Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: v vrtec s pleničko ali brez? 25.1.2009 22:00:16
|
|
|
|
Petr_a
|
Če jo boš dala bo speti od začetka!! Moje mnenje NE. otroka potme zmedeš in ne ve ali jo ima ali pa ne Mi smo že več kot 1 leto brez pleničke.letos ko je bil bolan,mu je vsako noč ušlo in to je trajalo 1 teden. če bi mu dala pleničke bi samo slabo naredila Aja je čisto vseeno če v njeni skupini nihče ni suh verjemi vzgojiteljice rajši vidijo da so otroci brez pleničk-manj dela ;) Ko jo boš peljala povej da naj jo spominjajo in daji na kahlico .da se odvajate. pa ne pozabi oblačila rezervna dati za vsak slučaj In se bo tudi zgodilo da se bo zaigrala v vrtcu in polulala,pa kaj :) ne bo edina. Skratka če ste že ne odnehajte ;)
|
|
|
|
RE: v vrtec s pleničko ali brez? 25.1.2009 22:06:32
|
|
|
|
Aja1
|
Hvala. Ja, ruzak je že nabasan z oblačili. Sicer pa vem, da če ji dam gor plenico ji je vse ravno in veselo lula v plenico (se niti ne spomni, da bi prosila za kahlico). Ko pa ima hlačke, pa po parih kapljicah začuti in pride prosit.
|
RE: v vrtec s pleničko ali brez? 25.1.2009 22:07:51
|
|
|
|
tame
|
Naj gre brez pleničke, definitivno! In vzgojiteljicam povej, da je brez in da ste se v 10 dneh že lepo naučili na to. No, moja prijateljica je vzgojiteljica v vrtecu in vedno pravi, da starši vse preveč časa puščajo otroke v pleničkah. Enkrat jih je pač treba dat dol in vi ste to že storili, ne vračajte se na začetek. Pa Neja.
|
|
|
|
RE: v vrtec s pleničko ali brez? 25.1.2009 22:12:01
|
|
|
|
ursi
|
Mi smo tudi pred kratkim začeli z odvajanjem. No sedaj jo ima še vedno za spat. Na začetku, ko smo se odvajali, sem mu pleničko še vedno dajala za v vrtec in za iz vrtca, ker nismo ravno blizu vrtca doma. Ampak v vrtcu smo jo potem pri slačenju dali dol in doma seveda ko smo se slekli tudi. Po približno enem tednu se je navadil, da je šel prej lulat, preden smo šli iz vrtca, pa ni rabil več pleničke. Drugače sem tudi jaz mnenja, da bodo vzgojiteljice le podprle to vašo odločitev, le povejte jim, da je brez plenic in jo včasih kar peljejo. In ja,....polna torba vseh dodatkov za preoblečt.
|
|
|
|
RE: v vrtec s pleničko ali brez? 25.1.2009 22:17:30
|
|
|
|
lukec
|
Kar naj gre brez. Sicer pa, če so otroci v skupini vsi stari preko dveh let, se bodo vzgojiteljice v kratkem začele pošteno ukvarjati z odvajanjem. Takrat bo pa vaša že suha .
|
|
RE: v vrtec s pleničko ali brez? 25.1.2009 22:20:52
|
|
|
|
Aja1
|
Hvala punce. Bom jutri poročala, kako je bilo. Upam, da me ne pričaka naša v plenici s celo taveliko vrečo polulanih/pokakanih oblačil.
|
RE: v vrtec s pleničko ali brez? 26.1.2009 6:33:40
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ja pri nas je bilo pa tako, da kljub temu, da vzgojiteljice so za, da jih odvajajo, so mi sina poknile nazaj v plenico, ker mu je dvakrat ušlo! Ja, kaj pa jo je dobil nazaj, ker se jim ni dalo. Po dveh treh mesecih je sam totalno skapiral in je šlo čist na izi. Danes jo ima, jutri ne. Pri hčeri zato pač večkrat poskusim in če ni uspeha še malo predahnemo. Ko bo toplo pa definitivno vztrajam. Je pa dve leti in pol stara. Me pa res zanima, kako bo pri vas...
|
|
RE: v vrtec s pleničko ali brez? 26.1.2009 8:09:45
|
|
|
|
bskrle
|
Naša ima zjutraj dostikrat plenico, ker noče iti lulat, do vrtca pa je skoraj 20 min vožnje. Gatke ima čez plenico.Mož da v vrtcu plenico dol in ta mala gre lulat, suha je od 2 leti in 3eh mesecev. Trenutno ima dve in pol. Nima pa več plenic eza spanje v vrtcu kak mesec.
|
|
|
|
RE: v vrtec s pleničko ali brez? 26.1.2009 18:33:54
|
|
|
|
Aja1
|
Misija brez plenice v vrtcu ni uspela. Menda tam noče it na wc . Zato so ji dale kar plenico. Doma popoldan pa čist brez problema. ne vem. Zgleda, da bo treba še malo počakat.
|
RE: v vrtec s pleničko ali brez? 27.1.2009 18:11:33
|
|
|
|
Aja1
|
Danes je šla Neja zjutraj v vrtec kar s plenico in me popoldan pričakala brez pleničke. Je pridno hodila na kahlico. Mogoče bo pa ratalo.
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Kadite?Da. (
28%)
Ne. (
72%)
Število vseh glasov: 11687Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!