Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Po drugi inseminaciji nič krvavela!!! 17.4.2005 11:45:14
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene!!! Najprej prav lep pozdrav vsem skupaj,čeprav oblačen. Joj sem mislila,da se mi bo zmešal,ker ni delal naš forum.Upam,da bo sedaj vse ok. Punce moram se pohvalit pa tudi zdravnico katera mi je delala drugi insemiancijo in nisem sploh nič kravvela,kot po prvi,upam,da bo sedaj res ratala najina :duda:.Kaj pravite ve nato vse skupaj? Bety mi je napisala,da se mogoče ni prijelo zato,ker sem prvič malce krvavela,... No upam pa seveda sedaj na totalen uspeh.Drugače se počutim v redu,malce počivam,kaj lahkega delam in moram še napisat malo prej so me matrali neki rahli krči vendar je minilo. Tako sedaj pa vsem skupaj za konec prisrčno in lepo nedeljo. Mojca :sloncek::sloncek:,ki bo čez dva tedna prav nova srečka nosečka :nosecka::nosecka:!!!!
|
|
|
|
Po drugi inseminaciji nič krvavela!!! 17.4.2005 11:53:53
|
|
|
|
cmokec
|
Mojca, zdravo. :rozica::rozica::rozica::rozica: Pojma nimam o tisti tvoji krvavitvi. Jaz samo upam in držim :miska::miska::miska::miska:, da vama je uspelo. Lepo nedeljo tudi tebi.
|
|
|
|
Po drugi inseminaciji nič krvavela!!! 17.4.2005 12:49:32
|
|
|
|
ronni
|
Tudi jaz ti ne znam dati nasveta, lahko pa moćno stiskam pesti za VAJU!!!!!:metulj::kuza::metulj:
|
|
|
|
Po drugi inseminaciji nič krvavela!!! 17.4.2005 18:43:27
|
|
|
|
TANTRA
|
Upam, da vama je ratalo!!!!
|
|
|
|
Po drugi inseminaciji nič krvavela!!! 17.4.2005 21:29:02
|
|
|
|
tinkamiška
|
Mojca:miska::miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?