|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poletne počitnice na morju
24.1.2009 20:16:25   
Natasa79
Pozdravljene!
Po dolgem času se spet javljam na forum, to pa zato, ker me zanima, če imate kakšno fajn izkušnjo s poletnimi počitnicami na morju? Imamo 2 leti in pol starega otroka in bi rada rezervirala letovanje na morju. Najraje bi šla v kakšen apartma čisto ob morju, da so to potem res prave počitnice, ne da se že utrudim s prenašanjem vse opreme na plažo.... Destinacija mi ni pomembna, sem pa zelo navdušena nad Dalmacijo....

Vnaprej hvala za kakršenkoli namig.....

Lep pozdravček vsem....

Nataša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poletne počitnice na morju
24.1.2009 22:03:17   
ksenija12
Nam je zelo všeč Baška voda, pa tudi Makarska (Makarska rivera). Je pa res, da je vožnja kar dolga (5-6ur).
Tja smo šli, ko je bil ta starejši star manj kot leto dni in od takrat hodimo vsako leto (no, zdaj je starejši star dve leti in pol, ta mali pa eno.)
Všeč mi je, ker je ogromno, ogromno možnosti za dolge sprehode ob morju tako v Baški kot Makarski(v Makarski je sprehajalna pot, ki je narejena tako, da je primerna tudi za invalide, se pravi, je super za vozičke ali triciklčke ali kaj podobnega).
Plaža so drobni kamenčki, kar nam je bilo tudi ok. Edini problem je pač guža...to pa je v sezoni povsod...žal pa nimam nobenega naslova apartmaja za posredovat.

(odgovor članu Natasa79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poletne počitnice na morju
24.1.2009 22:09:56   
rija
sicer ni Dalmacija.....je pa meni s tako malim otrokom bilo fajn v Crikvenici....user posted image  smo bili lani....super....vse blizu...potem smo bili tudi v Breli...cele 3 dni....tako, da nekih konkretnih vtisov nimam, bi pa moglo biti super, če bi vreme sodelovalo....pa tudi Baška mi je bila krasna...smo pa res imeli hotele vedno direkt na plaži...kar olajša logistikouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Spanje
Miška2006

Kako spite v času nosečnosti?

na levem boku (37%)

na desnem boku (13%)

na hrbtu (6%)

na trebuhu (3%)

se obračam kot vrtiljak (41%)

drugo (1%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!