|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cb!!!
17.4.2005 11:05:52   
marjetica81
Pozdravljene punce!

Imam eno vprašanje za vas. Danes zjutraj sem naredila test s cb in mi je pokazal nek čuden rezultat. V okencu kjer bi moral biti +, se je pokazala samo močna navpična črta, - pa skoraj ni videti. Kot pa sem videla v navodilih, sta prikazani samo dve možnost + ali -, pri meni pa sploh minus ni viden.

Punce kaj pravite ali sem :nosecka: ali nisem!? Čisto sem zbegana :zmeden:. Jaz mislim, da sem :nosecka:, saj mi :hudicek: zamuja že 8 dni in tudi prsi me bolijo in utrujena sem vsak dan bolj.

LP, Marjetica :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   cb!!!
17.4.2005 11:12:33   
tinkamiška
Hej marjetica, jst mislim, da je ratalo:bravo::bravo::bravo::):):), bi pa šla v ponedeljek še v laboratorij palčko polulat:)-, da bi bla čisto sigurna:)

Jst ti bom kr čestitala:bravo::bravo::bravo:

Tinka

(odgovor članu marjetica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   cb!!!
17.4.2005 11:13:51   
Anonimen
Jaz tudi mislim da si!

Jupi:bravo::bravo::bravo::bravo:

Bojana

Neposredna povezava do sporočila: 3
   cb!!!
17.4.2005 11:17:06   
marjetica81
Hvala tinkamiška za čestitke :metulj:

Saj tudi jaz upam, da sem :nosecka: in sem skoraj v 9nebesa9nebesa:bravo::bravo::bravo:

marjetica :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   cb!!!
17.4.2005 11:19:47   
marjetica81
Hvala Bojana ;);):)

Se slišimo :bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   cb!!!
17.4.2005 11:27:53   
KMALU
Bravo cestitam. :bravo::bravo::bravo::bravo:

..jaz tudi razmisljam ali naj ga grem kupit ali ne... Matra me ker mi zamuja en dan in mi ponavadi nikoli ne zamuja...
Kaj pravite?
Imam pa vse znake, da bo prisla, kot PMS pred vsako M.. :grrr::( A je vseeno mozno, da sem :nosecka:, tudi ce mi bo trebuh razneslo od spikanja?

Neposredna povezava do sporočila: 6
   cb!!!
17.4.2005 11:41:50   
girly
Marjatica, po mojem si :nosecka:, bi pa jst na tvojem mestu neklje v torek test ponovila, da boš 100 % prepričana. ti pa že zdej čestitam :bravo::bravo::bravo:.

Kmalu: seveda je možno, da si :nosecka:, kljub špikanju v trebuhu. veliko žensk ima na začettku nosečnosti enake znake kot PMS, le da M potem ni. pejt jutri po test pa sporoči kako je. Bom držala pesti za :modri:

srečno obema! :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   cb!!!
17.4.2005 11:54:01   
KMALU
mogoce ga bom sla ze danes iskat... Pa ga naredila zvecer ali pa zjutraj - me prevec firbec matra pa strah me je tudi...
:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   cb!!!
17.4.2005 12:46:29   
Anitka
Marjetica tudi jaz mislim, da ti že kar lahko čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo:

KMALU :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: tudi od tebe pričakujemo novičke o :modri::duda::roza: Skušaj zdržat do jutra, potem pa kar takoj sporočit ;)

:pika:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
17.4.2005 13:18:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 10
   cb!!!
17.4.2005 13:37:16   
timi.
Tudi meni je test tako pokazal, samo navpično črto. Pol pa nisem verjela, da sem noseča, dokler nisem videla otročička na ultrazvoku.

Tako, da čestitam in veliko sreče še naprej. :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   cb!!!
17.4.2005 14:08:51   
Azaleja
Čestitam! :bravo::bravo: 9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 12
   cb!!!
17.4.2005 14:24:42   
KMALU
Evo sla sem po test - tukaj v Italiji imajo drugacne- ime testa je DONNA, tako da bomo vidli kako delujejo...
Bom pa probala do jutra zdrzat, tudi zato ker me je strah, da nisem noseca...

Neposredna povezava do sporočila: 13
   cb!!!
17.4.2005 16:26:49   
Minka Pobalinka
Marjetica tudi jaz sem 100% da je :duda: na poti...
meni se je je tudi pokazala samo navpična črtica in nisem verjela vse dokler mi niso opravili testa še na ginekološki... in sedaj čakamo.. 9nebesa
Čestitam in srečno.. :nosecka:

LP, M

Neposredna povezava do sporočila: 14
   cb!!!
17.4.2005 18:20:24   
mujcek
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Seveda si srečka :nosecka:; kot sem slišala se še nobeni ni pokazala močna vodoravna črta; tudi pri meni je bila vidna rahla vodoravna in močna navpična!

ČESTITAM :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 15
   cb!!!
17.4.2005 18:58:50   
marjetica81
Punce hvala za vse čestitke, res ste super :bravo::bravo::bravo:, jaz sem pa itak že v 9nebesa9nebesa9nebesa:bravo:9nebesa.

Se pravi če sem :nosecka: bomo za božič in novo leto mogoče že trije:duda::)-:)-:bravo::bravo:

juuuuupppiii:kuza::kuza::kuza:!

LP,Marjetica :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   cb!!!
17.4.2005 19:41:49   
aljča
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel::angel::angel:vesela sem zate....čestitke in uživaj v9nebesa9nebesa9nebesa.
l.p. Alja:metulj::metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   cb!!!
17.4.2005 19:50:13   
PiaM
Najbolše da ponoviš test.Mislim pa da si :nosecka:.
Če si, vse čestitke in lepo nosečnost!!
:duda::bravo::angel::pujs:9nebesa
:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   cb!!!
17.4.2005 20:53:39   
saša24
VEŠ MENI JE CB POKAZAL V PRVEM OKENCU KOMAJ IN KOMAJ VIDNO ČRTICO V DRUGEM PA ZELO MOČNO VIDNO MODRO ČRTICO! TUT SAMA NE VEM KAJ JE Z MOJIM REZULTATOM. :hudicek:PA ŽE OD FEBRUARJA NI. ITAK IMAM SLABE OVULACIJE, AMPAK PO 3 CIKLUSIH KLOMIFEMA MISLIM DA BI ŽE SKOR LAHKO BILO KAJ!!

LEP POZDRAV

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.