|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v vrtec s pleničko ali brez?
25.1.2009 21:54:39   
Aja1
Imam dilemo, kaj narediti. Zdaj je bila Neja doma (zaradi bolezni) 10 dni in odvajali smo jo od pleničke (včasih jo je treba spominit, da gre na kahlico, včasih sama pove, da jo lulat (pri tem občasno uide kakšna kapljica)). Praktično je bila 10 dni suha. Za jutri sem bila odločena, da gre tudi v vrtec brez, pa se je zvečer v stolčku med večerjo podelala v hlačke, brez da bi kaj rekla....  Zdaj sem pa v dvomih... Da ali ne???user posted image Po eni strani mi je škoda 10 dni truda, ker res smo na dobri poti....po drugi strani pa ne vem, kako se bodo s tem ukvarjale v vrtcu. Namreč v njeni skupini še noben ni suh (najstarejši je avgust 2006). Kaj predlagate? Stara je pa 2 leti in 2 meseca.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v vrtec s pleničko ali brez?
25.1.2009 22:00:16   
Petr_a
Če jo boš dala bo speti od začetka!!

Moje mnenje NE.
otroka potme zmedeš in ne ve ali jo ima ali pa ne
Mi smo že več kot 1 leto brez pleničke.letos ko je bil bolan,mu je vsako noč ušlo in to je trajalo 1 teden.
če bi mu dala pleničke bi samo slabo naredila

Aja je čisto vseeno če v njeni skupini nihče ni suh
verjemi vzgojiteljice rajši vidijo da so otroci brez pleničk-manj dela ;)

Ko jo boš peljala povej da naj jo spominjajo in daji na kahlico .da se odvajate.
pa ne pozabi oblačila rezervna dati za vsak slučaj

In se bo tudi zgodilo da se bo zaigrala v vrtcu in polulala,pa kaj :)
ne bo edina.

Skratka če ste že ne odnehajte ;)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2009 22:06:32   
Aja1
Hvala. Ja, ruzak je že nabasan z oblačili. user posted image
Sicer pa vem, da če ji dam gor plenico ji je vse ravno in veselo lula v plenico (se niti ne spomni, da bi prosila za kahlico). Ko pa ima hlačke, pa po parih kapljicah začuti in pride prosit.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2009 22:07:51   
tame
Naj gre brez pleničke, definitivno! In vzgojiteljicam povej, da je brez in da ste se v 10 dneh že lepo naučili na to. No, moja prijateljica je vzgojiteljica v vrtecu in vedno pravi, da starši vse preveč časa puščajo otroke v pleničkah. Enkrat jih je pač treba dat dol in vi ste to že storili, ne vračajte se na začetek. Pa user posted image Neja.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2009 22:12:01   
ursi
Mi smo tudi pred kratkim začeli z odvajanjem. No sedaj jo ima še vedno za spat. Na začetku, ko smo se odvajali, sem mu pleničko še vedno dajala za v vrtec in za iz vrtca, ker nismo ravno blizu vrtca doma. Ampak v vrtcu  smo jo potem pri slačenju dali dol in doma seveda ko smo se slekli tudi. Po približno enem tednu se je navadil, da je šel prej lulat, preden smo šli iz vrtca, pa ni rabil več pleničke.

Drugače sem tudi jaz mnenja, da bodo vzgojiteljice le podprle to vašo odločitev, le povejte jim, da je brez plenic in jo včasih kar peljejo.

In ja,....polna torba vseh dodatkov za preoblečt. user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2009 22:17:30   
lukec
Kar naj gre brez. Sicer pa, če so otroci v skupini vsi stari preko dveh let, se bodo vzgojiteljice v kratkem začele pošteno ukvarjati z odvajanjem. Takrat bo pa vaša že suhauser posted image .

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2009 22:20:52   
Aja1
Hvala punce. Bom jutri poročala, kako je bilo. Upam, da me ne pričaka naša v plenici s celo taveliko vrečo polulanih/pokakanih oblačil.user posted image

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2009 6:33:40   
Naty*Taja
Ja pri nas je bilo pa tako, da kljub temu, da vzgojiteljice so za, da jih odvajajo, so mi sina poknile nazaj v plenico, ker mu je dvakrat ušlo! Ja, kaj pa jo je dobil nazaj, ker se jim ni dalo. Po dveh treh mesecih je sam totalno skapiral in je šlo čist na izi. Danes jo ima, jutri ne. Pri hčeri zato pač večkrat poskusim in če ni uspeha še malo predahnemo. Ko bo toplo pa definitivno vztrajam. Je pa dve leti in pol stara.
Me pa res zanima, kako bo pri vas...

MONTIGNAC

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2009 8:09:45   
bskrle
Naša ima zjutraj dostikrat plenico, ker noče iti lulat, do vrtca pa je skoraj 20 min vožnje. Gatke ima čez plenico.Mož da v vrtcu plenico dol in ta mala gre lulat, suha je od 2 leti in 3eh  mesecev. Trenutno ima dve in  pol. Nima pa več plenic eza spanje v vrtcu kak mesec.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2009 18:33:54   
Aja1
Misija brez plenice v vrtcu ni uspela. Menda tam noče it na wc  user posted image . Zato so ji dale kar plenico. Doma popoldan pa čist brez problema.  user posted image   ne vem. Zgleda, da bo treba še malo počakat.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2009 18:11:33   
Aja1
Danes je šla Neja zjutraj v vrtec kar s plenico in me popoldan pričakala brez pleničke. Je pridno hodila na kahlico. user posted image user posted image user posted image  Mogoče bo pa ratalo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2009 20:58:44   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Danes je šla Neja zjutraj v vrtec kar s plenico in me popoldan pričakala brez pleničke. Je pridno hodila na kahlico. user posted image user posted image user posted image  Mogoče bo pa ratalo.

čestitke in vstrajajte še naprejuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Kadite?

Da. (28%)

Ne. (72%)

Število vseh glasov: 11687

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!