Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
višina bolniške od zzzs? 15.4.2005 10:11:16
|
|
|
|
hruškica
|
Mislim, da pride do teh razlik zaradi različnega števila delovnih dni. Jaz sem recimo za februar dobila ful manj in zato tako sklepam... Porodniška pa upam, da je skoz enako- to bo verjetno vedela povedat katera druga, jaz svojo prvo porodniško dobim 15. maja.
|
|
|
|
višina bolniške od zzzs? 18.4.2005 12:17:29
|
|
|
|
Maja0505
|
Živjo! Da mal pomagam, al pa ne. Ko sem dobila odločbo za porodniško, je bil gor naveden znesek (bruto). Tak znasek sem zdaj že 3x dobila do tolarja enak, tako da s porodniško ne bi smelo biti takih odmikov. Za bolniško pa ti povem, da sem jo tudi jaz dobila vsakič drugače, samo vsakič manj.:( K sreči pa je zdaj porodniška veliko boljša, bolša kot prej plača:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: LP Maja :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
višina bolniške od zzzs? 18.4.2005 22:17:42
|
|
|
|
Margareta
|
A res imate boljse porodniske kot place? Jaz dobim prvo porodnisko junija, odlocbo sem ze dobila ampak je bruto znesek, pa ne vem koliko je to neto ali 70 % ali 80%? A katera ve, naj prosim napise. Lepo prosim :rozica::rozica:
|
|
|
|
višina bolniške od zzzs? 18.4.2005 22:25:56
|
|
|
|
pravljica
|
margareta, poskusi na center za socialno delo šiška...tam ti marsikaj izračuna
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?