Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 23.1.2009 20:27:48
|
|
|
|
Elvircek
|
Je ne uporabljamo. Mi uporabljamo Mustelo (samo v lekarnah) in smo več kot zadovoljni.
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 23.1.2009 20:30:43
|
|
|
|
mišk
|
Jaz sem imela samo kremo za ritko in sem bila z njo zadovoljna. Kje pa sploh imajo kaj več ponudbe kozmetike od Welede? V DM-u je bolj švoh.
|
|
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 23.1.2009 20:49:16
|
|
|
|
maca m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Jaz sem imela samo kremo za ritko in sem bila z njo zadovoljna. Kje pa sploh imajo kaj več ponudbe kozmetike od Welede? V DM-u je bolj švoh. V Muller-ju, tam sem kupila kremico za obraz.
|
|
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 23.1.2009 21:15:24
|
|
|
|
zorica
|
Jaz sem jo kupila v avstrijski trgovini BIPA, mi je avstrija blizu.
|
|
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 23.1.2009 23:12:19
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca m IZVIRNO SPOROČILO: mišk Jaz sem imela samo kremo za ritko in sem bila z njo zadovoljna. Kje pa sploh imajo kaj več ponudbe kozmetike od Welede? V DM-u je bolj švoh. V Muller-ju, tam sem kupila kremico za obraz. V MB - predvsem v BIO trgovinah.
|
|
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 24.1.2009 8:30:52
|
|
|
|
*tajda*
|
Super kozmetika,je pa tudi dobra alverde,ki je bistveno cenejša ima pa tudi bdih certifikat naravne kozmetike.
|
|
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 24.1.2009 10:03:43
|
|
|
|
Hope2
|
imam trdo milo in kremo za mraz oz veter. Zadovoljna z njima
|
|
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 26.1.2009 11:13:24
|
|
|
|
poli*
|
V Lepota in zdravje
|
|
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 26.1.2009 12:49:06
|
|
|
|
aprilčica07
|
Jst uporabljam kremo za obraz, sem zadovoljna. Kupujem pa v Lepota in Zdravje drogeriji...
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 26.1.2009 21:21:08
|
|
|
|
Klaudia
|
Mala ima zobmo pasto za mlečne zobe. In si znjo zelo rada umiva zobke, brez pa ne ravno . Tako da smo res zadovoljni.
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 26.1.2009 21:29:34
|
|
|
|
urška
|
jaz jo kupujem ali v muellerju ali pa v tuševi drogeriji. imam pa za mojega sina gel za tuširanje in šampon 2v1, pa kremu wind und wetter za obraz, zobno pasto ima pa kar tisto ki jo imam jaz - ognjičevo. po telesu ga pa trenutno mažem z alverde, ampak je weledino mleko boljše - bolje se vpije. u glavnem, jaz sem ful zadovoljna.
|
|
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 6.2.2009 9:29:25
|
|
|
|
nežka
|
Smo poskusili ene par stvari, ampak smo v celoti prešaltali na Avalon, ki ima ravnotako BDIH certifikat, pa še več izbire imajo- nekatere stvari imajo celo edini, npr. robčke.
|
|
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 6.2.2009 20:38:03
|
|
|
|
žab*ca
|
Jaz uporabljam za sineka kremo za obraz,masažno olje,kremo za ritko, milo sem pa jaz porabila takoj po porodu zase.Mi je kar všeč kozmetika,čeprav imam par artiklov od Mustele in moram priznati,da mi je lepši vonj in posledično občutek na koži.
|
|
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 15.2.2009 8:28:48
|
|
|
|
Tedi77
|
Robčke (tiste za dojenčkovo ritko) ima tudi Natracare, narejeni so iz organskega bombaža, odišavljeni pa z naravnimi eteričnimi olji, brez klora, alkohola, parabenov. Prodajajo jih v drogerijah Tuš, Pharmacare in nekaterih internetnih prodajalnah. Kje pa se dobi kozmetika Avalon?
|
|
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 26.2.2009 13:36:43
|
|
|
|
nežka
|
Jaz jo kupujem kar preko neta. Pejt na Google in vpiši Avalon naravna kozmetika, pa ti bo takoj ven vrglo. Majo zmeri kakšne dobre ponudbe.
|
|
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 21.3.2012 18:03:35
|
|
|
|
klarcy
|
mene pa zanima, če se da še kje dobiti weleda otroško trdo milo? sem gledala po dm in mullerjih pa ga nimajo.
|
|
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 21.3.2012 18:09:02
|
|
|
|
Paštetka
|
Zdaj imaš v Müllerju mustelo. Tudi trdo milo, vse imajo.
|
|
|
|
RE: otroška kozmetika WELEDA 7.4.2012 8:16:30
|
|
|
|
karin412
|
Weleda ognjičevo milo najdeš mili in ne na otroškem oddelku. Imajo ga povsod.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?