|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja porodna izkušnja :)
14.4.2005 17:35:04   
@ŽOGICA@
HY!!

Nisem pozabla, le časa za tko dolgo zgodbo :) včasih zmanjka.
No, v nedelja, 20.3., 6 dni čez rok sem imela pregled in ctg v porodnišnici Celje, kjer je bila ravno takrat dežurna moja ginekologinja, kateri gredo vse pohvale!! BRAVO ZANJO (dr. PETERNELJ MARINŠEK Suzana iz CELJA)
No, ob 9:15 zjutraj so me priklopili na ctg, ki pa seveda še ni kazal, da bi se naši pikoci kam mudilo. Potem pa je sledil pregled ki je pokazal, da sem odprta 1 cm in da je vse razen pikice pripravljeno na porod, tko da smo-skupaj ja!-se odločili, da ga sprožimo! in ob 10:00 mi je vstavila gel, potem sem mogla 2 uri ležat na oddelku, da naj bi prijel, vendar sem že kar kmalu začutila popadke-po ene 15 minutah, tko da sem vedla da grem domov le še s pikico v naročju:)
potem sem ob pol enih šla spet na ctg, ki pa ni kazal še nič!! ob pol dveh pa sem imela popadke na 5 minutin to grozn močne. potem sem čakala ker nisem vedla kok pa kaj in sem ob dveh šla k sestri in sem rekla da ne morem več čakat, da preveč boli pa je rekla da je to skor nemogoče, da je komaj 3 ure od tega kar mi je vstavla gel. no in potem je prišla ginekologinja me pregledala, predrla mehur in sem šla v porodno-okrog 14:30, kjer sem bla odprta 3 cm. potem sem eno uro bruhala od bolečin, da groza!
potem se pa naša pikica ni in ni hotela pustit, tko da do zadnjega nisem vedla kako bom rodila-al po naravni poti ali s carsim. no in ob 16:30 sem bla odprta 7cm, tamala pa ob 16:35 kot bi se ji utrgala popkovina, kar pade dol v luknjo:)
in potem je minilo le še 11 min in ob 16:44 se je rodila KLARA, velika 52 cm, težka 3640gramov z 35 cm obsega glavice:duda:.
Vse je bilo brez šivov :bravo: za mamico, sestre in ginekologinjo, ki so mi bile v veliko pomoč!!
To je to, pa nas je Slovencev spet več :)

zdaj pa joka, ve da pišem o njej...
pa pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.4.2005 17:44:34   
ZVEZDICA 22
:bravo::bravo::bravo::bravo:kak lepo.Kak je teb fajn ko jo že maš, nas pa še vse to čaka!

Pocartaj malo štručko še v mojem imenu...aja pa včeraj sem dovila 100% potrditev, da bom mela :roza:

By, by.

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2005 19:14:15   
Taša
:bravo::bravo::bravo: čestitke za Klaro.. Tudi moj prvi porod pred 6 leti je vodila dr. Peternel-Marinšek Suzana... Super zdravnica..

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2005 19:18:19   
Arwen
Čestitke!:bravo::bravo:

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2005 21:29:26   
Anonimen
Zelo lepo. Uživajte, kolikor se le da.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu @ŽOGICA@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?