Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
naš večni problem - kapa 14.4.2005 21:22:46
|
|
|
|
Mina1
|
Nekaj podobnega: vsaka kapica se mu vrti in obrača na tej glavici. Čim se obrne v košarici, je kapica čez oči in potem je jok in stok. Pa ima tako perfektno bučko in tako. Doma imam tri kapice iz HM, pa se mu vse vrtijo, čim se premakne:zmeden:. Dnes recimo, ko sva bila zunaj na sprehodu, je bil ob hranjenju brez kapice, ker je bilo prijetno toplo, skoraj vroče. Pozno popoldan je pa recimo že pihalo, sem pa raje dala kapico gor, je vseeno še treba paziti na mala ušeska;) Sej bo, do poletja bo že:)-:)-:)- - malo se hecam. pa-pa Mina1
|
|
|
|
naš večni problem - kapa 14.4.2005 21:40:27
|
|
|
|
Petra5
|
Pri nas je enako. Se že veselimo poletja.
|
|
|
|
naš večni problem - kapa 14.4.2005 21:50:06
|
|
|
|
BONI*
|
Pa probaj za tako prehodno obdobje, kot je sedaj vsaj trak. Bolje to, kot nič-seveda, če bo mali za:zmeden2: Mogoče ga trak ne bo tako zelo motil. A veš, da jaz tudi ne prenesem kape na glavi. Še tista z šiltom me začne nervirati. Poleti se prisilim dati slamnik na glavo. Lp, Boni
|
|
|
|
naš večni problem - kapa 14.4.2005 22:42:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo-enak problem! Naš mulc tako tuli, ko mu vlečemo kapo na glavo kot da bi ga dajali iz kože. Postane pravi mali :hudicek:.Ne vprašajte, koliko kap sem pokupila v zadnjih treh mesecih. Pa nobena ni fajn.
|
|
|
|
naš večni problem - kapa 15.4.2005 5:48:10
|
|
|
|
Lunca1
|
:)-:)-:)- se mi znano sliši, samo moja potem ko je v lupinici na srečo zaspi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?