen kupček identitet, pa ni blo nkol nč narobe:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   še jast nekaj o outlooku
17.4.2005 20:01:39   
SašaR
Midva imava vsak svojo identiteto naštimano in deluje normalno!
Včasih pa sva imela pod eno naštimano dva računa. Vsak svojega!
Samo dodaš nov račun!

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   še jast nekaj o outlooku
17.4.2005 20:14:33   
puncica
Midva tudi imava vsak svojo identiteto in super deluje, nič se ne meša in jaz dobim svoje maile moj pa svoje. Deluje!:bravo::bravo:

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   še jast nekaj o outlooku
17.4.2005 21:01:06   
india
Mi smo pa 4 in imamo vsak svojo identiteto, s tem, da sem jaz pobegnila na Incredimail,ker mi je lušn, drugače pa vse štima brez problema.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   še jast nekaj o outlooku
18.4.2005 12:24:06   
viv_
A mi kdo pove kaj več o tem incredimailu?

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   še jast nekaj o outlooku
18.4.2005 12:26:36   
viv_
A to je kompatibilno z outlookom - se samo nadgradi outlook a kako? A se kej zlo sesuva?

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   še jast nekaj o outlooku
18.4.2005 12:28:43   
Blink1
HJa...jaz sem ga dol potegnila in inštalirala...Pa nisem imela potrpljenja, da bi ga preštudirala. Se mi zdi da je bolj "lep kot pameten":zmeden: oziroma praktičen. Pa sem ga odinštalirala.

Je pa nekaj nazaj tudi link za download.

Lp:rozica:

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   še jast nekaj o outlooku
18.4.2005 12:31:14   
Blink1
ja...outlook spremeni videz. Ampak samo pri eni identiteti...Miška, kako je s tem. Pri meni je bila ena identiteta v Incrediju, ostale pa normalne.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   še jast nekaj o outlooku
18.4.2005 17:06:14   
kr1a
hvala vsem za odgovore. Se še matramo, upam da nam bo uspelo.

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   še jast nekaj o outlooku
18.4.2005 23:08:58   
Pupica
viv incredi mail, je fulll lep, tko kot je že ena omenila. Sam pamet so mu pozabili inštalirat:)-:)-:)-:)-Joke!

Tko no, res je fin, imaš polno podlog za pisma, pa smeške, pa glasove, pa lahko se sama podpišeš, tko dost zanimiv...aja pa najbolj kul je k lahko naštimaš, da ti "prinese"pošto butler in reče "Sir, U got Mail!"al neky tacga...
hmmm:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:da ga jaz slučajno ne pogrešam:((

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   še jast nekaj o outlooku
19.4.2005 8:30:03   
viv_
pupica@ mam že inštalirano :)- ful fajn!

zdej sam čakam, da bo kšn sistemc pri nas znoru kakšno navlako imam na računalniku in bom morala narest add/remove program :)

(odgovor članu kr1a)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?