|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brez glasu
14.4.2005 20:51:06   
Taša
Že dva dni sem ful na slabem glasu.. Čisto sem zahripana in kar nekaj piskam...Zraven tudi kašljam tak suh kašelj...Grlo me sicer ne boli, ko požrem slino imam pa občutek kot bi imela en knedlc v grlu...Tudi v pljučih me tako rahlo zaboli ko zakašljam ali malo bolj globoko vdihnem. Vročine nimam in se drugače v redu počutim...
A ima mogoče oz. če katera ve za kak domač zvarek, ki bi meni pomagal do boljšega glasu???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Brez glasu
14.4.2005 20:54:09   
.ču
Zajbelj grgrat:)je bljak,samo pomaga pa:)

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Brez glasu
14.4.2005 20:54:15   
lutka
No,sva že dve.Tudi mene je včeraj zvečer začelo bolet v prsih ko:hudicek:. Kašljam sicer bolj malo,ampak imam pa občutek,da me bo vsak čas stisnilo:((:((
Mi je kolegica svetovala,naj si skuham kamilice in si dam obkladek na prsa gor.

Za glas pa obkladek okoli vratu.

Upam,da bo kmalu bolje;)

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
14.4.2005 20:56:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Brez glasu
14.4.2005 21:03:18   
Sinja
Lahko pa namesto mleka vliješ vodo in malo žajblja. Je boljšega okusa in tudi pomaga.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Brez glasu
14.4.2005 21:05:40   
Taša
Ja Zoal, moj je ful vesel ko se ne morem dret po stanovanju:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo:!!! Se mi je včeraj ful smejal...

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Brez glasu
14.4.2005 21:10:36   
bunkica
Taša ,sem na istem kot ti.:zmeden::zmeden::zmeden:

Me ful žgečka po grlu,suhi kašelj,da se skoraj zadavim,sedaj pa še curljanje z nosa.:hudicek:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Brez glasu
14.4.2005 21:12:15   
Primoza
Čebulo zmeljete z ribežnom in odcedite sok. V ta sok vmešate približno pol medu in pijete počasi po žličkah. Zanesljivo deluje.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Brez glasu
14.4.2005 21:12:59   
lutka
ooooooooooooooooooooooooooooooooo,dasu,ti si še živa:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

zaj pa vem,zakaj ne duha ne sluha od tebe;):)-:)-:)-

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Brez glasu
14.4.2005 21:20:39   
bunkica
Ha zdaj glih sem ti pisala na priv.Sem že mislila da si se ti kje zgubla!
:hudicek:me verjetno kaka Matilda ovohava,da me je tako naenkrat zagrablo.
Zdaj so vsi doma srečni ,da sem malo brez glasu,hahaha ,da se ne čuje kaj se derem.:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?