Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A so živčki še aktualni? 27.1.2009 15:43:22
|
|
|
|
sani1
|
So že oddani!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: A so živčki še aktualni? 27.1.2009 19:08:25
|
|
|
|
kajajaka
|
jaz imam tudi tri- če katera rabi, naj kar piše ZS...
|
|
|
|
RE: A so živčki še aktualni? 30.1.2009 23:07:12
|
|
|
|
caligula
|
jaz jih imam en cel kup, katera potrebuje naj piše na zs ampak vas opozarjam... sem vnesla šifre izdelkov v googla, pa so cene nižje od znižanih v bc z živčki :D tok o teh akcijah...
|
|
RE: A so živčki še aktualni? 31.1.2009 15:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa ne vem, kaj imajo ti aparati veze z otroci ko bi vsaj dali ven akcijo za kakšne igrače ali otroške cunje, ne pa za brivnik
|
|
|
|
RE: A so živčki še aktualni? 31.1.2009 21:13:10
|
|
|
|
caligula
|
to sem se tudi jaz jezila pa zadnje nakupe sploh nisem jemala živčkov več, ker se mi zdi bedno da v baby trgovini ponujajo stvari ki jih naši bejbiji ne rabijo. lahko bi dali philipsove izdelke primerne za uporabo ko imaš otroka!
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?