kaminek
|
monni: odvisno je, kakšne kompr. nogavice si si kupila. namreč, nosečnica naj bi seveda kupila kompr. nogavice za nosečnice. jst jih imam in sem zelo zadovoljna. če katero zanimajo info, vam jih posredujem, ker delam v takšnem podjetju, ki prodaja kvalitetne kompr. nogavice. pa pišite na zs!, da ne bom delala reklame. no, jst ko sm zvedla, da sm noseča, sm si jih kr naročila in so zelo udobne, ker imajo za trebušček drugač narejeno in te ne tiščijo. pa tud obujem se, sicer ne tako na hitro, sam ne rabim pa 10 min ali več....res je, da stisnejo sam je odvisno od katerega proizvajalca kupiš....imam info od zadovoljnih strank, da naše nogavice ne stisnejo močno na nartu, kjer je predel še kar dokaj občutljiv glede pritiska. ker preveč kompresije tud ni dobr. boljš je met kompresijo 1, ker s tem preprečuješ nastanek otekline, ker je ta stopnja že dovolj močna. punce, ne pretiravat z močnimi nogavicami, ker vam lahko škoduje. pa zanima me še nekaj; omenjate, da ste si kupile velikosti npr. 3,4....pa še poleg tega za vsakič vrgle stran okol 90 € ali več. a sploh veste, da se za kompersijke nogavice "mora" vzeti mera od nog in tako dobiš res prave nogavice.vsaj pri naših nogavicah je tako. ker vem, ko kupujem navadne nogavice, mam vedno probleme, ne pa da bi si še kompresijke tako kupovala . no ne bom nakladala, tko kot sm rekla, če katero zanima kaj več, naj mi piše na zs in ji bom z veseljem odgovorila..... pozdravčke
|