|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA VSE VAS, KI STE ENKRATNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
15.4.2005 10:42:44   
lana 5
Najprej en koš:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, naj si vsaka vzame eno.

Najlepša hvala za vse spodbudne besede in vse lepe misli.:bravo::bravo: RES STE ENKRATNE!!!!:bravo::bravo:

Sem se danes spraševala kdaj bom postala sitna, ker moram počivati, pa mi je moj dragi reku, da gotovo ne bom ratala sitna. Pa sem ga vprašala zakaj ne in odgovor je bil; Ko mene ni doma imas punce iz RR in potem tam debatiraš, potem pa pridem jaz in te jaz zaposlim.:)- Danes je sel on smučat za nalogo pa sem dobila, da zrišem kuhinjo za novo stanovanje, pa še malo se bom učila!!!!!!

Kako pa ste kaj ve in vaši:duda::duda: cukrčki?????
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.4.2005 11:00:13   
lucy32
lana da ne boš rekla da je hudo biti doma, kar lepo počivaj, tudi jaz sem bila 3,5 mesece doma sedaj pa že 14 dni delam in ti povem da sem dokaj utrujena. Tako da me po mojem že od takrat ni bilo na RR, ker se mi enostavno ne da še popoldan po 18 uri sedeti doma za računalnikom ko sem že dopoldan cel.
Uživaj ustvarjaj in se uči, vse tisto kar se ti da!!!!
pa,pa
Lucy

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2005 19:10:03   
mimica
Tako kot sem rekla, da se boš še navadila lenariti. Jaz sedaj mojemu, ko mi ni za vstati samo rečem : Jaz imam mirovanje !:)-Še sreča, da imam zeeeeeeeeelo skrbnega moža !

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2005 19:11:03   
sabini
Počivaj in želim ti da bo vse o.k.

l.p.:duda:

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?