|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PUNCE KATERA??????????????
17.4.2005 15:38:31   
saša24
katera je imela težave z ovulacijami( predvem nerednimi menstruacijami) in je s pomočjo dabrostona in klomifena zanosila ??? in v kakšnem času????

prosim za nasvet
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.4.2005 16:13:27   
ameli
Hojla, jaz sem imela težave. Zanositi sem poskušala 4 leta. 3 cikluse sej jemala samo klomifem. Ker ni supelo sem šla 2× na inseminacijo, takrat sem papcala klomifem in po IUI še dabroston. Na žalost ni nič pomagalo. Potem se je zgodil čudež in zanosila sem brez vseh tablet, čisto spontano.
Tudi tebi želim takšen čudež:rozica:,
lp
ameli

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2005 17:41:54   
saša24
hvala da si si vzela čas in mi napisala svojo izkušnjo. kaj je pravzaprav inseminacija???? oprosti, ampak žal ne vem točno, ker sama teh iskušenj nimam. do zdaj sem jedla samo dabroston in 3 cikluse klomifen.
Ali si tudi ti morala jesti kakšne tablete, da se ti je prva menstruacija pojavila???

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2005 18:32:19   
mujcek
jaz nisem imela O, M mi je bilo treba sprožiti z dabrostonom (imam pco). Potem sem dobila klomifen in v drugem ciklusu je uspelo :)

Kaj pa se zgodi, če ti v treh ne uspe pa ti žal ne vem svetovati, mogoče dobiš še za 3 mesece klomifena ali pa greš na nadaljnje preiskave:zmeden2:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2005 18:35:28   
saša24
zdaj grem v lekarno po test, da vidim na čem sploh sem!upam oziroma želim si da bi ble :modri::roza::modri::roza:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2005 18:46:00   
mujcek
A ga boš že danes naredila?
Koliko pa zamuja? :zmeden2:

saj vem, da sem radovedna...

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2005 19:02:05   
saša24
danes ob 20.00 grem v lekarno! m bi mogla dobit 3.3.2005 pa je še do danes ni blo! znakov pa tut nimam kakšnih posebnih razen apetita

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2005 10:19:09   
doris26
Jaz sem imela redke menstruacije oz. ovulacije (v letu 2004 povprečje 50 dni med menstruacijama) pa sem uspela zanositi po 3 mesecih poskušanja - brez kakih tablet ali drugih postopkov. Zdaj samo upam, da bo nosečnost OK.

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2005 15:54:49   
saša24
doris 26!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
res ti želim lepo nosečnost in da boš čimprej z tvojim :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:

a potem misliš, da se nimam kaj za sekirat, če imam samo z ovolacijami probleme??

upam da mi bo hitro uspelo, si me kar potolažla!

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Alkohol v času nosečnosti
hmm...

Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?

da, sem pila in me ni skrbelo (7%)

Sem pila in me ni skrbelo (3%)

Nisem pila (56%)

Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (34%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!