Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 24.1.2009 17:39:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelci22 Punce, ki ste že zanosile povejte mi prosim kako ste odmislile željo po otoku? Zdi se mi da sem že toliko napsihirana, da nama že samo zaradi tega ne uspe... Zadnje 3 mesece se tako obremenjujem s tem ali bo da si vsak mesec prestavim vsaj za 10 dni! Nočem bit taka,ampak ne morem si pomagat,postajam vse bolj depresivna ker si že tako želim da boli. Vem, da se bom mogla vzet v roke, ker bom tako uničla samo sebe, ampak prosim svetujte mi kako... hvala punce lp Špelči bom jaz povedala svojo zgodbo. jaz sem odmislila ko mi je G rekel da nimam ovulacije in mož slab spermiogram. psihično sem se pripravila na preiskave, bolj umetno oploditev, vsaj o tem mi je G govoril. danes pa sem zagledala plus na dveh testih. lahko res rečem da psioha vpliva, pri meni je psiha delala leto in pol. vem da je težko odmislit ampak moraš najti način kako, poskusi se s čim zamotit, ukvarjat, omislit psa, se z njim ukvarjat, ne vem.
|
|
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 24.1.2009 17:48:59
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Se strinjam s predhodnico - čimbolj odmisli in se s čim zamoti. Da bi si npr. omislila psa zaradi tega...bolš da ne, ker če maš ljubljenčka samo za to, vedi, da ko boš noseča in mela otroka, ljubljenček sigurno ne bo več tako zaželjen. Sej bo ratal, držim pesti
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 24.1.2009 22:41:50
|
|
|
|
spps
|
nam tud kr nekaj časa ni uspelo,sem pa pred pričetkom delanja na bebici imela močno vnetje jajčnika.na začetku sem bila polna pričakovanja,ker sem s prvim zanosila v drugem poizkusu... v drugo so pa meseci leteli,pripravljala sem se ,da bom pač šla z G pomočjo naprej,če nam ne bi ratalo.zanosila sem v 9.mesecu poizkušanja lahko je rečt,da odmisli vse skupaj...težje izvest. SREČNO naj vam uspe čimprej
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 25.1.2009 7:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81 Se strinjam s predhodnico - čimbolj odmisli in se s čim zamoti. Da bi si npr. omislila psa zaradi tega...bolš da ne, ker če maš ljubljenčka samo za to, vedi, da ko boš noseča in mela otroka, ljubljenček sigurno ne bo več tako zaželjen. Sej bo ratal, držim pesti nisem mislila da zaradi tega imeti psa,pač če si slučajno želiš.
|
|
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 25.1.2009 7:52:53
|
|
|
|
sarar
|
anonimen, kaj si potem včeraj zvedela da si ? čestitke! špelci22, probej si kak hobi najdt ki ti bo mal več časa vzel? upam da ti rata, navijamo zate lp
|
|
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 25.1.2009 10:58:39
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81 Se strinjam s predhodnico - čimbolj odmisli in se s čim zamoti. Da bi si npr. omislila psa zaradi tega...bolš da ne, ker če maš ljubljenčka samo za to, vedi, da ko boš noseča in mela otroka, ljubljenček sigurno ne bo več tako zaželjen. Sej bo ratal, držim pesti nisem mislila da zaradi tega imeti psa,pač če si slučajno želiš. Ja ja, saj vem, sam eni pa dejansko res to nardijo, zato pravim...
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 25.1.2009 12:32:54
|
|
|
|
donna22
|
spelci22 (a si stara toliko kot jaz?), ko sma se z mojim zmenla, da boma še malo počakala, preden boma mela , sem bila takoj Najdi si še kaj drugega, kar si želiš in bi rada uresničla, bo prišel pač malo prej ali pa malo kasneje ... Težko je sicer to odmislit, ampak še slabše je, da te mogoče to ovira pri uspešni zanositvi ...
|
|
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 25.1.2009 21:49:04
|
|
|
|
spelci22
|
ja donna22 marca bom 22 in ta 22 me spremlja že celo življenje...peseka že imamo...zgleda, da je želja prav s pesekom prišla.ampak še vedno sta mi moja dva fanta (moj dragi in moj mopsi) najpomembnejša, ker res ne vem kaj bi brez njiju mi resnično polepšata dneve. vem da moram odmislit in da se ne smem obremenjevat, ampak ko je enkrat želja tako močna se je težko prepričat...trenutno sem pa pod zelo velikim stresom in mislim, da vse to zelo vpliva name... sem pred 2 mesecema zgubila mojga atija in mislim, da se s tem dejstvom ne bom sprijaznila nikoli v življenju...pa še tik pred diplomo sem....tako da je trenutno resnično stresno....povrhu so pa kar naenkrat kar 3 kolegice najrajš bi se zaprla v eno sobo in samo punce hvala da ste mi v oporo....zlate ste
|
|
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 26.1.2009 11:23:44
|
|
|
|
donna22
|
Saj verjamem, da ti je hudo ... Ko sem jaz enkrat delala test in je bil negativen, sem bila res razočarana, naslednji dan pa mi moja sošolka veselo pove, da je noseča - saj nisem vedla, kaj naj .... Vesela za njo, ampak mi je blo hudo za mene! Moje sožalje zaradi atija! Tudi jaz ne vem, če bi to lahko kdaj prebolela ... 3 mesece se trudita? Saj to ni nič kaj takega ... Vem pa , kako je, ko te napade ta želja in ne moreš nehat mislit na to. Probaj zdaj bolj mislit na diplomo pa s fantom imejta redno spolne odnose, bodi čim bolj sproščena pri tem, pa bo. In ne pozabi sporočit, ko bo uspelo S katerega konca Slovenije pa si? Rade smo v oporo
|
|
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 26.1.2009 11:55:28
|
|
|
|
spelci22
|
Hvala Donna22....pač tako je za vsakim dežjem posije sonce- to sem si vedno govorila, ampak zdj se pa za dež vleče in vleče...trudiva se od junija...zadnje 3 mesece pa sem tako živčna, da si prestavim vsaj za 10 dni. zgleda, da je ta psiha še kr močen dejavnik-si nisem mislila....drugač sem pa iz Koroške pa sj vem ,da bo zame tut enkrat posijal sonček, ampak ko je tako mučno čakat....ko mi gre sto stvari po glavi....sj med js to odmislim in sm totalno sproščena...drugače sem pa skos na teh forumih in berem in tuhtam...mal še pa bom prepametna za dohtarje pač tako je življenje.....bomo že...sam odmislit se še moramo naučit pa bo... hvala ti
|
|
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 26.1.2009 13:12:46
|
|
|
|
donna22
|
Psiha je res lahko ful močna ... Včasih si lahko še kake znake domišljaš, pa jih v resnici ni. Pregledovanje teh forumov načeloma ni slaba stvar, se boš marsikaj naučla , ampak pretiravat pa ni dobro, ker potem boš, ko boš , ves čas tu gor Sicer pa si se tudi ti mlada odločla za otroka ... Ko mene kdo vpraša, ali nisem premlada, vedno rečem, da sem v najboljših letih za imeti Kdaj pa bi naj naslednjo dobla? Bomo držali pesti, da je ne bo!! Če pa slučajno pride, pa se boš pač še malo trudla - to pa tudi ni slabo, kajne? Dobro je, da med to odmisliš, težje pa je odmislit ves ostali čas ... Ampak je najbrž ravno ta tvoja psiha ovira za vse skupaj ...
|
|
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 2.2.2009 8:03:51
|
|
|
|
cori
|
Jaz sem po vseh neuspehih enostavno obupala. Nisem več računala kdaj bo naslednja M, kdaj O....nič več. Toliko sem dala na off, da sploh nisem opazila, da mi M zamuja. Pa se mi je zdelo čudno, da je že res dolgo ni, naredila testek in je bil+! Ni vedno vzrok psiha, ampak pri meni je bila in to 2x!
|
|
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 2.2.2009 11:37:32
|
|
|
|
spelci22
|
No, js sm si pa danes začela merit BT ker me resnično zanima ali imam sploh ovulacije...noro se ni zdi da bi zdj napadla G da me pač zanima ali sploh lahko zanosim in če je z mano vse ok. Js upam, da če bi bilo kaj narobe da bi mi rekel,ker sem bila pred kratkim na pregledu in mi je delal pregled, ultrazvok in vaginalni ultrazvok tako da mislim, da če bi bilo kaj bi mi pa že rekel a ne? zdj me pa zanima kako je kaj z to BT? kdaj naj bi bila ovulacija, da se bom lahko znašla iz grafa. ko pade temperatura ali ko se dvigne? hvala vam punce in upam da vse čimprej zagledamo magični poljubček Špelči
|
|
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 2.2.2009 11:55:19
|
|
|
|
toba
|
Spelci22 na žalost vem kako je ko čakaš in čakaš . Meni se je naredilo da mi je zamujala 20 dni pa še vedno nisem bila , ko sem končno, po 9 mesecih, zagledala pa sem doživela še ss . Ko sem bila prepričana da ne bo nič, pa mi je ginekolog predlagal da pridem po menzesu (sem pozabila kateri dan) na pregled, da vidi kako je z mojo ovulacijo in če še pol ne bo šlo naj začnem jemati tablete za zanositev... skratka, šla sem na pregled, G. mi je povedal kdaj naj bi imela O...in uspelo je! Tako je moj predlog, da prosiš G za pomoč. Upam, da ti uspe čimprej. Ponavadi se zgodi ko najmanj pričakujemo. lp
|
|
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 2.2.2009 12:41:22
|
|
|
|
spelci22
|
ooo vrjamem da je to neki najhujšega kar se ti lahko zgodi, ko si enkrat tako želiš pa gre...sj vem, da bi lahko rekla ginekologu da me spremlja samo niti se ne trudiva tako dolgo da bi lahko rekla za kaj takega (začela sva julija) bomo vidli...mislim pa da je ta mesec prvi ko sm čist skulirana in se lahko normalno pogovarjam in ne razmišljam toliko o otroku...bolj me zanima če je pač z mano vse ok...ampak se tudi ne obremenjujem, ker le nisem v takih letih da bi bila panika...ampak ko bom pa enkrat starejša pa npr. tudi ne bo kaj bom pa zagnala paniko....se mi zdi da sem se končno malo sprostila in začela razmišljat v drugo smer...bomo videli...mogoče pa pomaga.... tebi pa poljubček
|
|
|
|
RE: počasi postajam nervozna... 2.2.2009 13:34:22
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelci22 ooo vrjamem da je to neki najhujšega kar se ti lahko zgodi, ko si enkrat tako želiš pa gre...sj vem, da bi lahko rekla ginekologu da me spremlja samo niti se ne trudiva tako dolgo da bi lahko rekla za kaj takega (začela sva julija) bomo vidli...mislim pa da je ta mesec prvi ko sm čist skulirana in se lahko normalno pogovarjam in ne razmišljam toliko o otroku...bolj me zanima če je pač z mano vse ok...ampak se tudi ne obremenjujem, ker le nisem v takih letih da bi bila panika...ampak ko bom pa enkrat starejša pa npr. tudi ne bo kaj bom pa zagnala paniko....se mi zdi da sem se končno malo sprostila in začela razmišljat v drugo smer...bomo videli...mogoče pa pomaga.... tebi pa poljubček zelo pametno je takoj it na UZ za spremljanje rasti folikolov, da sploh vidi, če imaš nujen predpogoj, to je ovulacijo. To se gre samo 2x, 3x v prvi polovici cikla, popolnoma neboleče in neinvazivno, traja pa samo pet minut. Ker če nimaš ovulacije na primer, se lahko trudiš celo leto, pa ne bo nič. To je tisto minimalno, kar se lahko preveri, preden se začne delat na bejbiku. No, če si še relativno mlada, potem lahko tudi to počaka, če pa si starejša, na primer čez 35, pa ni pametno zgubljati mesecev, preden se kaj ugotovi. Srečno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?