|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krčenje oblačil v šušilcu?
24.1.2009 23:35:44   
maktub
Zanimam se za nakup sušilnega stroja amapak me vsi opozarjajo na krčenje oblačil?
a se vam vsa oblačila res zelo skrčijo?...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krčenje oblačil v šušilcu?
24.1.2009 23:39:14   
blanč
Meni se, sicer ne vsa se mi jih je pa veliko. še posebno stvari, ki imajo elastan (le kje ga zdaj ni). Zdaj sušim v sušilcu brisače in posteljnino in nekaj malega drugih cunj, ostalo pa lepo na stojalu.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2009 23:39:29   
Anonimen
Nam so se. Nekatere stvari iz bombaža, zato je bolje kupovati malo bolj komot, otroška oblačila pa rajši za eno številko večjo.

(odgovor članu maktub)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2009 7:18:22   
misa4
Nekaj otroških se je skrčilo. Zato zdaj kupujem malo večje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2009 7:58:14   
Anonimen
Men se je skrču sam žamet. Sušim pa not čist vse.

Drgač pa verjetno tud odvisno na kter program daš.

(odgovor članu misa4)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2009 11:15:48   
Naja31
Meni se vse krčijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2009 11:32:25   
Barbara_L
Previsoka temperatura!
Ter oblačila, ki se ne smejo sušit v sušilcu! Prečrtan krogec v kvadratku.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2009 11:51:55   
pravljica
ma saj ima vsaj 2/3 oblačil prečrtan krogec user posted image  

jaz vse sušim v sušilcu, res čisto čisto vse...skrči se večina stvari, zato kupujem večje user posted image  simpl is nartabest user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2009 13:29:50   
glen
Ja meni se tudi krčijo oblačila v sušilcu,tako da ga ponavadi uporabljam za brisače,posteljnino,in kaka nepomembna oblačila-za doma,pidžame,.....
Oblačila ki imajo elastan pa nedajem v sušilc.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2009 14:41:19   
Jančika_
Se ne spomnim, da bi se kdaj kaj toliko skrčilo, da bi opazilauser posted image . Sušim pa praktično skoraj vse.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2009 15:16:21   
tweety83
Jaz sušim v sušilcu vse in se mi do sedaj ni še čisto nič skrčilo!
lp

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2009 16:18:38   
Eca
Pri nas tudi vse sušimo v sušilcu, pa se tudi ne spomnim, da bi se kaj skrčilo. Oblačila kupujmo normalne velikosti, nič večjih številk.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.1.2009 16:21:26   
botrca
Maktub tudi mi2 se odločava za sušilca in me je kar strah zdaj ko sem prebrala za tole krčenje perila. Kakšne stroje pa imaste? Mislim na znamko. Prosim, rada bi preverila na netu karakteristike.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 16:28:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.1.2009 16:30:44   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

Zanimam se za nakup sušilnega stroja amapak me vsi opozarjajo na krčenje oblačil?
a se vam vsa oblačila res zelo skrčijo?...

mogoče se pa ne krčijo oblačila ampak se širijo boki in pas??

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.1.2009 17:06:33   
Gina
Ja, nekatera oblačila se skrčijo. Pravzaprav se ob nenehnem sušenju skoraj vsa majčkeno. Zato je treba pazit ob kupovanju oblačil, da kupiš malo večja oblačila, ne čist oprijeta. Ampak ni pa neke panike. Sušilec odtehta vse. Brez njega mi ni več za živet. Prihrani res ogromno časa - sploh če pereš čisto vsak dan, ker zaradi njega skoraj ničesar več ne likam.

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.1.2009 18:41:36   
naja2
Jaz veliko sušim v sušilcu. V sušilca dam vse elastične majice z naramnicami pa se mi ni še nobena skrčila. Pri meni se malo skrči le kakšna bombažna majica, ki je čist oprijeta. Je pa res, da imam kr dobrega sušilca SIMENS in sušim na gumbu le na desni strani znak omaro ali likalnik (desno zgoraj za brisače, desno bolj spodaj pa za druge majice). Sodelavka uporablje sonček na levi k se meni zdi malo preveč. 
Kakšne bolj fine in malo dražje jopice (njegove), pa kašne majice polo, k so bile mal dražje in so glih prav velike pa rajše na zraku posušim. V slušilca pa nikakor ne smeš dati puloverjev, ki imajo volno, ker bodo čist majčeni (jaz še nisem probala).

Če imaš sušilca je vse hitro oprano, posušeno in v omari. Kar zelo prav pride pozimi. Hipotetično bi potreboval lahko le eno posteljnino in rjuhe, ker jih daš čez nekaj ur lahko nazaj.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.1.2009 22:19:56   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Kakšne stroje pa imaste? Mislim na znamko.

Imam pralno-sušilnega Ariston Margherita 2000. Toliko kot šimfajo kombinirce, jaz sem pa zelo zadovoljna. Imam ga pet let. OK, dva mala minusa: pere 5 in suši 4 kile (zdaj ne bi kupila manj kot 9-kilski boben); pa ko otroci vse pokozlajo recimo bi mi prišel prav ločen stroj, da bi šlo hitreje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.1.2009 22:54:16   
Petr_a
Nič.
vse sušim v sušilcu seveda tiste ki imajo na etiketi da ne smejo v sušilca ne damuser posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.1.2009 8:03:50   
honey
Jaz pa ponavadi tiste stvari, ki imajo oznako, da ne smejo v sušilca, recimo 2x operem in posušim na stojalu, potem pa jih normalno sušim v sušilcu in ne gre več nič skupaj.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.1.2009 10:09:49   
livia
Ja, se krčijo, če sušiš na visoki temperaturi, drugače ne. Ful prav ti pride za brisače, rjuhe, pidžame, spalke... To vedno sušim not. Ostalo se ne skrči ful, ampak malo. Vsaj meni se je. Zdaj pa delam tako, da vso pisano perilo najprej obesim na stojalo, potem pa ko je skoraj že suho dam v sušilec za 20 minut, da mi ni treba likat. Tako se ti ne bo nič skrčilo. Preverjeno. Likam pa že dalogo ne več.user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.1.2009 11:02:52   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: livia
Likam pa že dalogo ne več.user posted image

Sva že dve - se sploh ne spomnim več, kako zgleda zlikati cel stroj. Razmišljam, da bom likalnik kar na podstreho pospravila user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.1.2009 8:44:13   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Se ne spomnim, da bi se kdaj kaj toliko skrčilo, da bi opazilauser posted image . Sušim pa praktično skoraj vse.

Isto. Mogoče zato, ker takoj ko neha sušit, vzamem ven in zložim. Tako, da malo pogladim zraven in se očitno nazaj raztegne. user posted image
Edino ja, moževe kavbojke in nekaj majic, to pa ja, so krajše. Moje pa ne, spet čudno. user posted image  Mogoče zato, ker imam jaz itak večje št. user posted image
Resno, kar se tiče otroških oblačil, se pa niti ne krčijo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.2.2009 20:56:22   
_ribica_
Jaz imam tudi sušilni in se mi ni nič skrčilo. Uporabljam ga skozi, ker nimam kam postavit stojala. Kar se mi pa zdi sumljivo dam na hladen zrak. Sušilec je zakonuser posted image ! In ja, še likam manjuser posted image .

LP

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.2.2009 21:02:52   
Bojana82
Meni se ni skrčila čisto nobena stvar....se pa strinjam z ribico......likanja skoraj  ni, če imaš sušilca in to je najboljša stvar pri vsem skupajuser posted image

(odgovor članu _ribica_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kdaj po klomifenu ste zanosile?
metuljcek27

1-3 mesece (68%)

4-6 mesecev (6%)

6-12 mesecev (5%)

1-2 leti (3%)

več (18%)

Število vseh glasov: 626

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!