Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: številka noge pri petletnih deklicah? 25.1.2009 21:34:27
|
|
|
|
Gina
|
Ne bi ti vedela povedat, ker pri nogicah so pa kar velike razlike. Naš je 4 in pol, pa ima nogo 30-31. Lani je imel 28-29 ob tem času, vsaj kolikor po škorenjčkih gledam.
|
|
|
|
RE: številka noge pri petletnih deklicah? 25.1.2009 21:59:39
|
|
|
|
end1
|
pravijo da cca. dve števile všestih mesecih
|
|
|
|
RE: številka noge pri petletnih deklicah? 25.1.2009 22:21:02
|
|
|
|
glen
|
Jaz ti svetujem, da ne kupuj v naprej, še posebej ne za naslednjo zimo. Včasih ima otrok eno št. tudi celo leto pol pa mu v 2 mes. noga zraste za dve tri št. Naša 4,5 letnica ima nogo 31 in visoka je skori 120 cm. Je imela neki časa 29 pol pa smo kr v mes. dveh prišli na 31 Pomlad 08,poletje 08 in vse do nov. 08 je imela 29 zdaj pa ma že 31. Pa ko mi je rekla da jo čevli žulijo, sem mislila da me heca, pa malo bolje pogledam pa vidim da je res,pa smo šle pol v trgovino zmerit in je tamala mela prav,me je blo kr malo sram
|
|
|
|
RE: številka noge pri petletnih deklicah? 26.1.2009 8:14:20
|
|
|
|
bskrle
|
Nikoli ne kupujem vnaprej, ta veliki res noga zraste za 2 številki. Naša skoraj petletnica ima štev. 27.
|
|
|
|
RE: številka noge pri petletnih deklicah? 26.1.2009 8:15:27
|
|
|
|
nuala
|
Jaz imam 4 letnika in 6 letnika, pa imata oba st. 30/31...
|
|
RE: številka noge pri petletnih deklicah? 26.1.2009 9:17:35
|
|
|
|
total
|
Moj 4 letnik ima št. nogice 26,malo nogico ma.
|
|
RE: številka noge pri petletnih deklicah? 26.1.2009 10:40:13
|
|
|
|
ZARA
|
Moja (kmalu) 5 letnica ima 28-29.
|
|
RE: številka noge pri petletnih deklicah? 26.1.2009 10:54:37
|
|
|
|
nejcko
|
Naša je stara 4 leta in pol in ima št. noge 28.
|
|
|
|
RE: številka noge pri petletnih deklicah? 26.1.2009 20:33:01
|
|
|
|
zaspanka
|
naš je star 2 leti in pol in ima 27. jaz se ne bi upala v naprej kupovat ker ima lahko par mesecev isto št. potem pa mu na hitro zraste za dve.
|
|
|
|
RE: številka noge pri petletnih deklicah? 26.1.2009 22:13:07
|
|
|
|
CLAUDY11
|
naša bo 5 in ima številko 27-28 odvisno od modela!! tudi jaz sem razmišljala da bi kupila čevlje za naprej sam sem se spomnila kako sem nasankala pri ta večjem ker se mu je zgodilo da mu 1 leto noga sploh ni rasla potem je pa preskoču za 2 številki!! tak da za 2 -3 mesece še kupim vnaprej več si pa ne upam!!
|
|
|
|
RE: številka noge pri petletnih deklicah? 27.1.2009 5:45:47
|
|
|
|
kepa*
|
Naš je star 4 leta, pa ima nogico št 25, včasih kaj 26. Ne morem verjet, da imajo vaši pri 4 letih že 30 in več. Torej ima naš res malo nogico.
|
|
RE: številka noge pri petletnih deklicah? 27.1.2009 8:16:14
|
|
|
|
Jutra
|
Če lahko dodam... zanima me samo za deklice, pa primerjava v št. nogice pri 4 in 5 letih, pa še višina pri obeh starostih. Ti podatki so mi najbolj aktualni. Itak, da se težko kupuje obutev za eno leto naprej. Ampak za zelo dobro obutev s smešno nizko ceno sem pripravljena tvegati, ker bo le-te čevlje lahko nosila od jeseni do spomladi, tudi pozimi v suhem vremenu.
|
|
RE: številka noge pri petletnih deklicah? 27.1.2009 8:40:50
|
|
|
|
ZARA
|
4 leta, 108 cm, noga 27 - 28 5 let, 112 cm, noga 28 - 29
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?