|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spust trebuha
28.1.2009 11:48:03   
Anonimen
Sem v 32. tednu nosečnosti in se mi zdi, da se mi je user posted image že spustila nižje. Zgoraj pod rebri sem imela še včeraj trebuh trd, danes pa je mehak in nekak prazen, pa tudi brcike čutim nižje. In lažje diham, pravo olajšanje user posted image user posted image

Zjutraj sem imela tudi kar precej belega toka oz. več kot ponavadi.

Zanima me, kako ste druge občutile spust trebuha in čez koliko časa ste rodile?

Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spust trebuha
28.1.2009 12:17:06   
Anonimen
Isto kot pri tebi, prva hčerka se je spustila že v začetku 7. meseca, zgledalo je, kot da bi se prej okrogel trebušček sploščil in nekoliko povesil, začele so me bolj boleti mišice med nogami in notranje stegenske mišice. Rodila sem 6 dni čez rok.
Zdaj drugič se je spustila kanseje, v 36. tednu, prej je bil trebuh kot velika žoga, zdaj je povešena vreča user posted image , spet moram pogosteje hodit lulat, rodila pa bom zihr spet čez rok user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.1.2009 12:17:56   
kajalin*
Js sm kr kmal,sm rodila v 36 t.Sm mela tak mali rebuh da nism glih občutila razlike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.1.2009 12:25:43   
end1
meni se obakrta sploh ni spustul, rodila pa čez rok

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.1.2009 12:56:37   
misa4
Prvič(37t) se mi je 24 ur pred porodom, drugič se pa niti ne spomnim, ker sem ga zelo nizko in naprej nosila.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?