|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velik otrok
28.1.2009 12:33:16   
mali mucek
Oj čao zanima me koliko je velik zdj vaš otrok ko imate konec julija rok poroda? moj je 10,5 cm ali je to veliko
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velik otrok
28.1.2009 12:44:28   
naia
predlagam ti, da se obrneš na "julijke 2009", ti bodo tam punce več o tem povedale...

(odgovor članu mali mucek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2009 12:52:14   
bamoocham
Kolk tednov si pa noseča?

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2009 12:57:13   
mali mucek
sem v 13 tednu pa ti

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2009 13:03:34   
Lidy
To pa nekaj ne štima. Konec julija pa si v 13 tednu, verjetno si mislila junija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2009 13:09:02   
zaspančka
Ne, čist drži v 13.tednu pa konec julija. Jst sm v 15.tednu pa mam rok 24.7. Drugače je bil pa moj user posted image  na NS (13t4d) velik 8,2 mm.

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2009 13:10:39   
bamoocham
Js sem v 20 tednu, mi smo veliki tam okoli 20 cm (z nogicami vred). Bom v ponedeljek vedela več, ko imam pregled.
Lej, tule maš link, pa imaš napisano točno, koliko naj bi bil otrok velik po tednih.
Kako pa je merila otročička, samo od temena do trtice ali je nogice zraven zmerila?

Veš, na nuhalni je bil naš pikec tut velik, zdj se je  pa poglihalo, tako da 1 dan prehiteva v rasti, ampak saj veš, ne smeš vzet teh mer za 100%-otročički se različno hitro razvijajo!

http://www.ringaraja.net/tabela-rasti-ploda-po-tednih_138.html

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2009 13:18:18   
gaya24
Moj je bil velik pri 13t1d 7,5cm. Ma ta odstopanja sploh niso tolk pomembna, če ne odstopajo za več kot 2 tedna. Moj je od 16t skoz prehiteval po vseh merilih in če bi po UZ gledla, bi mogla rodit 12.3, rodila sem pa 31.3 (4 dni čez rok). Vsak otrok je drugačen in če ginekologinja ni nič rekla, potem je 100% vse v mejah normale.

Pa lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2009 13:21:38   
Lidy
Ehhh nosečniška zmedenost...več je manj, manj je več user posted image

se oproščam

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?