|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje čez dan
24.1.2009 13:04:16   
simonalokar
živjo mamice

mene pa zanima imam skoraj 3 leta starega otroka in ga še vedno dajem spat čez dan vendar zdaj noče več skače po pojstelji in joka.
zamima me ali vi tudi dajete toliko stare otroke spat al ga imate budnega celi dan.

če ga ne dam spat je zmešan po 4 uri in takrat ga pa nočem dati spat ker gre že ob 19 uri spat. ali se sploh daje še spat skoraj 3 leta starega otroka.

hvala za pomoč

simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje čez dan
24.1.2009 13:10:01   
FORZA
Moj sin bo tudi star tri leta in vsak dan gre po kosilu spati, pravzaprav se celo kar sam spravi v posteljouser posted image
Spi pa do tri ure skupaj.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2009 14:23:45   
end1

ja moja gre spat za dve urci, ma 3 leta. Moram sicer vztrajat, ker ona ne bi šla, ampak je potem taka kot praviš ti.  To ji tudi povem in ostane pri tem, mal se potoži pol pa zaspi, ker mora bit itak tiho, ker ma še majnega brtca, ki tačas spi. S spanjem nameravam vstrajati vsaj tam do konc poletja.

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2009 14:41:56   
Najaa
Eni rabijo več, eni manj spanja.
Naša je med tadrugimi, ampak jaz še vztrajam da spi, ker je konec koncev stara 2 leti in tako majhen otrok še rabi spanje. Pridejo pa dnevi, ko ni šans, da bo zaspala in pač ne spi.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2009 17:17:23   
Nončika
naša je stara 3l. čez teden v vrtcu obvezno spi. doma pa čez vikend ni šans. je pa res, da se dostikrat zna za kako urco vležt in gleda risanke. ko čez dan ne spi gre obvezno prej spat.

samo me zanima kako bo poleti, ko bodo dnevi daljši in več bo tudi akcije. ker če je utrujena je prava mala katastrofica.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2009 18:00:59   
lenika
Ja naš skoraj triletnik še spi. Med vikendom gre zvečer spat ob 20.30 in spi do 8.00. nato gre spat okoli 13.00 in spi do 15.00.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2009 18:03:37   
Aja32
Spi cca. uro in pol. Star tri leta. Si pa ne predstavljam, da ne bi šel spat - bi bila katastrofa popoldne. Enostavno potrebuje spanje. 

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2009 18:06:13   
roberta
moja od 2,5 leta ne hodi več. pa že prej je bila to ena sama bitka, tako, da sem potem dokončno obupala nad tem, da bi ona kdaj spala čez dan normalno in je nismo več dajali spat. po tem, ko smo ukinili dnevno spanje, pa je bila ravno prav utrujena zvečer, se pravi okoli 19-20 ure in je potem tudi kmalu zaspala. prej ko smo jo dajali spat (običajno nam je to uspelo šele nekje po 15 uri) pa smo imeli še večerno bitko, ko ni hotela zaspati do 23. ure... user posted image

eni enostavno ne rabijo toliko spanca. ne ga silit, če noče.

Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2009 19:52:06   
srki
Mislim, da naš pri treh letih ni več hodil spat. Vsaj doma ne, v vrtcu ja. Ni bilo tudi potrebe, je komot zdržal do večera, če je bil pa utrujen, se je pa že pokazalo na njegovem obnašanju pa je kar sam od sebe zaspal.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2009 20:27:13   
rosas
Moja je stara 3 leta in 3 mesece pa ne spi več popoldan. Do 3 roj. dne je vedno spala sedja pa ne več.
Je pa res,da je zvečer hiteje utrujena in gre spat že nekaj minut čez sedmo večer in spi do jutra. 

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2009 6:58:30   
Kerensa*
Moj 3-letnik podnevi še spi. Med tednom v vrtcu slabi dve uri popoldan (cca. 12:30 do cca. 14:30), med vikendom doma pa ga zmanjka, ko je dovolj utrujen (in spi cca. enak čas - dve uri). Samo nekajkrat se je zgodilo, da podnevi ni nič spal (od 7-ih zjutraj, ko je vstal), ampak potem ga je pa ob 20-ih zvečer že zmanjkalo in je spal do jutra (drugače hodi spat ob cca. 22-ih).

Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2009 10:05:24   
rose
Naša 3letnica tudi še vedno hodi opoldne spat. ja, če bi bilo po njeno, ne bi. tako pa gremo vse tri (še mlajša sestrica) in potem spita nekje 2 uri.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2009 12:34:44   
Lenny
Starejši sin se je začel branit dnevnega spanja šele po 5. letu, mali 2,5 letnik pa za zdaj še pridno spi po kosilu in upam, da bo tako ostalo še nekaj časa. Naša dva rabita kar precej spanja, zato ni problemov. Tudi v vrtcu gredo počivat in večina jih zaspi. Težko je reči za druge ampak jaz bi še malo vztrajala pri odhodu v posteljo, sploh če je popoldan vidno utrujen.

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?