Gina
|
Imunski sistem, ki ne dela, je ponavadi odraz stresa in nepravilne reakcije telesa na okoliščine. Tak da je daleč najboljše delat na sebi, pa na tem, da mož prevzame kaj več dela, pa da se razbremeniš še na drugih področjih, da si najdeš službo, ki te osrečuje, pa druge reči v red spraviš, ki pač ne špilajo. Vem, to je ponavadi mision imposibile v tem norem svetu. Tudi jaz ne najdem idealne rešitve, pa me tudi imunski sitem heca, samo na drugih področjih, ne na sinusih. Drugače sem pa že pozabila kaj pravijo ljudje, ki se ukvarjajo z alternativo, pa naj me kakšna popravi, če se motim: glava in dihanje predstavljata preveč razmišljanja, tehtanje, ali je prav ali ni, a sem prav naredil ali nisem, neravnovesja med mentalom in vsemi rečmi, ki prizemljujejo in težko dihanje je posledica ne dovolj veselja v življenju, občutka teže življenja. Vem, ni odgovor, kakršnega si hotela najbrž. Drugače pa jaz razmišljam tudi takole. Stres povzroči narobno kemijo. Pravo kemijo lahko vzpostaviš za določen čas tudi s tableti. Če imaš zamašene sinuse, pojdi k zdravnici, pa naj ti da pošteno dozo tistega, kar proti temu pomaga. Odleži in pocajtaj se. Ko boš pa zdrava, pa dodaj k temu še vse zgoraj napisano, da se ti reč ne bo ponavaljala.
|