|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Septemberska nebesa - septemberčice
15.4.2005 8:23:05   
Kiki
Nas bom kar prestavila malo višje, ker so ostale tako pridne in nas vse preskočijo, da bomo še me malo bolj vidne...
V soboto bom dopolnila 19 tedenov in otročka čutim od prejšnje sobote, to se pravi od točno 18-ega tedna. Najprej sploh nisem vedela da je to to, samo ful čudno se mi je zdelo kaj je to, tako da sem spraševala kolegice, ki so že rodile in ja res so brce. Sicer sem bila malo presenečena, ker sem pričakovala neke metuljčke oz. ribice pa nič od tega ampak kar konkretno trkanje od znotaj :bravo: :bravo: :bravo: Je pa tudi res da to je mogoče enkrat dvakrat na dan, potem pa nekaj dni nič, potem pa spet... zvečer ko se uležem, pa nič.
Kile so šle prve tri mesece nenormalno gor, tako da sem imela 4+, sedaj na zadnjem pregledu sem bila pa na isti teži, kot pa na predzadnjem pregledu, tako da sem bila kar vesela. Hlače iščem ampak ker sem tok izbirčna, seveda mi ni nič lepega, tako da nekako preživljam z dvemi ki jih še navlečem na rit, vseh preostalih 15 hlač, ki sem jih imela je šlo na dopust za nedoločen čas :(( Sicer sem kupila ene kavbojke ampak so mi v trebušček še malo prevelike, tako da bodo še malo počakale pa bo. Ne mislim pa pretiravati, ker so cene ubijalske in mi je škoda toliko denarja zmetat za teh par mesecev. Se vidi da sem bila prej navajena kupovati hlače za 5.000 SIT, pa jim ni nič manjkalo. Malo bom improvizirala, pa bo :)
Počutje drugače v redu, edino utrujenost kar noče stran od mene. Danes pa k frizerju - jupi, da končno skrijem to čokolado na glavi. Komaj čakam, je res bil čas. Punce uživajte v sončku!

:nosecka: Kiki
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.4.2005 8:41:17   
pety78
Pozdravček!

Tudi moje počutje se je izboljšalo. Slabosti so minile, razen glavobol, ki se me je držal nekaj dni, še tu pa tam nagaja. Ampak mislim, da tudi vreme malo vpliva.
Nosečniških oblek še nimam. Čeprav sem že malo brskala in iskala kake luštne hlače, pa nikjer nič ne najdem. :( Rada bi imela kake dobre kavbojke.
Mogoče katera ve, kje bi jih lahko kupila?
Malega še ne čuitim nič. Imam pa v sredo pregled in me zanima, če se bo videl spol. Mi je na NS rekla, da zgleda, da bo fantek. 9nebesa
Aja, glede kilogramov pa....pridobila sem že cca 3-4 kg.

Lepo se imejte! :rozica:

(odgovor članu Kiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2005 8:52:31   
Čiračara
Lep pozdrav vsem:bravo:

Men se zdi, da sem kar nekaj energije dobila nazaj, ne počutim se več tako utrujeno. Hja glavoboli tud mene občasno dajejo, ampak ni zlo pogosto. Je pa takrat kar hudo:(..
Jaz pa grem jutri v nabavo, ker mi hlače že postajajo malo tesne. Lahko nosim le še troje hlače:(.Tud jaz iščem kakšne kavbojke, bom jutri malo po MB pogledala.
Malega pa tud jaz še nič ne čutim:(, v ponedeljek imam pa pregled in upam, da se bo videlo al je fantek al pupa:love::love:
Kilogrami pa se kar lepo nabirajo - do 18 tedna nekje od 3-4kg.Se pa tud pridno mažem, ker imam že po naravi zelo občutljivo in suho kožo.

LP iz Celja in lep dan vsem:sloncek:

(odgovor članu Kiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2005 9:13:49   
Lenči
Zdravo :nosecka:!

Na našem koncu ni nič novega: pikica pridno miga (malo manj čez dan in malce več zvečer) :bravo:, mamica pridno bruha in se prav nič ne redi :((, utrujenost se pojavi zvečer, ko čutim predvsem svoje noge.

Včeraj sem bila pri zdravniku za žile in mi je predpisal kompresijske nogavice, ki jih moram nositi do poroda in še en mesec po njem. Ko bom pa prenehala dojiti pa moram priti na ponoven pregled, da ugotovijo, če sem potrebna operacije. Upam, da bodo žile same poskakale nazaj notri in da nič kaj takšnega ne bo potrebno.

Vam pošiljam enga sočka iz Celja, Lenči

(odgovor članu Kiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2005 10:11:45   
Kinokija
Jaz tudi končujem 18. teden PDP 19.9., pa še ni sledov o kakih brcah :( Pa tko čakam :ups: Res me nekaj špikne v sp. delu trebuha, ampak to gre pripisati širjenju materice in težko brcam. Kaj te to špikne al kaj? Ima še katera tak občutek, tko, kot da ti trebuh narazen vleče, posebej ponoči, ko se umirim, to občutim?

Zredila sem se že za 5 kg:ups: pa sploh ne jem sladkarij, ampak blazno mi paše meso. Jedla bi samo meso in kruh.

Hlače nosim še dvoje, ampak z odpetim gumbom in neko kvazi elastiko sistem. Si kar ne upam oblči nosečniških, ker potem bodo šle kg samo še gor. Aja, obleke mi boposodila svakinja, men se brezvezno zdi metat dnar čez okno, če so stare komaj 1 leto in še kolikor tolikor modne.

Imeli bomo pa punčko, in je res, kot pravijo, punčke vzamejo mamici lepoto, fantki moč. Jaz tako lisasta in mozoljasta še nikoli v življenju nisem bila.

LP K. :nosecka: 17 6/7 :nosecka:

(odgovor članu Kiki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2005 10:43:35   
ameli
Holja, jaz se počutim super. Zredila sem se zaenkrat 1 kg. Imam pa že kar velik buši, ki ga bodoči ati cele dneve občuduje:bravo:. Tudi jaz se odpravljam v Graz, ker se mi zdijo cunje pri nas tako drage. Pa tudi v Toysu bi si rada malo ogledala vozičke, ... in vse drugo. Me namreč skrbi,(moževa sodelavka je že od 6 meseca v bolnišnici ) ka me kaj ne preseneti in da ne bom imela opreme za :duda:. A ve že kaj nabavljate:zmeden2:!?
le
ameli

(odgovor članu Kiki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2005 14:51:21   
teta beta
Lenči,

me zanima glede žil: imaš prav vidne, izstopajoče žile ali te samo bolijo? Mene že namreč ene par dni prav bolijo noge na tak čuden način, da bi lahko bilo samo zaradi ožilja, pa še vsake toliko časa me zbada v žilah. Nimam pa izstopajočih žil, le tu in tam mi je počila kakšna kapilara. Krčne žile pa imamo v družini, zato me skrbi.

Drugače smo v redu, v 20.t, ampak brc pa še od nikoder...:(

lp

(odgovor članu Kiki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2005 21:10:20   
Pia67
Živjo!
Za sabo imam deloven vikend(naredila luknjo v zidu za napo, odtrgala nekaj ladijskega poda, ker je fuč in z očetovo pomočjo sestavila previjalno mizico iz lesa-po lastni ideji, nabavim še koška za drobnarije in dvojni izplakovalnik, upam, da bo funkcioniralo:zmeden:
Počutim se še naprej super, polna energije, juti imam končno po dobrih 6 tednih ginekologa in upam, da bom končno ugotovila kaj me vztrajno prasklja po trebuhu in občasno nežno obrca. Čakam še na rezultate AC, še kak teden bo treba potrpeti:)
Trebuha praktično nimam, ker je posteljica zadaj, zato si nataknem še vse hlače in me to niti najmanj ne moti, trebuha bom najbrž imela še zadosti.
Čaka me naporen teden, 3 dni bom vztrajala v službi do sedmih ali osmih zvečer. Mal mi je odveč, no itak bo bolj slabo vreme, vrt bo že počakal, morda se v odmoru za kosilo spravim na kak kratek izlet.
Lepo se imejte ta teden in čimveč brcik vaših pikic vam želim

Pia

(odgovor članu Kiki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?