Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 19:44:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Teče iz novega likalnika 26.1.2009 20:01:08
|
|
|
|
MAŠKA
|
Sem počakala, da se je likalnik dovolj ogrel, da je lučka nehala utripat, pa vseeno teče.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 20:05:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Teče iz novega likalnika 30.1.2009 11:17:59
|
|
|
|
Nasy
|
tak, ko moj tefalov od likalinika..kr spomni se in začne curit pa ne vedno
|
|
RE: Teče iz novega likalnika 30.1.2009 11:19:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče si dala preveč vode not? To se men dogaja pri tefalu, da pušča, če dam vodo čez uno črtico.
|
|
|
|
RE: Teče iz novega likalnika 30.1.2009 13:45:17
|
|
|
|
barby78
|
Ja imam Rowentino parno postajo in mi tud tak ven teče,če imam naštimano paro na ful.pol pa mal zmanjšam in je Ok.
|
|
RE: Teče iz novega likalnika 30.1.2009 13:48:03
|
|
|
|
mika
|
Men pa teče voda ven, če nimam pare na ful. Poskusi oboje....na ful in manj
|
|
|
|
RE: Teče iz novega likalnika 31.1.2009 18:17:37
|
|
|
|
Nasy
|
lahko dam vode pol pa bo curil, sem se pač sprijaznila, da likam vedno na rjuhi
|
|
RE: Teče iz novega likalnika 2.2.2009 14:46:53
|
|
|
|
MAŠKA
|
Sem ga poslala nazaj in danes dobila novega. Bom poskusila, če je kaj boljše , ko pridem domov. Problem je bil ta, da po nekaj minutah likalnik sploh ni več grel.
|
|
|
|
RE: Teče iz novega likalnika 2.2.2009 22:00:02
|
|
|
|
MAŠKA
|
Hvala za mnenja... zdaj sem dobila novega, zdaj niti kapljice ni ven priteklo, moram rečt, da je fenomenalen Upam, da ga ne bo kaj pičilo, da bi začel tudi ta nagajat. Sem pa ugotovila, da prejšnji ni bil original spakiran in mislim, da so ga že kaj popravljali, saj ni imel zaščite na likalni površini kakor ta, ki sem ga dobila danes. Kakorkoli... zdaj dela.
|
|
|
|
RE: Teče iz novega likalnika 3.2.2009 7:36:37
|
|
|
|
UT_2008
|
Samo, da dela. JAz sem ga dobila v dar enega poceni CLatronic para dela , če želiš,če ne jo izkljčiš. Je super. Ne spušča.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?