|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   miganje čez cel dan
25.1.2009 13:51:49   
sabi
lep pozdrav!!
Lepo bi vas prosila za vaše mnenje   in sicer  rok poroda naj bi bil v četrtek 29 januarja, v četrtek mi je ginekologinja rekla, da nisem zaenkrat še nič odprta,ctg je bil normalen, tudi ultrazvok. Zanima pa me, ker se že tretji dan zelo močno premika čez del dan, pa tudi ponoči, ali je to kaj narobe, ali to pomeni, da je bolj živahno dete, ker pravijo, da naj bi se od 37 tedna dalje otrok umiril, pri meni je že od samega začetka bolj živahna, me pa skrbi ker skos brca, tudi ko grem na sprehod, ali pa ko kuham, bog ne daj da berem sej me celo premika.
lepo prosim za vaša mnenja.
lp. in vsem veliko sreče.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: miganje čez cel dan
25.1.2009 14:23:33   
Solaris

IZVIRNO SPOROČILO: sabi

lep pozdrav!!
Lepo bi vas prosila za vaše mnenje   in sicer  rok poroda naj bi bil v četrtek 29 januarja, v četrtek mi je ginekologinja rekla, da nisem zaenkrat še nič odprta,ctg je bil normalen, tudi ultrazvok. Zanima pa me, ker se že tretji dan zelo močno premika čez del dan, pa tudi ponoči, ali je to kaj narobe, ali to pomeni, da je bolj živahno dete, ker pravijo, da naj bi se od 37 tedna dalje otrok umiril, pri meni je že od samega začetka bolj živahna, me pa skrbi ker skos brca, tudi ko grem na sprehod, ali pa ko kuham, bog ne daj da berem sej me celo premika.

Pozdravljena!

Ko pravijo, da naj bi se otrok umiril zadnje tedne je to zato, ker ima takrat vse manj prostora; takrat naj bi čutile bolj premikanje kot brcanje, tako, da ne skrbi. Pri meni je isto, sicer sem v 34 mtednu pa se mi zdi vse bolj ognjevito in močneje, kot prej, ko je brcala.

lp

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2009 15:01:24   
detelja
sabi moja prijateljica je imela isto...čakala je, da se bo otrok umiril, ampak je v bistvu čedalje bolj brcal-se premikal...je rekla, da še ko je bila na porodni postelji je bil še vedno tako živahen...saj veš izjeme potrjujejo pravilauser posted image ...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Solaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2009 16:16:02   
rj1808

IZVIRNO SPOROČILO: Solaris

IZVIRNO SPOROČILO: sabi

lep pozdrav!!

Pozdravljena!

Ko pravijo, da naj bi se otrok umiril zadnje tedne je to zato, ker ima takrat vse manj prostora; takrat naj bi čutile bolj premikanje kot brcanje, tako, da ne skrbi. Pri meni je isto, sicer sem v 34 mtednu pa se mi zdi vse bolj ognjevito in močneje, kot prej, ko je brcala.

lp

35.teden..Se podpišem!!

Carpe diem!

(odgovor članu Solaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2009 19:28:02   
sabi
ali je možno, da mogoče to pomeni, da bo zdej zdej porod?

(odgovor članu rj1808)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2009 20:08:35   
mayflower
Moj tamali je brcal ko nor do konca, Zadnje dni v porodnišnici (po PDP) mi je delalo dobesedno slabo ob vsaki brci. V bistvu so me dali na porod, ker ga zadnji večer nisem več čutila in so me  pregledali- sem bla odprta 3 cm in so me dali v porodno sobo.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2009 20:10:58   
cgorjanc
Tudi to je možno.Pr men je bil tudi še kr živahen isti večer,ko sem dobila popadke.Pa srečno,ko bo!!

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?