Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Chat ga je čist obnorel! 20.4.2005 21:51:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje gre zgoraj desno v Ringaraja: nastavitve in pač tam, kjer piše: Na Ringaraja se pojavljam pod imenom ___, vpišeš nekaj drugega, kot je bilo do zdaj.
|
|
|
|
Chat ga je čist obnorel! 20.4.2005 22:02:46
|
|
|
|
india
|
Jaz pa mislim, da med osebnimi nastavitvami, če pa ne gre, pa piši Vesni na pvt, pa ti bo pomagala, vendar ne vem,kaj boš s tem rešila, saj na konec koncev se bo lahko s katerimkoli nikom,ki ga boš izbrala, prijavil kdo drug. Tudi ti se lahko prijaviš npr. kot anonimna uporabnica z mojim nikom, pa jaz ne morem nič.
|
|
|
|
Chat ga je čist obnorel! 20.4.2005 22:03:56
|
|
|
|
india
|
Pardon Splišni, vidim, da sva pravzaprav govorili o isti stvari! Sori še enkrat!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Chat ga je čist obnorel! 20.4.2005 22:28:57
|
|
|
|
tinca_25
|
Ja imaš prav MISKA01, nevem kaj imajo od tega ti zoprneži, ki to počnejo, saj ne rabi brat, če mu ni všeč tema!!!!!
|
|
|
|
Chat ga je čist obnorel! 20.4.2005 22:29:40
|
|
|
|
india
|
Reci, Tina, sta res šli proč? Kako je sedaj??
|
|
|
|
Chat ga je čist obnorel! 20.4.2005 22:49:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, povej, si končno spakirala in šla??
|
|
|
|
Chat ga je čist obnorel! 21.4.2005 8:26:35
|
|
|
|
tinca_25
|
Ja sva že tretji dan pri prijateljici, imava se fino, brez kakšnih problemov, tako, da se jaz lahko v miru pripravljam na izpite, ki jih imam konec maja! Kaj se dogaja doma nevem ker me trenutno to ne zanima!!!
|
|
|
Ime za punčkoKimmiKatero izmed naštetih vam je najbolj všečNeli (
27%)
Ana (
29%)
Lucija (
19%)
Niti eno (
25%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!